Moto GP

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Odpovědět
sic

Moto GP

Příspěvek od sic »

posledni zakruta ... Rossi vs. Sete :(
Rossi ..... cenu za FAIR-PLAY asi nedostane :?:

jinak to byl hezky duel ...
when I grow up, I want to be a racing driver

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Re: Moto GP

Příspěvek od mr.modena »

sic píše:posledni zakruta ... Rossi vs. Sete :(
Rossi ..... cenu za FAIR-PLAY asi nedostane :?:

jinak to byl hezky duel ...
tak tak
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

trochu me to zklamalo...ale kazdej se nekdy utne...i mistr
VW PASSAT B5

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

jojo az na tu posledni zatacku to bylo super...ale je pravdu ze u rossiho je to vyjimka :roll:
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO
My Šáde

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

Bohužel jsem neviděl, Prima vysílání už zrušila, což mě pěkně nas..., jedny z mála okruhových závodů, kde se je opravdu na co dívat.
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Viděl sem to na Eurosportu, ta poslední zatáčka mě teda naštvala, Rossiho nemám rád i když uznávám že umí :(

Doufám že mu to Sete příště oplatí porážkou :)

Jinak můj favorit jezdí SBK takže v Moto GP přeju asi triu Checa, Barros, Capirossi :?:

Ursulla

Příspěvek od Ursulla »

mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor

Ursulla

Příspěvek od Ursulla »

jeste jsem zapomnel, to co predvet Gibernau kdyz prijel do boxu a cestou na stuone vitezu :cry: tohle vitezove nedelaji

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ursulla píše:jeste jsem zapomnel, to co predvet Gibernau kdyz prijel do boxu a cestou na stuone vitezu :cry: tohle vitezove nedelaji
Von taky kvůli Valemu vítěz nebyl takže dělat mohl :lol:

Ursulla

Příspěvek od Ursulla »

Laconi píše:
Ursulla píše:jeste jsem zapomnel, to co predvet Gibernau kdyz prijel do boxu a cestou na stuone vitezu :cry: tohle vitezove nedelaji
¨

On v zivote zadnej zavod nevyhral? :pohar: Asi mame kazdy na mysli jinou MotoGP :)

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ursulla píše:
Laconi píše:
¨

On v zivote zadnej zavod nevyhral? :pohar: Asi mame kazdy na mysli jinou MotoGP :)
No jistě že vyhrál, ale já měl samozřejmě na mysli letošní Jerez :?:

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Ursulla píše:mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor
Když se podíváš na ten záznam tak tam uvidíš, že Rossi už před zatáčkou sundaval nohu na zem z čehož vyplívá, že ten náraz očekával, ba ho možná i plánoval ... i z náklonu jeho motorky bylo jasné, že se ani moc zatáčet nesnažil páč jel málem kolmo a tak by tu zatáčku neprojel..

Rossi je super jezdec a právě proto si tohle mohl odpustit...
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Ursulla

Příspěvek od Ursulla »

Eddie píše:
Ursulla píše:mrknete se na nejake zaznamy, Sete mu tam nechal misto a Rossi tam najel, Sete mu to zavrel, kdyz uz byli v polovine zatacky a narazil do nej sam, Rossi by ji projel ciste, kdyby do nej Sete nenajel, pak mu to trochu ujelo
tot muj nazor
Když se podíváš na ten záznam tak tam uvidíš, že Rossi už před zatáčkou sundaval nohu na zem z čehož vyplívá, že ten náraz očekával, ba ho možná i plánoval ... i z náklonu jeho motorky bylo jasné, že se ani moc zatáčet nesnažil páč jel málem kolmo a tak by tu zatáčku neprojel..

To nic nemeni na tom, ze Sete naboural do nej, a kdyz do nej naboural, tak uz byl Rossi v zatacce kousek pred nim, a kdyz mu tam Sete nechal misto ... Nemyslim si, ze by to bylo nefer, Seteho chyba. A to ze mel nohu na zemi: Jasne ze musel pocitat, ze Sete bude zatacet a mohl ocekavat, ze do nej narazi. Ja bych ji dal na zem taky, kdybych ocekaval naraz.
Nejsem fanousek Rossiho, ale tohle bych bral jako Seteho chybu.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Ursulla píše:
Eddie píše:
tot muj nazor

To nic nemeni na tom, ze Sete naboural do nej, a kdyz do nej naboural, tak uz byl Rossi v zatacce kousek pred nim, a kdyz mu tam Sete nechal misto ... Nemyslim si, ze by to bylo nefer, Seteho chyba. A to ze mel nohu na zemi: Jasne ze musel pocitat, ze Sete bude zatacet a mohl ocekavat, ze do nej narazi. Ja bych ji dal na zem taky, kdybych ocekaval naraz.
Nejsem fanousek Rossiho, ale tohle bych bral jako Seteho chybu.
..no asi máme každej trochu jinej pohled na věc .... to je jedno.. :respect:
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Důležitý je že teď v Estorilu kraloval Barros a ne Rossifumi, jen tak dál :?:

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Laconi píše:Důležitý je že teď v Estorilu kraloval Barros a ne Rossifumi, jen tak dál :?:
No už bylo na čase, po loňský sezoně jsem myslel, že už pujde Barros do starýho železa 8)
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Já pořád čekám, kdy to rozjede MAD MAX a furt nic :cry: . No pořád je to o 100% zajímavější než celé závody F1. 8)

