VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Pro Zdenka
Čau, víš Zdenku, až ti tvůj nejlepší kámoš nechci říct přebere, protože to je špatné slovo, ale prostě bude lozit za dvěma holkama po sobě, o které máš zájem. tak se potom změníš taky víš?
A ani nevíš, jak mě to mrzí, ale nepřejde mě to nikdy, protože jednou by si řekl Mirce více než ahoj, a už bys nikdy nemohl jezdit autem. Takže proto je to mezi náma takové jaké to je. A nedělej, že jsem to pokazil já. Martinu jsem přežil, to víš sám... Ale dvě holky to už je trošku moc ne? Ahoj.Taky se měj hezky. Los Flanelos 
Nerad se montuji do vasi plodne diskuze, ale pokud bych moh mluvit za sebe, tak podilet se na nejakych kazdodennich setkanich, tak budu urcite rad, ze se ukaze co nejvic aut zahranicniho charakteru... Ted nechci urazet majitele nesmrtelnych skudek (najde se mnoho vyjimek), ale ty ja v Havirove, bez urazky, bohuzel nenasel. . Teda az na jednu v dieslu, ktera prijela s nami z Bohumina.banditta píše:pro F.L.A.N.E.L.a.....
Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?Jen si povspomínej
kdo tam začal jezdit?
Měj se dobře a užívej života......
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
2Sly: Ser na to! Když si chtějí dělat srazy tak ať. Ono vůbec nazývat tyhle akce srazem vypovídá o celkovém pojetí tzv. "tuningu" v Havířove. Každý ať si dělá co chce pokud tím neotravuje život druhým. Takže pokud ti nedělají kravál doma pod oknem tak na to serSly píše:Nerad se montuji do vasi plodne diskuze, ale pokud bych moh mluvit za sebe, tak podilet se na nejakych kazdodennich setkanich, tak budu urcite rad, ze se ukaze co nejvic aut zahranicniho charakteru... Ted nechci urazet majitele nesmrtelnych skudek (najde se mnoho vyjimek), ale ty ja v Havirove, bez urazky, bohuzel nenasel. . Teda az na jednu v dieslu, ktera prijela s nami z Bohumina.banditta píše:pro F.L.A.N.E.L.a.....
Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?Jen si povspomínej
kdo tam začal jezdit?
Měj se dobře a užívej života......
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Mily kolego,F.l.a.n.e.l. píše:pro SLYe...
Čus, mám dva dotazy... Kde pracuješ?A kolik máš měsíčně?
Díky za odpověď.
v mem prispevku nebyla vubec rec o financnich moznostech, ale o tom, ze pokud neco poradam, tak v zadnem pripade nepripadaji v uvahu hlasky typu: "Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?" ,ale jsem rad za jakekoliv tuning auto.
A pokud te zajima kde a za kolik pracuji, tak ti rad odpovim, ze jsem student, ktery si o prazdninach dovede POCTIVOU PRACI vydelat na vsechno, co vidis v linku na me kare. Jde jen o to chtit a umet.
That's all, folks.
Live4Ride Syndicate
-
banditta
-
Mrazek
pro Ochranu viviho = teda pro flanela !
Tak opět jsi prokázal jak jsi ubohý....neumíš se podepsat ani za svůj nazor a vymyslíš si přezdívku ochrana viviho ! Myslís si ,že nikomu nedojde,že jsi to ty? když ty napíseš příspěvek v 1:24 jako flanel a čistě nahodou o 7 minut později napíše někdo jako ochrana viviho ! (a navíc má hodně dobré informace,jak z toho článku vyplívá o mě a bandittovi) Mylím si,že si teď díky tomu hodně lidi co to tu čte udělá o tobě snad obrázek
a taky moc dobře víš,že když jsme já banditta a pár dalších kamarádů si jezdili na slavii pokecat,tak ty sis ještě tahal kačera...
ostatním: tím kde koho myslel banditta hlavně ty co z toho parkoviště dělají zavodní dráhu a vyhrávají tam víc než městský rozhlas...přece jenom je to parkoviště úplně ve městě a opravdu to jde hodně slyšet do přilehlých domů !!
s pozdravem Mrazek
ostatním: tím kde koho myslel banditta hlavně ty co z toho parkoviště dělají zavodní dráhu a vyhrávají tam víc než městský rozhlas...přece jenom je to parkoviště úplně ve městě a opravdu to jde hodně slyšet do přilehlých domů !!
s pozdravem Mrazek
Tak tady je to maras...
2Flanel: neřeš to.....
aten výfuk "rámus" už dávno nemám,já už mám origo škoda normál
A Sly moc neber do pusy,protože to co říká,je pravda,navíc je to v poho týpek...
2bandita,mrazek:to chce klid....
2All:Menší návrh.....NENAPADL mě!!
