diky asi to pristi rok az udelam podvozek na nejakym slalomu zkusim...
Moderátor: Bohuš
A neni to náhodou spíš kvůli tomu že byl Miloš rychlejší?Merglos píše:tak ja se přidám ..slalom je myslim si dobrej na začátky a tak ,ale pak se stane ,že se po nějaký době kdy ze začneš zlepšovat se proti tobě postaví pár lidí kterejm se to nelíbí ,protože byli zvyklí vyhrávat pak dostanou nějakou funkci třeba jako pár lidí fčera na Českém Poháru v Milovicích kde byla přísnější pravidla než který sou na Mčr, ikdyž původní myšlenka byla ,že se to pojede ve volnější formě než je Mčr ,ale tak to nebylo a ve chvíli kdy už mi asi po patý kontrolovali pneu který mam i v TP sem si připadal nejmíň jak na mistrovstvi světaa proto už tam nepojedu a ať si tam závoděj sami
![]()
takže rada na závěr::můžete jezdit,můžete závodit ,ale běda jak budete lepší než někdo,kdo byl zvyklej vyhrávat
Tak to ti na uspokojení stačí teda hodně málo , to se povede skoro každémumartin píše:mně ale stačí udělat jen tebe i kdyby jsme tam byli jen my dvaLadislav píše:Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...
to radeji KW Berg...Tommy-cupra píše:no jo no, ale co jezdit s normalnim autem, max kdyz mas ram a nebo slicky?luke.bean píše:Mě vrchy nebaví kvůli šílenému čekání a ve finále se svezu 4x za den. Ale znám pár lidí co to jezdí..
spis zalezi jakym autem... radeji bych byl ve Finske WRC posledni nez byt prvni v Sima sprintuLadislav píše:Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...
od vcerejska muzu srovnavat vrchy vs. rally... a vubec jsi to neprehnal... vrchy jsou rychle a akcni... ale urcite nejsou tak rychle, akcni a narocne jako rally... za dva dny najezdeno 320 km a 100 ostrych, narustajici bordel na trati, divaci atd... a to tu je jeste mitfara, rozpis atd... proste peklo... zvlast kdyz jedes poprve, neznas auto, mitfara "to taky uz zapomel" ...Worm píše:Bych řekl, že rally je horší. Ale je pravda, že jsem to přehnal...Ryba píše:heh tak z vrchů mam zatim nejvetší respekt:)Worm píše:No ty slalomy budou opravdu asi nejbezpečnější. Ale asi bych se nebál ani vrchů.To víš, já bych sedl kamkoliv a jel cokoliv. Samo, že bych jel pomalu. Ale strasně mě to někam táhne. Zatím jsem vděčný jen za ty slalomy. Jak jsem psal, jel jsem zatím dva a doufám, že příští sezónu to bude lepší.
Letos je ve hře ještě jeden, ale stejně auto nejede, kolikrát se spíš volantu držím, abych nelítal v kabině a teď ještě zlobí spojka.
martin píše:mně ale stačí udělat jen tebe i kdyby jsme tam byli jen my dvaLadislav píše:Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...
KFJ píše:spis zalezi jakym autem... radeji bych byl ve Finske WRC posledni nez byt prvni v Sima sprintuLadislav píše:Co by tě víc uspokojilo ? Vyhrát Mistrovství republiky v závodech do vrchu ve třídě v konkurenci 3 aut, nebo být třetí v amatérských závodech ve třídě v konkurenci 30 aut ?martin píše:Pročpak stop, klidně bych tu rozvinul diskusi o amatérských závodech...![]()
![]()
![]()
s mitfarou to bylo docela peklo, nemeli jsme napsanou treti rz, jel jsem ji na oci a pritom nejlepe zajeto v porovnani s ostatnima rz...luke.bean píše:KFJ: Tak gratuluju,bál jsem se že to rozbiješ.. Chtěl jsem se jet podívat,ale nějak mi to bohužel nevyšlo. Koukám na výsledky a na 1. takovou soutěž dobrý..Nevíš co se přihodilo Kaldovi?
jo joL.A.M.A. píše:jede nekdo eRZetku Beroun?
uz to nie je Berg Cup ale KW Berg Trophymilos píše:Kdo pojedete? Já se chystám, sice možná ne tak prestižní jako berg cup, ale pro mě blíž...
Já už jsem na MSČR amatérů přihlášenýmilos píše:Kdo pojedete? Já se chystám, sice možná ne tak prestižní jako berg cup, ale pro mě blíž...
Sledujem to,videl somleon4x4 píše:Já už jsem na MSČR amatérů přihlášenýmilos píše:Kdo pojedete? Já se chystám, sice možná ne tak prestižní jako berg cup, ale pro mě blíž...
Nechceš jet radši KW Berg Trophy ? Konkurence nesrovnatelná ...leon4x4 píše:Já už jsem na MSČR amatérů přihlášenýmilos píše:Kdo pojedete? Já se chystám, sice možná ne tak prestižní jako berg cup, ale pro mě blíž...