1. BubaciBrno Vitula Fialovic 224 ••
2. Czechferrari F1 Team Jaroslav Hanus 200 ••
3. Pepe F1 team Josef Dolezal 189 •
4. Leeri team Jiří Hofbauer 189 •
5. F.N.T Racing Martin Jergon 186 •
6. Rudiho brambory Rudi Brambora 178
7. G12° racing team Honza Novotný 165
8. MITAS Tomas Mitacek 159
9. ALT TEAM Martin Bárta 159
10. Trhyy Racing Tomáš Trhoň 159
11. Hansova kladiva Honza F. 155
12. BALI TCT Jan Baloušek 148
13. RudyJames racing Rudy James 138
14. Tuning Club Kladno Tomáš Janoušek 115
15. VR Racing Team Radomír Vepřík 115
16. F1 Grippen pan Alfoun 107
17. Brutus motorsport Jan Fau 101
18. Iwi´s Loosers Iwi 007 66
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Jsem to docela projel Jsem chtěl tipnout Rosberga, ale nakonec jsem zvolil C. Kliena a on debil ani neumí dojet závod
Ajajajajaj budu se muset polepšit, ikdyž průběžné 3.místo jsem si udržel
ja taky tydle dva závody totálně posral, kvuli tomu že mam nějakej šitovej podvozek, už tam je jinej, to sem zvědavej na Španělsko
Ale sem rád že si furt držim celkový druhý místo
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy píše:ja taky tydle dva závody totálně posral, kvuli tomu že mam nějakej šitovej podvozek, už tam je jinej, to sem zvědavej na Španělsko
až desátej... máš se na nějaký nastavení vykašlat...podívej na mě...byl jsem šestej bo jsem na to ani nešáhl
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Trhyy píše:ja taky tydle dva závody totálně posral, kvuli tomu že mam nějakej šitovej podvozek, už tam je jinej, to sem zvědavej na Španělsko
až desátej... máš se na nějaký nastavení vykašlat...podívej na mě...byl jsem šestej bo jsem na to ani nešáhl
nojo, ale celkově sem druhej viď
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
nojo, ale celkově sem druhej viď
a koho to zajmá?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hans píše:Znova jsem vsadil na Rosberga a ten blb zase nedojel Už na něho seru
No po kvalifikaci sem byl na***nej, ze sem ho vymenil za Massu, ale nakonec to byla lepsi volba, ale ne nejlepsi.
To já se po kvalifikaci radoval. Říkám si kurňa 6. místo, klučina je dobrý a kurna pak blik reklama a už čumím a je out Ani nevím co se mu stalo Debilní reklamy
No po kvalifikaci sem byl na***nej, ze sem ho vymenil za Massu, ale nakonec to byla lepsi volba, ale ne nejlepsi.
o tom si povíme až uvidíš kolik jsi za něj dostal bodů, Já mám Schumachera a taky jsem byl nas***, ale jak MS tak FM dostane tunu bodů za ten postup vpřed během závodu
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
o tom si povíme až uvidíš kolik jsi za něj dostal bodů, Já mám Schumachera a taky jsem byl nas***, ale jak MS tak FM dostane tunu bodů za ten postup vpřed během závodu
Tak ted mi to nevadi Kolik bodu dostanu se teprv uvidi, ale je fakt, ze postoupil o hodne