Výsledky GP Austrálie - Melbourne

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

sic

Příspěvek od sic »

mr.modena píše:s dnešní F1 se nedá skoro předjíždět, to dneska bylo jasně vidět jak Villeneuve blokoval Alonsa a Sato zase Michaela
no myslim , ze dnes to byl charakter trate ,na ktere sa zrejme moc predjizdet neda .... uvidime v Sepangu ,co se zmenilo... :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

barbucha píše:A to se blíží motory V8 2.4L :( Já chci zpátky turbomotory :lol: Ukočírovali to v 80.letech, zvládli by to i dnes :?:
vem si co dokážou vymáčknout tuneři z v základu "sériových" motorů.... tak to několikrát :lol: znásob a dostaneš výsledek.....
...utrpěla by ovladatelnost i bezpečnost (ta především)

...radši ne :nono:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

sic píše:
mr.modena píše:s dnešní F1 se nedá skoro předjíždět, to dneska bylo jasně vidět jak Villeneuve blokoval Alonsa a Sato zase Michaela
no myslim , ze dnes to byl charakter trate ,na ktere sa zrejme moc predjizdet neda .... uvidime v Sepangu ,co se zmenilo... :lol:
uvidíme, snad to bude lepší, protože tenhle závod mě aktivitou na trati moc nenadchnul
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

sic

Příspěvek od sic »

mr.modena píše:
sic píše:
uvidíme, snad to bude lepší, protože tenhle závod mě aktivitou na trati moc nenadchnul
nj krome startu (DC) , Villeneuve&Alonso , bouracky .... fakt o nicem :?:
when I grow up, I want to be a racing driver

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

Jsem sice rád, že to tentokrát nebyl hotový Ferrari Cup, ale pořád je to docela nuda. Chybí mi tam pořád nějak to napětí, je to jízda brzda - plyn - brzda. BEZE ŠŤÁVY!!! Je mi líto, ale asi zase skončím u napínavější MotoGP, kde se je na co dívat (Philipp Island RULEZZZ 8) :lol: )
Taky se o víkendu jede Rally Mexico... :drivers: 8)
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“