Spíš podavač nářadímawe-ric píše:mechanik dost

Taky na tý fotce vypadám, že nic víc neumim .

Spíš podavač nářadímawe-ric píše:mechanik dost
Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše:Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc radPustil píše:Když už jsme u těch fotek při práci, tak tady je Koblih ( DJ Kyrka) jak se marně snaží povolit silentblok
Takhle holt nekteri lide vyjadruji laskuPustil píše:Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše:Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc radPustil píše:Když už jsme u těch fotek při práci, tak tady je Koblih ( DJ Kyrka) jak se marně snaží povolit silentblok
Aha tak to abych se od něj držel dál.wojtech píše:Takhle holt nekteri lide vyjadruji laskuPustil píše:Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše: Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc rad
Taky by se našlo...jenom tam asi nebudeš vypadat tak blbě jako já nebo Koblihmildatuning píše:jeste ze nemate zadnou fotku na mne
Co na tom bylo tak k smíchu?mildatuning píše:mas stesti ze jsem te nevyfotil pri lakovani
jelikoz tu bydlim neco malo pres mesic tak bych rad poznal lidi z okoliPustil píše:Nechcete se někdy někde sjet na pokec, ať se třeba víc poznáme než jen tady přes klávesnici a monitor?