.. ale prdel si vozim porad

Moderátor: Dave0401
......a pozor...pán je gurmán a ještě odborníkHanzy píše:asi mrdka jako kazda tdi....
max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
Mno co rict aby si to pochopil mam rad tichy a cisty chod benzinoveho motoru ale zaroven se nechci omezovat ve spotrebe a proto LPG...F.l.a.n.e.l. píše:max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
už jsem to tu jednou psal... Zastánce benzínu na život a na smrt ale jezdí plynemtomu říkám "stojím si za svým"
(nepochop to že to myslím na tebe at nedojde k omylu)
Snad ve Flanelakove ma jen 99 octanu u nas ma 100 mas tam kamose co to redi?F.l.a.n.e.l. píše:tak to jsi uplně frajer že tankuješ 1OOoctan. kde to bereš prosímtě? páč racing je 99+ nikoli 1OOza další jsem čekal že napišeš, že tankuješ letecký 1O6octan na mošnově
Ohledně dýmení. Můžeme porovnat komu víc
snad z toho jednou vyrosteF.l.a.n.e.l. píše:max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
už jsem to tu jednou psal... Zastánce benzínu na život a na smrt ale jezdí plynemtomu říkám "stojím si za svým"
(nepochop to že to myslím na tebe at nedojde k omylu)
tady se všichni smějou tomu, jakej není zastánce benzínu a sám jezdí F plynuSubTera píše:Mezi LPG a naftou je dost padnej rozdil.