Malinko jsem pokročil
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi dobrej,že takhle podporuješSlavisimo píše:jsi to vystihl. neboj on si stejne nic nekoupi...Lobo píše:No pokud si to myslis a duverujes si tak budis,jen doufam ze nebudu nikde cist o tobe v cerny kronice....
Za 10t R6?nemam rad kradeny...

Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849
a ty by jsi chtel corku na kterou ani nemas ridicak a v zivote jsi na takovy ccm nesedel?Frajer píše:Tak to jsi dobrej,že takhle podporuješSlavisimo píše:jsi to vystihl. neboj on si stejne nic nekoupi...Lobo píše:No pokud si to myslis a duverujes si tak budis,jen doufam ze nebudu nikde cist o tobe v cerny kronice....
Za 10t R6?nemam rad kradeny...
Diesel power 

-
- Kontaktovat uživatele:
To vim taky vole, ale proste nemam rad kdyz se nekde nekomu neco slohne a pak se na tom kdokoliv prohani,motorka patri majitely ktery ji koupil s doklady...EU_CZE_KILLER píše:no jo ja vim ale takova motorka uz opravdu nejezdi na papiry ale na benzin, ale ja bych to moto jen koupil od znamyho a prodal treba za vic abych moh mit papiraka v 18
Coz v dnesni dobe neni casto pravidlo

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Ja nesnasim kdyz musim koukat na niceni a kradeze motorek to bych taky vrazdil ale kdyz je ta motorka dostupna proc by ji mel dostat do rukou nejakej cur*k co ji rozsmeli stejne se majitel jen tak nezjisti no, a taky je tady to ze kdyz clovek vidi neco za levny penizky tak je mu to jedno jestli to je corka a ja penize opravdu nemam tak se mi nediv, kdyz mi slibis ze me budes vozit tak se na zadny jiny sestikilo uz nekouknu 

323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
ale jaky kazat ja rad posloucham druhy protoze se tak ucim, neboj ja sam za sebe doufam ze se o me nikde nebude psat, ale uplne me stve kamos ma zx6r (uplne hustej zvuk) a on nemuze jet 70 aby se ukazal lidem jakej hustak on to radsi propali 200 kolem ostruvku jen aby si to uzil, ja vim ze ta motorka k tomu svadi ale osobne byc hse snazil byt frajer a ukazal bych na sebe tou pomalou jizdou dyt ten zvuk to je neco kurnik aaaah
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
aaaah prosimte nevzrusuj me takovy muceni kdyz v tu teplou sobotu jezdili kolem ty motorky bez vehfuku a ja ji mam na laku aaaaaaah, ja bych klidne mel padinu ale kdyby mela zvoucek aspon jako ninja to by mi bylo jedno co mam hlavni je ten zvuk at mi to jede klidne jen 90 ale ten zvuuuuk ajajajaaaj fjuuuuuuu
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele: