Malinko jsem pokročil
Malinko jsem pokročil
Dneska jsem nebyl ve škole,tak jsem byl marodit celej den v dílně a něco jsem udělal

holt do jara mas o 2,5PS vic ale na jare budes mit o 20PS min!! Nekdy dame sprintaNo_name píše:Ta guma vzadu je široká podle papírů,ale o 10% vyšší noTak až tuhle oddělám (brzo
) tak tam jebnu o cenťák širší a o 10-20% nižší tzn. profil 80 nebo 70 .
Jsou to obě gumy SAWA ,nějaký slovenský,tak jim moc nevěřim no![]()
Jinak motor se teď řeší a výkon se neví,ale série má 6ps![]()

D´n´B & Hardtek
Bornesaww píše:holt do jara mas o 2,5PS vic ale na jare budes mit o 20PS min!! Nekdy dame sprintaNo_name píše:Ta guma vzadu je široká podle papírů,ale o 10% vyšší noTak až tuhle oddělám (brzo
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
mas nieco proti slovenskym gumam???No_name píše:Ta guma vzadu je široká podle papírů,ale o 10% vyšší noTak až tuhle oddělám (brzo

Docela jo čeče...DJREWERZ píše:mas nieco proti slovenskym gumam???No_name píše:Ta guma vzadu je široká podle papírů,ale o 10% vyšší noTak až tuhle oddělám (brzo

-
- Kontaktovat uživatele:
No to me NSRko kdyz sem ho mel jelo taky,jinak sme s kamosem postavily mito a litalo 220km/h,ve dvou sme jely na prosecky na letnany 200 za hodku podle sigmy,takze zadny zkresleni,jinak upravy nas staly asi 5t...ale motor vydrzel 14 dniBornesaww píše:skoda ze nemas cagivu mito!!! Na akceleraci bych ted dal ale na rychlost nikdy!!! jojo 190km/h je na stopetadvacu hukot!!

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na to zvědavEU_CZE_KILLER píše:c c cpockejte ja budu mit design tuning padnete mi k noham a budete me prosit abych nezaradil ani jednicku
![]()
, jo a jinak cagiva mito (starsi) je pekne hnusna savle a debilni, jede uplne stejne jako to moje moto ne-li hur jediny co ji dava navic je ze ma 7 prevodu, to byl nekdo chytrej no

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Motka? To je nejaka nadavka?
Pockej az te chytim. kladivo
hele driv sem na tom mel ledky ze spoda z boku ze predu ze zadu a ve svetle prednim, mel sem to u kamose v garazi pak sem odjel mimo prahu a ona prestala jezdit (prdlo lozisko v motoru) no a protoze on byl drsnak tak to cely rozebral (rozebral celej motor) no a pri tom kdyz oddelaval plasty tak rozstrihal dratky kery vedly z cipu do vsech koncu k ledkam no a spojovat to zpatky by pro me teprve zacinajiciho linyho elektrikare strasny, tak se to vytrhalo no tak mam plno ledek a cip no, doufam ze na dalsi vanoce mi bude svitit stromecek s ledkama ale musim pod tu motorku dat poradnej cervenej neon protoze bude cela v cernym a k ramu bude pridelana cervenejma imbusovejma sroubkama. Tuningu zdar. 

323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele: