Moje nová mašina

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

qwer píše:Lamere dík že moc nebuzeruješ ale vy ostatní ste fakt asi blázni že vás to tak baví.Prostě nekomu závidíte a musíte ho prostě buzerovat.
No mozna do neceho blazen sem ale pokud tady pises ze hned jak si koupis 125-ku tak mu natrhnes prd*l,tak mi ver,ze prvni prd*l kteroun natrhnes bude ta tvoje......No neco sem na motorkach uz zazil tak vim vo co go..... :?:

P.S.:to je jen varovani......Jinak proti tobe nic nemam.....
VW PASSAT B5

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

qwer píše:Ani nevim co mam napsat.Pořád řikáte že hulim,chlastam atd..
Hulim i chlastam ale jen občas a v žádnym případě nefetuju!!!!!!!!!!!!

Kdyby ste mě znali osobně tak by ste takhle nemluuvili !!

Lamere dík že moc nebuzeruješ ale vy ostatní ste fakt asi blázni že vás to tak baví.Prostě nekomu závidíte a musíte ho prostě buzerovat.
Představ si,že já ti nezávidim,jen mě trochu "Serou" některý tvoje nesmyslný příspěvky,to je všechno a ke mi u zadku jestli jseš teplej nebo jestli máš dobrý hadry,do toho mi je hovno,ale zkus začít psát rozumný věci :wink:

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Fiesta píše:
qwer píše:Lamere dík že moc nebuzeruješ ale vy ostatní ste fakt asi blázni že vás to tak baví.Prostě nekomu závidíte a musíte ho prostě buzerovat.
No mozna do neceho blazen sem ale pokud tady pises ze hned jak si koupis 125-ku tak mu natrhnes prd*l,tak mi ver,ze prvni prd*l kteroun natrhnes bude ta tvoje......No neco sem na motorkach uz zazil tak vim vo co go..... :?:

P.S.:to je jen varovani......Jinak proti tobe nic nemam.....
No nemysli si že sem jezdil jen na 50.Jezdil jsem i na 600ccm a na 125ccm crosovim specialu
Passat B5.5 TDI 96kw

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

No_name píše:
qwer píše:Ani nevim co mam napsat.Pořád řikáte že hulim,chlastam atd..
Hulim i chlastam ale jen občas a v žádnym případě nefetuju!!!!!!!!!!!!

Kdyby ste mě znali osobně tak by ste takhle nemluuvili !!

Lamere dík že moc nebuzeruješ ale vy ostatní ste fakt asi blázni že vás to tak baví.Prostě nekomu závidíte a musíte ho prostě buzerovat.
Představ si,že já ti nezávidim,jen mě trochu "Serou" některý tvoje nesmyslný příspěvky,to je všechno a ke mi u zadku jestli jseš teplej nebo jestli máš dobrý hadry,do toho mi je hovno,ale zkus začít psát rozumný věci :wink:
Pokusím se. :lol:
Passat B5.5 TDI 96kw

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

sice sem napsal ze sem nic nenapisu,ale porusim to takze:
:smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich:

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

Lobo píše:sice sem napsal ze sem nic nenapisu,ale porusim to takze:
:smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich: :smich2: :smich:
:smich2: :smich: :lol:

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

Nekonecny :ufo: :smich: :smich2:
323ci

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

[quote="qwer]No nemysli si že sem jezdil jen na 50.Jezdil jsem i na 600ccm a na 125ccm crosovim specialu[/quote]

Haha....no nechme toho....jen mensi pripominka...TAKOVEJCH SEM UZ VIDEL.....V dnesni dobe chodim davat kyticky na hrobecek svym kamosum co si mysleli to samy co ty akorad ze vodni jezdili motocros na vrcholovy urovni................. :roll: :?:

Takze ted uz :?: :|
VW PASSAT B5

salfa72

Příspěvek od salfa72 »

no tak to je týpek 8) Prej styl oblíkání :lol:
qwer: ty jsi normální komerčák :alien: :roll: co nosí zrovna to, co viděl ve videoklipu nějákýho negra na MTV co? :twisted: Fakt k smíchu :lol: :lol: a taky si myslím, že ten kdo se zajímá o motorky, tak si Cagivu mito nesplete s Aprilii RS 125!!! :x

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

salfa72 píše:no tak to je týpek 8) Prej styl oblíkání :lol:
qwer: ty jsi normální komerčák :alien: :roll: co nosí zrovna to, co viděl ve videoklipu nějákýho negra na MTV co? :twisted: Fakt k smíchu :lol: :lol: a taky si myslím, že ten kdo se zajímá o motorky, tak si Cagivu mito nesplete s Aprilii RS 125!!! :x
rock
323ci

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

salfa72 píše:no tak to je týpek 8) Prej styl oblíkání :lol:
Ale prosimtě :lol: :lol: To se muže stat každýmu ne?
Ja se tet stejně spíš zajímam o padiny a 125 se mi líbí cagiva planet a aprilie RS 125 (stejně řikam aprilie 125 silniční a každej ví o co de :lol: )
Passat B5.5 TDI 96kw

Odpovědět

Zpět na „Motorkáři“