VYVI, Flanel a létající koberec

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
F.l.a.n.e.l.

Pro Zdenka

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Čau, víš Zdenku, až ti tvůj nejlepší kámoš nechci říct přebere, protože to je špatné slovo, ale prostě bude lozit za dvěma holkama po sobě, o které máš zájem. tak se potom změníš taky víš? :cry: A ani nevíš, jak mě to mrzí, ale nepřejde mě to nikdy, protože jednou by si řekl Mirce více než ahoj, a už bys nikdy nemohl jezdit autem. Takže proto je to mezi náma takové jaké to je. A nedělej, že jsem to pokazil já. Martinu jsem přežil, to víš sám... Ale dvě holky to už je trošku moc ne? Ahoj.Taky se měj hezky. Los Flanelos :P

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

banditta píše:pro F.L.A.N.E.L.a.....

Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?Jen si povspomínej
kdo tam začal jezdit?
Měj se dobře a užívej života......
Nerad se montuji do vasi plodne diskuze, ale pokud bych moh mluvit za sebe, tak podilet se na nejakych kazdodennich setkanich, tak budu urcite rad, ze se ukaze co nejvic aut zahranicniho charakteru... Ted nechci urazet majitele nesmrtelnych skudek (najde se mnoho vyjimek), ale ty ja v Havirove, bez urazky, bohuzel nenasel. . Teda az na jednu v dieslu, ktera prijela s nami z Bohumina.
Live4Ride Syndicate

F.l.a.n.e.l.

pro SLYe...

Čus, mám dva dotazy... Kde pracuješ? 8) A kolik máš měsíčně?

Díky za odpověď.

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Sly píše:
banditta píše:pro F.L.A.N.E.L.a.....

Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?Jen si povspomínej
kdo tam začal jezdit?
Měj se dobře a užívej života......
Nerad se montuji do vasi plodne diskuze, ale pokud bych moh mluvit za sebe, tak podilet se na nejakych kazdodennich setkanich, tak budu urcite rad, ze se ukaze co nejvic aut zahranicniho charakteru... Ted nechci urazet majitele nesmrtelnych skudek (najde se mnoho vyjimek), ale ty ja v Havirove, bez urazky, bohuzel nenasel. . Teda az na jednu v dieslu, ktera prijela s nami z Bohumina.
2Sly: Ser na to! Když si chtějí dělat srazy tak ať. Ono vůbec nazývat tyhle akce srazem vypovídá o celkovém pojetí tzv. "tuningu" v Havířove. Každý ať si dělá co chce pokud tím neotravuje život druhým. Takže pokud ti nedělají kravál doma pod oknem tak na to ser :lol:
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

F.l.a.n.e.l. píše:pro SLYe...

Čus, mám dva dotazy... Kde pracuješ? 8) A kolik máš měsíčně?

Díky za odpověď.
Mily kolego,
v mem prispevku nebyla vubec rec o financnich moznostech, ale o tom, ze pokud neco poradam, tak v zadnem pripade nepripadaji v uvahu hlasky typu: "Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?" ,ale jsem rad za jakekoliv tuning auto.
A pokud te zajima kde a za kolik pracuji, tak ti rad odpovim, ze jsem student, ktery si o prazdninach dovede POCTIVOU PRACI vydelat na vsechno, co vidis v linku na me kare. Jde jen o to chtit a umet.

That's all, folks.
Live4Ride Syndicate

banditta

Příspěvek od banditta »

pro Jirka S2

Tím kde koho myslím každého co tam dělá bordel.My se chceme bavit
a ne mít a nebo dělat nějaké problémy!!!

Mrazek

pro Ochranu viviho = teda pro flanela !