Ale 17.11.2004 bude "SRAZÍK" Sspíše SEŠLOST!!!! U Kauflandu vedle zimáku.Tak co nechcete přijet???Pokecat,urovnat VŠE a domluvit se jak to vlastě bude s tím dalším HAVÍŘOVSKÝM děním
2Sly: Bylo by good kdybyste se přijeli podívat....pokecáme,když tak dej vědět
Thats ALL By V-Y-V-I
s netunigovou škodárnou,pouze úpravy abych se za to nemusel stydět,než naspořím na něco lepšího!!!
Tunigářům ZDAR!!!
2Flanel: neřeš to.....
A Sly moc neber do pusy,protože to co říká,je pravda,navíc je to v poho týpek...
2bandita,mrazek:to chce klid....
2All:Menší návrh.....NENAPADL mě!!
Ale 17.11.2004 bude "SRAZÍK" Sspíše SEŠLOST!!!! U Kauflandu vedle zimáku.Tak co nechcete přijet???Pokecat,urovnat VŠE a domluvit se jak to vlastě bude s tím dalším HAVÍŘOVSKÝM děním
2Sly: Bylo by good kdybyste se přijeli podívat....pokecáme,když tak dej vědět
Thats ALL By V-Y-V-I
s netunigovou škodárnou,pouze úpravy abych se za to nemusel stydět,než naspořím na něco lepšího!!!
Tunigářům ZDAR!!!
das Auto
-
banditta
pro Martina
Opravdu je nutné řešit naše problémy tady???
Určitě to není ok,ale vspomeň si na věci co jsi mi říkal ať vyskouším
něčí jazyk atd.Jestli ti to pomůže tak jeden určitý dopis který si mi dal
do auta stále mám jelikož si řekl a dokonce si to tam napsal ať ho
nevyhazuji.Ale to už asi nemá smysl tady rozpatlávat to je stará věc.
Myslím si,že to jak to mezi námi dopadlo si můžeme oba.Každý má
na tom svůj podpis.Doufám jen,že tě to mrzí stejně jako mě.
Ženská vždy udělá mezi kamarády problém!
Čau
Určitě to není ok,ale vspomeň si na věci co jsi mi říkal ať vyskouším
něčí jazyk atd.Jestli ti to pomůže tak jeden určitý dopis který si mi dal
do auta stále mám jelikož si řekl a dokonce si to tam napsal ať ho
nevyhazuji.Ale to už asi nemá smysl tady rozpatlávat to je stará věc.
Myslím si,že to jak to mezi námi dopadlo si můžeme oba.Každý má
na tom svůj podpis.Doufám jen,že tě to mrzí stejně jako mě.
Ženská vždy udělá mezi kamarády problém!
Čau
-
banditta
pro V-Y-V-I
Ty se divíš?Vždyť tu někteří píšou jak zvířata bez rozumu.
Kdyby se aspoň podepsal chytrák.
Měj se čest....
Kdyby se aspoň podepsal chytrák.
Měj se čest....
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
PRO SLYe...
nevím proč odsuzuješ všechny co mají tuzemské auta, nebo jak si to tam psal. Nevím proč odsuzuješ kluky, které tuning zajímá ale nemají dostatek financí na úpravu. Jinak Hodna vypadá slušně... Škodovky budou vždycky škodovky,ale nevím, proč bych se měl vysmívat někomu, kdo nemá tolik peněz co já, respektive co ty, protože já je taky nemám...
SLY... měj se...
nevím proč odsuzuješ všechny co mají tuzemské auta, nebo jak si to tam psal. Nevím proč odsuzuješ kluky, které tuning zajímá ale nemají dostatek financí na úpravu. Jinak Hodna vypadá slušně... Škodovky budou vždycky škodovky,ale nevím, proč bych se měl vysmívat někomu, kdo nemá tolik peněz co já, respektive co ty, protože já je taky nemám...
SLY... měj se...
- F.l.a.n.e.l.
Ja se nikomu nevysmival a uz vubec nikoho neodsuzoval. Vim co je tuning a taky vim, ze vic nez penize to v mnohych pripadech chce cit pro detaily, notnou davku vytvarneho citeni, napady a originalitu. Mnoho pripadu postrada vsechno a to je potom velmi smutne. Muzes mit penez kolik chces a stejne auto vypada v lepsim pripade jako vanocni stromek. Takze v zadnem pripade nerozlisuju tuning auta domaci nebo zahranicni, ale vysledny efekt, ktereho pokud jsi sikovny muzes dosahnout i jako student s deravou kapsou.F.l.a.n.e.l. píše:PRO SLYe...
SLY... měj se...
Timto koncim tuto diskuzi.
Live4Ride Syndicate
-
Návštěvník
Flanel (nepřihlášen)
Tak poraď jak mám třeba já upravit auto, když nemám peníze... HM??? Na co mi je cit bez peněz???
-
Semir
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.