Sem stejneho nazoru tohle uz je moc do cerna se mi libilo jak si to striknul jen ten kousekluboT4 píše:nech ten předek chrom na té černé barvě bude špína a prach se usazovat .
Výbava golfa IV (doděláni)
Moderátor: Dave0401
Re: Výbava golfa IV (doděláni)
delas velkou chybu synku....
Dane vypadalo by to jak Fabia Junior . neblázni.Dan píše:delas velkou chybu synku....
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Kdyby se někomu na VW mlžilo přední okno hlavně pravá strana tak to může být způsobeno např.klapkou pro vnitřní cirkulaci vzduchu.Jedná se o klimatronik ! Samozřejmě nesmí mít majitel vozu zahnojený pilový filtr
Stává se často že motorek funguje ale plastové kolečko,které je nasunuto na ťisicíhranu praskne a pak se na hřídelce protáčí.Byl to i můj případ. Mlžilo se mi to asi proto,protože jsem měl ty dvě klapky nějak chaoticky natočené a asi tam neproudil vzduch jak měl.Ze dvou motorku jsem udělal jeden,nastavil klapky a už to funguje jak má. Motorek jsem měl z bouračky polámaný,byla ho škoda vyhodit když se z něho dá použít hodně věcí.Přihodím taky pár fotek......

Prasklé kolečko

Nové kolečko

Chaoticky natočené klapky

Motorky: jeden je z bouračky

Stává se často že motorek funguje ale plastové kolečko,které je nasunuto na ťisicíhranu praskne a pak se na hřídelce protáčí.Byl to i můj případ. Mlžilo se mi to asi proto,protože jsem měl ty dvě klapky nějak chaoticky natočené a asi tam neproudil vzduch jak měl.Ze dvou motorku jsem udělal jeden,nastavil klapky a už to funguje jak má. Motorek jsem měl z bouračky polámaný,byla ho škoda vyhodit když se z něho dá použít hodně věcí.Přihodím taky pár fotek......

Prasklé kolečko

Nové kolečko

Chaoticky natočené klapky

Motorky: jeden je z bouračky

Pánové a dámy
xenon světla jsou na autě a už svítí. Trošku jsem si zamakal a dílo je hotovo. Při večerní zkoušce jsem byl mile překvapen jak moc svítí to moje veledílo
. Myslel jsem si že golf mi na starých světlech svíťíl dobře ale ve skutečnosti je to sto a jedno. Škoda že momentálně nemám foťák hodil bych nějaké foto.
no vida... foto foto

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
foto dneska asi nebudeDave0401 píše:no vida... foto foto![]()
Naposledy upravil(a) MartinTDi dne 14 led 2008 20:11, celkem upraveno 2 x.
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
porč zmenšit? Kup si normální monitor 
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Už je to OKAladin píše:porč zmenšit? Kup si normální monitor
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
(???ps+)
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
wow Marťo skvělá práce 
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Marto super bile rozptylky nedavej sviti strasne malo felda ma v prasatu dobre ledky ty bych dal !!!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
myslel jsem jako že ledky asi jsem to trošku poplet. Dave mi už doporučil kde je koupitLuke_TDI píše:Marto super bile rozptylky nedavej sviti strasne malo felda ma v prasatu dobre ledky ty bych dal !!!
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
No vsak jo! Ja mam v aute rozptylky nekde ze srazu za par korun je to ledka ale ma jakoby vyvrtany dulek. Jejich ucinost je velmi nizka. Zato felda ma v tom konektoru 4male ledky a to sviti perfektne.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Pan TDi umi. Synku, bymbynku, posilam ti pusu z Brna 
Live4Ride Syndicate
Jůůůůůůůů to mi chyběloSly píše:Pan TDi umi. Synku, bymbynku, posilam ti pusu z Brna