Merglos píše:tak ja se přidám ..slalom je myslim si dobrej na začátky a tak ,ale pak se stane ,že se po nějaký době kdy ze začneš zlepšovat se proti tobě postaví pár lidí kterejm se to nelíbí ,protože byli zvyklí vyhrávat pak dostanou nějakou funkci třeba jako pár lidí fčera na Českém Poháru v Milovicích kde byla přísnější pravidla než který sou na Mčr, ikdyž původní myšlenka byla ,že se to pojede ve volnější formě než je Mčr ,ale tak to nebylo a ve chvíli kdy už mi asi po patý kontrolovali pneu který mam i v TP sem si připadal nejmíň jak na mistrovstvi světa a proto už tam nepojedu a ať si tam závoděj sami takže rada na závěr::můžete jezdit,můžete závodit ,ale běda jak budete lepší než někdo,kdo byl zvyklej vyhrávat
A neni to náhodou spíš kvůli tomu že byl Miloš rychlejší?
Hele,ale abych pravdu řekl,tak dneska to bylo nějaký volnější a bez buzerace. Normálně jsme prošel technickou s 16" kolama a úplně bez keců.. Asi včera večer dobře zakalili
luky mě o to nejde jako sem 9 měsíců na krátký trati první a miloš je za mnou a teď vyhrál protože se jela delší trať než normálně a miloš má jinej výkon než já a ten je na delší trati potřeba ...já mu to dnešní vítězství přeju a i to ,že byl fčera předemnou
a to,že to bylo dneska volnější je tim,že sem tam nejel
fakt proti mě nic když mě seřve i za francouzský značky ,který mam přichycený na českejch
martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...
Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?
mně ale stačí udělat jen tebe i kdyby jsme tam byli jen my dva
Tak to ti na uspokojení stačí teda hodně málo , to se povede skoro každému předjet důchodce v rodinném vozítku
martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...
Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?
spis zalezi jakym autem... radeji bych byl ve Finske WRC posledni nez byt prvni v Sima sprintu
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Worm píše:No ty slalomy budou opravdu asi nejbezpečnější. Ale asi bych se nebál ani vrchů.
heh tak z vrchů mam zatim nejvetší respekt:)
Bych řekl, že rally je horší. Ale je pravda, že jsem to přehnal... To víš, já bych sedl kamkoliv a jel cokoliv. Samo, že bych jel pomalu. Ale strasně mě to někam táhne. Zatím jsem vděčný jen za ty slalomy. Jak jsem psal, jel jsem zatím dva a doufám, že příští sezónu to bude lepší.
Letos je ve hře ještě jeden, ale stejně auto nejede, kolikrát se spíš volantu držím, abych nelítal v kabině a teď ještě zlobí spojka.
od vcerejska muzu srovnavat vrchy vs. rally... a vubec jsi to neprehnal... vrchy jsou rychle a akcni... ale urcite nejsou tak rychle, akcni a narocne jako rally... za dva dny najezdeno 320 km a 100 ostrych, narustajici bordel na trati, divaci atd... a to tu je jeste mitfara, rozpis atd... proste peklo... zvlast kdyz jedes poprve, neznas auto, mitfara "to taky uz zapomel" ... kopce jsou proti tomu nuda a bezpecne trenovani a testovani auta na RZ
KFJ: Tak gratuluju,bál jsem se že to rozbiješ.. Chtěl jsem se jet podívat,ale nějak mi to bohužel nevyšlo. Koukám na výsledky a na 1. takovou soutěž dobrý.. Nevíš co se přihodilo Kaldovi?
mně ale stačí udělat jen tebe i kdyby jsme tam byli jen my dva
spis zalezi jakym autem... radeji bych byl ve Finske WRC posledni nez byt prvni v Sima sprintu
luke.bean píše:KFJ: Tak gratuluju,bál jsem se že to rozbiješ.. Chtěl jsem se jet podívat,ale nějak mi to bohužel nevyšlo. Koukám na výsledky a na 1. takovou soutěž dobrý.. Nevíš co se přihodilo Kaldovi?
s mitfarou to bylo docela peklo, nemeli jsme napsanou treti rz, jel jsem ji na oci a pritom nejlepe zajeto v porovnani s ostatnima rz... ale jinak spokojenost, meli jsme nekolikrat z prdele kliku, v patek jsem se rozkoukaval a v sobotu to bylo ok, az na ty rozpisy, v tom musime poradne potrenovat... Kalda mel KO prevodovku...
Tak po menší odluce přiživím debatu. Včera jsem společně s bratrem zakoupil základní sportovní náčiní. Konečně se mi splní sen si jít trošku málo zazávodit. No spíš povozit, páč na to nebude mít auto, ani jezdci:-) Máme v úmyslu jet jenom pár hobby vrchů, nic náročného a víc než sportovní výsledky mě tam láka ta skvělá atmosféra mezi lidmi, jak si dokážou perfektně ''pokrandat'' zasmát se i předat pár zkušeností a rad:-) takže já dávám hlas vrchům... slalom je sice dobrý, ale spíš na trénování a omakání jízdních vlastností vozu a vypěstovat si trošku cit v rukách a nohách.....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
No nevím jestli to zrovna nezvat projekt ale budiž.... až udělám fotodokumentaci a začnu něco vytvářet tak se ozvu..určitě rozjedu debatu na zkušenosti a rady jak zabudovat rám... no prostě vše co se týče úprav pro závody...ale v rámci malého finančního rozpočtu
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
mam sunnyho ale beru to spíš jako testování na rally,ale z dlouhý chvíle stavim ladu 2101.Bude to spíš takovej pokus s nějakym silnym motorem,ale nemam na to moc času
milos píše:Kdo pojedete? Já se chystám, sice možná ne tak prestižní jako berg cup, ale pro mě blíž...
Já už jsem na MSČR amatérů přihlášený
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;