Moderátor: Dave0401
ty jsi teleMartinTDi píše:už jsou koupeny nové origoše trafa z octávieted musím sehnat ještě výbojky a mohu začít s montáži
kdyby měl někdo doma D2S 4300K za rozumnou cenu tak beru 2ks
svanco1915 píše:sehnal jsem origo xenon lampy a scháním taky origu sadu xenonu co to vyjde ?
jinak nemáš tip kde sehnat do passata budiky s pc...
jednu tu předni lampku jsem po povodni vyhodil se mohla těd hodit
kdy zase jedeš pro nákup ? bys mi je připbral. Dal bych tam klidně 6000K ale např. Dave stím má problémy,protože jsou od větkongu a jdou rychle srát a kdo to má furt měnit tak raději bych chtěl origoše např. osram 4300kF.l.a.n.e.l. píše:ty jsi teleMartinTDi píše:už jsou koupeny nové origoše trafa z octávieted musím sehnat ještě výbojky a mohu začít s montáži
kdyby měl někdo doma D2S 4300K za rozumnou cenu tak beru 2ks
Teď jsem přijel z nákupů... xenonové výbojky byly po tři kila/ks, teplota 4300K
![]()
chjo... no příště no.
jj ale jezdit tam nebudu to se mi nevyplatí. Ja jenom tak kdybys tam měl ještě cestu.Jinak si to objednám z fora 500 kus a přijde mi to až domůF.l.a.n.e.l. píše:půjdou, když si tam zajedešale už nemá čočky, takže je nevyzkoušíš...
za tipy díky o těch vím a stále listuju ale nic.MartinTDi píše:svanco1915 píše:sehnal jsem origo xenon lampy a scháním taky origu sadu xenonu co to vyjde ?
jinak nemáš tip kde sehnat do passata budiky s pc...
jednu tu předni lampku jsem po povodni vyhodil se mohla těd hodit
vydražil jsem ty trafa za 1500kč jsou fungláčevýbojky už nějak seženu FLANEL bude tak hodný a sežene mi je
![]()
jinak ty trafa mají taky na prodej např. tady : http://xenony.ic.cz/ ale cena je jiná.
Jinak k těm budíkum koukni na : http://www.vw-club.cz/index.php tam čtu pořád že někdo prodává budiky třeba na golfa IV ale na pašáka nevím, musíš to prolistovat
tak to bývaDan píše:ani nejezdi....prodava stare ND za vice nez stoji nove....
bohuzel lidi nemaji prehled, tak vesele nakupujou s pocitem skveleho kupu....
no nevím nevím asi tě za to nepochvíli. musíš vyzkoušet a uvidíšmodry.neon píše:mam jenom dotaz, kdzy dam xenony normalne do parabol a ne do cocky, vadi to policajtum hodne nebo v pohode? diky
Ja zkusam a furt nicMartinTDi píše:no nevím nevím asi tě za to nepochvíli. musíš vyzkoušet a uvidíšmodry.neon píše:mam jenom dotaz, kdzy dam xenony normalne do parabol a ne do cocky, vadi to policajtum hodne nebo v pohode? diky
:smichjakjoshpouzivasampon:F.l.a.n.e.l. píše:Jo vidíš... Teď si mi to připomněl... Jak se jmenuje ta vodička na vlasy?