Příspěvek od Mrazek »

Tak opět jsi prokázal jak jsi ubohý....neumíš se podepsat ani za svůj nazor a vymyslíš si přezdívku ochrana viviho ! Myslís si ,že nikomu nedojde,že jsi to ty? když ty napíseš příspěvek v 1:24 jako flanel a čistě nahodou o 7 minut později napíše někdo jako ochrana viviho ! (a navíc má hodně dobré informace,jak z toho článku vyplívá o mě a bandittovi) Mylím si,že si teď díky tomu hodně lidi co to tu čte udělá o tobě snad obrázek :D :D :D a taky moc dobře víš,že když jsme já banditta a pár dalších kamarádů si jezdili na slavii pokecat,tak ty sis ještě tahal kačera...

ostatním: tím kde koho myslel banditta hlavně ty co z toho parkoviště dělají zavodní dráhu a vyhrávají tam víc než městský rozhlas...přece jenom je to parkoviště úplně ve městě a opravdu to jde hodně slyšet do přilehlých domů !!

s pozdravem Mrazek

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Tady to dnes vypadá na SRAZ Havířov CITY-on Line "live" :lol: :lol: :lol:
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Tak tady je to maras... :lol:
2Flanel: neřeš to..... :D aten výfuk "rámus" už dávno nemám,já už mám origo škoda normál :lol:
A Sly moc neber do pusy,protože to co říká,je pravda,navíc je to v poho týpek... 8)
2bandita,mrazek:to chce klid.... :D
2All:Menší návrh.....NENAPADL mě!! :lol:
Ale 17.11.2004 bude "SRAZÍK" Sspíše SEŠLOST!!!! U Kauflandu vedle zimáku.Tak co nechcete přijet???Pokecat,urovnat VŠE a domluvit se jak to vlastě bude s tím dalším HAVÍŘOVSKÝM děním :?:
2Sly: Bylo by good kdybyste se přijeli podívat....pokecáme,když tak dej vědět :D

Thats ALL By V-Y-V-I
s netunigovou škodárnou,pouze úpravy abych se za to nemusel stydět,než naspořím na něco lepšího!!! :?: :D
Tunigářům ZDAR!!! :idea:
das Auto

banditta

pro Martina

Příspěvek od banditta »

Opravdu je nutné řešit naše problémy tady???
Určitě to není ok,ale vspomeň si na věci co jsi mi říkal ať vyskouším
něčí jazyk atd.Jestli ti to pomůže tak jeden určitý dopis který si mi dal
do auta stále mám jelikož si řekl a dokonce si to tam napsal ať ho
nevyhazuji.Ale to už asi nemá smysl tady rozpatlávat to je stará věc.
Myslím si,že to jak to mezi námi dopadlo si můžeme oba.Každý má
na tom svůj podpis.Doufám jen,že tě to mrzí stejně jako mě.
Ženská vždy udělá mezi kamarády problém!

Čau

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Jinak vítám niového člena FÓRA F.l.a.n.e.l.a :idea:
das Auto

banditta

pro V-Y-V-I

Příspěvek od banditta »

Ty se divíš?Vždyť tu někteří píšou jak zvířata bez rozumu.
Kdyby se aspoň podepsal chytrák.
Měj se čest....

F.l.a.n.e.l.

PRO MRAZKA:

Rada od bývalého kamaráda... Taky budeš potřebovat osobní ochranu :lol: :lol: :lol:

F.l.a.n.e.l.

PRO MRAZKA

víš jak hodně jsem ubohý? to ani netušíš... :) ani netušíš, komu jsem poslal děkovný dopis :) Je to krásný pocit... 8)

F.l.a.n.e.l.

PRO SLYe...

nevím proč odsuzuješ všechny co mají tuzemské auta, nebo jak si to tam psal. Nevím proč odsuzuješ kluky, které tuning zajímá ale nemají dostatek financí na úpravu. Jinak Hodna vypadá slušně... Škodovky budou vždycky škodovky,ale nevím, proč bych se měl vysmívat někomu, kdo nemá tolik peněz co já, respektive co ty, protože já je taky nemám...

SLY... měj se...

F.l.a.n.e.l.

