no myslim , ze dnes to byl charakter trate ,na ktere sa zrejme moc predjizdet neda .... uvidime v Sepangu ,co se zmenilo...mr.modena píše:s dnešní F1 se nedá skoro předjíždět, to dneska bylo jasně vidět jak Villeneuve blokoval Alonsa a Sato zase Michaela
Výsledky GP Austrálie - Melbourne
Moderátor: Bohuš
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
vem si co dokážou vymáčknout tuneři z v základu "sériových" motorů.... tak to několikrátbarbucha píše:A to se blíží motory V8 2.4LJá chci zpátky turbomotory
Ukočírovali to v 80.letech, zvládli by to i dnes
...utrpěla by ovladatelnost i bezpečnost (ta především)
...radši ne
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme, snad to bude lepší, protože tenhle závod mě aktivitou na trati moc nenadchnulsic píše:no myslim , ze dnes to byl charakter trate ,na ktere sa zrejme moc predjizdet neda .... uvidime v Sepangu ,co se zmenilo...mr.modena píše:s dnešní F1 se nedá skoro předjíždět, to dneska bylo jasně vidět jak Villeneuve blokoval Alonsa a Sato zase Michaela
>> Czechferrari.cz <<
nj krome startu (DC) , Villeneuve&Alonso , bouracky .... fakt o nicemmr.modena píše:uvidíme, snad to bude lepší, protože tenhle závod mě aktivitou na trati moc nenadchnulsic píše:no myslim , ze dnes to byl charakter trate ,na ktere sa zrejme moc predjizdet neda .... uvidime v Sepangu ,co se zmenilo...mr.modena píše:s dnešní F1 se nedá skoro předjíždět, to dneska bylo jasně vidět jak Villeneuve blokoval Alonsa a Sato zase Michaela
when I grow up, I want to be a racing driver
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Jsem sice rád, že to tentokrát nebyl hotový Ferrari Cup, ale pořád je to docela nuda. Chybí mi tam pořád nějak to napětí, je to jízda brzda - plyn - brzda. BEZE ŠŤÁVY!!! Je mi líto, ale asi zase skončím u napínavější MotoGP, kde se je na co dívat (Philipp Island RULEZZZ
)
Taky se o víkendu jede Rally Mexico...

Taky se o víkendu jede Rally Mexico...
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!