Spíš podavač nářadímawe-ric píše:mechanik dost

Taky na tý fotce vypadám, že nic víc neumim .

Spíš podavač nářadímawe-ric píše:mechanik dost

,ale nějak jsem byl mimo a vůbec jsem si ze začátku neuvědomil kdo mi mává. Příště se polepšim.
 ,ale nějak jsem byl mimo a vůbec jsem si ze začátku neuvědomil kdo mi mává. Příště se polepšim.
Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše:Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc radPustil píše:Když už jsme u těch fotek při práci, tak tady je Koblih ( DJ Kyrka) jak se marně snaží povolit silentblok

Takhle holt nekteri lide vyjadruji laskuPustil píše:Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše:Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc radPustil píše:Když už jsme u těch fotek při práci, tak tady je Koblih ( DJ Kyrka) jak se marně snaží povolit silentblok

Aha tak to abych se od něj držel dál.wojtech píše:Takhle holt nekteri lide vyjadruji laskuPustil píše:Tak proč furt nadával jak se na to vyse*e???wojtech píše: Spis to vypada, jako ze ma ten motor taaaaakhle moc rad

Taky by se našlo...jenom tam asi nebudeš vypadat tak blbě jako já nebo Koblihmildatuning píše:jeste ze nemate zadnou fotku na mne
Co na tom bylo tak k smíchu?mildatuning píše:mas stesti ze jsem te nevyfotil pri lakovani

jelikoz tu bydlim neco malo pres mesic tak bych rad poznal lidi z okoliPustil píše:Nechcete se někdy někde sjet na pokec, ať se třeba víc poznáme než jen tady přes klávesnici a monitor?
 takze ja to beru
 takze ja to beru  akorad auto jeste nemam hotove
 akorad auto jeste nemam hotove 
 jinak kdyz neco vymyslite tak vecer urco cas mit budu... ale bohuzel neprijedu svym autem:-( nebo se muzete prijet podivat ke me do Strizovic kdykoli behem dne
 jinak kdyz neco vymyslite tak vecer urco cas mit budu... ale bohuzel neprijedu svym autem:-( nebo se muzete prijet podivat ke me do Strizovic kdykoli behem dne  mam tu ted rozdelana 2 auta a nevim kde mi hlava stoji protoze se asi pojede i pro dalsi
 mam tu ted rozdelana 2 auta a nevim kde mi hlava stoji protoze se asi pojede i pro dalsi