Rossi ..... cenu za FAIR-PLAY asi nedostane

jinak to byl hezky duel ...
Moderátor: Bohuš
tak taksic píše:posledni zakruta ... Rossi vs. Sete![]()
Rossi ..... cenu za FAIR-PLAY asi nedostane
jinak to byl hezky duel ...
No jistě že vyhrál, ale já měl samozřejmě na mysli letošní JerezUrsulla píše:¨Laconi píše:Von taky kvůli Valemu vítěz nebyl takže dělat mohlUrsulla píše:jeste jsem zapomnel, to co predvet Gibernau kdyz prijel do boxu a cestou na stuone vitezutohle vitezove nedelaji
On v zivote zadnej zavod nevyhral?Asi mame kazdy na mysli jinou MotoGP
Když se podíváš na ten záznam tak tam uvidíš, že Rossi už před zatáčkou sundaval nohu na zem z čehož vyplívá, že ten náraz očekával, ba ho možná i plánoval ... i z náklonu jeho motorky bylo jasné, že se ani moc zatáčet nesnažil páč jel málem kolmo a tak by tu zatáčku neprojel..Ursulla píše:mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor
To nic nemeni na tom, ze Sete naboural do nej, a kdyz do nej naboural, tak uz byl Rossi v zatacce kousek pred nim, a kdyz mu tam Sete nechal misto ... Nemyslim si, ze by to bylo nefer, Seteho chyba. A to ze mel nohu na zemi: Jasne ze musel pocitat, ze Sete bude zatacet a mohl ocekavat, ze do nej narazi. Ja bych ji dal na zem taky, kdybych ocekaval naraz.Eddie píše:Když se podíváš na ten záznam tak tam uvidíš, že Rossi už před zatáčkou sundaval nohu na zem z čehož vyplívá, že ten náraz očekával, ba ho možná i plánoval ... i z náklonu jeho motorky bylo jasné, že se ani moc zatáčet nesnažil páč jel málem kolmo a tak by tu zatáčku neprojel..Ursulla píše:mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor
Rossi je super jezdec a právě proto si tohle mohl odpustit...
..no asi máme každej trochu jinej pohled na věc .... to je jedno..Ursulla píše:To nic nemeni na tom, ze Sete naboural do nej, a kdyz do nej naboural, tak uz byl Rossi v zatacce kousek pred nim, a kdyz mu tam Sete nechal misto ... Nemyslim si, ze by to bylo nefer, Seteho chyba. A to ze mel nohu na zemi: Jasne ze musel pocitat, ze Sete bude zatacet a mohl ocekavat, ze do nej narazi. Ja bych ji dal na zem taky, kdybych ocekaval naraz.Eddie píše:Když se podíváš na ten záznam tak tam uvidíš, že Rossi už před zatáčkou sundaval nohu na zem z čehož vyplívá, že ten náraz očekával, ba ho možná i plánoval ... i z náklonu jeho motorky bylo jasné, že se ani moc zatáčet nesnažil páč jel málem kolmo a tak by tu zatáčku neprojel..Ursulla píše:mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor
Rossi je super jezdec a právě proto si tohle mohl odpustit...
Nejsem fanousek Rossiho, ale tohle bych bral jako Seteho chybu.
ještě mi nikdo z MotoGP-fans nevysvětlil jakej je rozdíl mezi zábavnou stovkou vítěství a stovkou titulů Rossiho a nudnou stovkou vítězství a stovkou titulů Schumiho....Eddie píše:Já pořád čekám, kdy to rozjede MAD MAX a furt nic. No pořád je to o 100% zajímavější než celé závody F1.
... možná v tom, že Rossi dokázal odejít z nejlepšího stroje na relativně horší a opět vyhrává... většinou nevyhrává stylem start - cíl,ale je tam i více soubojů a napětí což u F1 tak trochu poslední léta postrádám... když sem se nedávno koukal na záznamy starších závodů F1 ( Prost-Lauda-AS apod.) ,tak to bylo o hodně zábavnější než ty dnešní . Ale je to věc názoru. Poslední dvě sezony u F1 pravidelně usínám což se mi u motorek ( nejen MotoGP ,ale i nižší kubatůry,které jsou při větším obsazení jezdců,jak psal Laconi i zajímavější ) nepovedlo. Jednoduchá odpěď na tvůj dotaz: Rossi si ten titul vybojoval, Shumák odjezdil...mr.modena píše:ještě mi nikdo z MotoGP-fans nevysvětlil jakej je rozdíl mezi zábavnou stovkou vítěství a stovkou titulů Rossiho a nudnou stovkou vítězství a stovkou titulů Schumiho....Eddie píše:Já pořád čekám, kdy to rozjede MAD MAX a furt nic. No pořád je to o 100% zajímavější než celé závody F1.
![]()
ale to taky Schumi dokázal, když po dvou titulech v roce 1995 odešel do Ferrari, který na tom v tý době bylo mnohem mnohem hůř než Yamaha, v roce 96 už vyhrál 3 závody a v roce 97 už bojoval o titul....Eddie píše: ... možná v tom, že Rossi dokázal odejít z nejlepšího stroje na relativně horší a opět vyhrává...
souhlasím, v minulých letech toho "akčního" moc nebylo, i když jak kdy!....roky 97,98,99,00,03 byly napínavý až dost (vybírám z let 97-04) Jde o to, že velkým limitem je technika, která takový hrátky jako jsou u motorek neumožňuje, přeci jen ty rozměry jsou trochuEddie píše: většinou nevyhrává stylem start - cíl,ale je tam i více soubojů a napětí což u F1 tak trochu poslední léta postrádám... když sem se nedávno koukal na záznamy starších závodů F1 ( Prost-Lauda-AS apod.) ,tak to bylo o hodně zábavnější než ty dnešní . Ale je to věc názoru. Poslední dvě sezony u F1 pravidelně usínám což se mi u motorek ( nejen MotoGP ,ale i nižší kubatůry,které jsou při větším obsazení jezdců,jak psal Laconi i zajímavější ) nepovedlo.
Eddie píše: Jednoduchá odpěď na tvůj dotaz: Rossi si ten titul vybojoval, Shumák odjezdil...