PRO V-Y-V-I

No tak na to uvítání bych mohl dostat nějaké zahraniční auto, jak píše SLY, abych nemusel jezdit v té mé Vé šestce...(V6) :) Jinak díky... A na zimu tu tvou káru dej raději do GARÁŽE ať ti nesleze z toho laku ta metalíza :lol: bylo by jí fakt škoda... čus bus. 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

tak vyříkané a nyní k VĚCI:

Tak co s tou sešlostí 17.11???
Mohlo by se nás sejít dost,co VY na to??? :)
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

F.l.a.n.e.l. píše:PRO SLYe...

nevím proč odsuzuješ všechny co mají tuzemské auta, nebo jak si to tam psal. Nevím proč odsuzuješ kluky, které tuning zajímá ale nemají dostatek financí na úpravu. Jinak Hodna vypadá slušně... Škodovky budou vždycky škodovky,ale nevím, proč bych se měl vysmívat někomu, kdo nemá tolik peněz co já, respektive co ty, protože já je taky nemám...

SLY... měj se...
Ja se nikomu nevysmival a uz vubec nikoho neodsuzoval. Vim co je tuning a taky vim, ze vic nez penize to v mnohych pripadech chce cit pro detaily, notnou davku vytvarneho citeni, napady a originalitu. Mnoho pripadu postrada vsechno a to je potom velmi smutne. Muzes mit penez kolik chces a stejne auto vypada v lepsim pripade jako vanocni stromek. Takze v zadnem pripade nerozlisuju tuning auta domaci nebo zahranicni, ale vysledny efekt, ktereho pokud jsi sikovny muzes dosahnout i jako student s deravou kapsou.

Timto koncim tuto diskuzi.
Live4Ride Syndicate

Návštěvník

Flanel (nepřihlášen)

Příspěvek od Návštěvník »

Tak poraď jak mám třeba já upravit auto, když nemám peníze... HM??? Na co mi je cit bez peněz???

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

už se o tom nahádejte.......Sly má pravdu,ale i Flanel....bez peněz to jde hrozně těžko....ale Martine,co to tady kecáš zrovna,vždiť ten tvůj modrej zázrak je krásnej!!! :P
das Auto

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Tak jak chlapy s tím srazem,dneska mi přislíbil účast Jirka s S2 od Methanu...co vy ostatní :D
das Auto

Semir

Příspěvek od Semir »

Poslouchej ty Kreténe o osobní ochraně můžeš začít přemýšlet akorát tak ty jenom co se zeptám mrázka co jsi zač to si teda piš!!! Zkus na něj jenom sáhnout nebo někoho na něj poslat a kamaráde věř mi Havířov ti bude kurva malý!!!

F.l.a.n.e.l.

FOR SEMIR

ale Petr se mi vysmíval, že jsem ubohý,když jsem chtěl před měsícem na něho někoho poslat a teď už to dělá taky,jo? No pěkně to dopracoval. Proč to nenecháš být??? Já si to s ním vyříkám a bude... Co ty na to? :)

F.l.a.n.e.l.

FOR SEMIR

Je těžké se podepsat? o nic nejde ne? aspoň myslím...

F.l.a.n.e.l.

FOR V-Y-V-I

No nevím... jak na první pohled ujde... ale jinak, ještě to není podle představ majitele :lol: 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

F.l.a.n.e.l. píše:FOR V-Y-V-I

No nevím... jak na první pohled ujde... ale jinak, ještě to není podle představ majitele :lol: 8)
ni jo já zapoměl.....MOTOR :)
das Auto

F.l.a.n.e.l.

FOR V-Y-V-I

čus, jo no... kápnul si na to... potom ještě nějaké ty PLUHOVÉ prostředky k shrnovaní sněhu na zimu :lol: ... Naši ulici totiž vždycky v zimě ty Technické služby 8) ojebávají, jak můžou :cry:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

kdybys to ještě trochu snížil,tak by se ten škodovácký "spojler" dal použít jako pluh.. :lol:
das Auto

F.l.a.n.e.l.

FOR V-Y-V-I

hele jako už chybí dvě a půl otáčky, je ti to snad málo??? :cry: Neboj... na nějaké novinky se přijde zase přes zimu :lol: a pak už by ten celkový dojem mohl být asi takový ---> 8) čus a zase mi napiš nějaký liebesbrief...

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Dovolim si tema presunout do vasi nove sekce, oki? :)

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“