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Eddie píše:Já pořád čekám, kdy to rozjede MAD MAX a furt nic :cry: . No pořád je to o 100% zajímavější než celé závody F1. 8)
Čéče to máš sakra pravdu, Moto GP je super, ale připadaj mi nejakčnější malorážky i když je sleduju jen občas, tam se to mele třeba v osmi lidech 8)

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Škoda že už to nedávaji na Primě, teď se nemůžou sledovat závody v Káčku :-(
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Eddie píše:Já pořád čekám, kdy to rozjede MAD MAX a furt nic :cry: . No pořád je to o 100% zajímavější než celé závody F1. 8)
ještě mi nikdo z MotoGP-fans nevysvětlil jakej je rozdíl mezi zábavnou stovkou vítěství a stovkou titulů Rossiho a nudnou stovkou vítězství a stovkou titulů Schumiho.... :twisted: :roll:
>> Czechferrari.cz <<

Eddie

Příspěvek od Eddie »

mr.modena píše:
ještě mi nikdo z MotoGP-fans nevysvětlil jakej je rozdíl mezi zábavnou stovkou vítěství a stovkou titulů Rossiho a nudnou stovkou vítězství a stovkou titulů Schumiho.... :twisted: :roll:
... možná v tom, že Rossi dokázal odejít z nejlepšího stroje na relativně horší a opět vyhrává... většinou nevyhrává stylem start - cíl,ale je tam i více soubojů a napětí což u F1 tak trochu poslední léta postrádám... když sem se nedávno koukal na záznamy starších závodů F1 ( Prost-Lauda-AS apod.) ,tak to bylo o hodně zábavnější než ty dnešní . Ale je to věc názoru. Poslední dvě sezony u F1 pravidelně usínám což se mi u motorek ( nejen MotoGP ,ale i nižší kubatůry,které jsou při větším obsazení jezdců,jak psal Laconi i zajímavější ) nepovedlo. Jednoduchá odpěď na tvůj dotaz: Rossi si ten titul vybojoval, Shumák odjezdil... :lol:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Eddie píše: ... možná v tom, že Rossi dokázal odejít z nejlepšího stroje na relativně horší a opět vyhrává...
ale to taky Schumi dokázal, když po dvou titulech v roce 1995 odešel do Ferrari, který na tom v tý době bylo mnohem mnohem hůř než Yamaha, v roce 96 už vyhrál 3 závody a v roce 97 už bojoval o titul.... :D

Eddie píše: většinou nevyhrává stylem start - cíl,ale je tam i více soubojů a napětí což u F1 tak trochu poslední léta postrádám... když sem se nedávno koukal na záznamy starších závodů F1 ( Prost-Lauda-AS apod.) ,tak to bylo o hodně zábavnější než ty dnešní . Ale je to věc názoru. Poslední dvě sezony u F1 pravidelně usínám což se mi u motorek ( nejen MotoGP ,ale i nižší kubatůry,které jsou při větším obsazení jezdců,jak psal Laconi i zajímavější ) nepovedlo.
souhlasím, v minulých letech toho "akčního" moc nebylo, i když jak kdy!....roky 97,98,99,00,03 byly napínavý až dost (vybírám z let 97-04) Jde o to, že velkým limitem je technika, která takový hrátky jako jsou u motorek neumožňuje, přeci jen ty rozměry jsou trochu :lol: jiný, navíc se jezdci tvrdých soubojů bojí, protože: 1/ty auta jsou mnohem choulostivější a v jistých momentech křehčí, takže nějaký šťouchání apod. který bylo k vidění normálně v minulosti dnes nepřichází k úvaze
2/jezdci se bojí penalizací... :roll:

Eddie píše: Jednoduchá odpěď na tvůj dotaz: Rossi si ten titul vybojoval, Shumák odjezdil... :lol:
:lol: v tom se neshodnem, ale to je asi logický :wink:
Je hezký, že vidím 100 předjížděcích manévrů, když pak stejně vyhraje ten jediný správný Rossi.....nuda :mad:

Můžeme se zamyslet nad tím, zda nudnou MotoGP způsobuje neobyčejný Rossi nebo neschopnost soupeřů postavit konkurenceschopnou motorku. V tom vidím stejnou analogii jako v F1. Renault postavil skvělý auto a konečně splnil požadavku rozumných kritiků součansného stavu. Svou pílí a ne trapnýma kecama a politikařením dokázal zajistit to, že letos se toho na špici bude dít více než např. v roce 2002 nebo 2004. Proto si jich taky, ačkoliv nás letos už 3x porazili, velmi vážím 8)
>> Czechferrari.cz <<

Eddie

Příspěvek od Eddie »

.. v to, že se letos něco změní doufám,ale bojím se, že nová pravidla jdou spíše proti těmto změnám k lepšímu :( . Už ani v boxech není na co koukat.... Co se týče F1 vs. MotoGP beru tak poslední tři roky kdy prostě ta nuda v F1 je... to že se bojí o káry chápu, ale právě ta snah dojet za každou cenu, i třeba na horším místě F1 zabije :cry: . Nyní, když jsou za celej závod více než dvě-tři předjetí ( nepočítám boxy a chvost závodního pole) ,tak je to snad zázrak. Mě prostě u F1 stačí kouknout na start plus tak tři kola a pak na konec. Zato u motorek ( nejen MotoGP ) se pořád odehrávají nějaké souboje a o tom si myslím, že to je. V poslední době mám taky v oblobě koukat na seriál WRC kde si myslím jsou Ti nejlepší piloti 8)

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Mě hlavně na F1 štve že o závodu rozhodujou víc boxy než dovednosti jezdů a strojů na trati :(

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“