koupě coupé
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: koupě coupé
On má už tak dost nízkej rozpočet 65tis, tak počítám že nebude chtít vrážet peníze do úpravy motoru. Hlavně když chce motor bez turba, tak ty úravy budou akorát drahý a přinesou jenom pár neznatelnejch koníků......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
já netušil ,že do kufru leze přes sedadlaOndras píše:blázen píše:co má ta astra společného se zkutečným coupé jako je třeba třeba ten fiat...? Je to jen 3dveřák.. nic víc.
Mno, tak to si rád přečtu tvou definici karoserie coupé. Kde jsi, prosím, na Astře Coupé napočítal tři dveře? Předesílám, že dvířka pro hrdlo nádrže se nepočítají.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně se tam neleze dveřma. Stále čekám na definici karoserie coupé.blázen píše:já netušil ,že do kufru leze přes sedadla
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
ano leze se tam deklem kufru... I ty víš moc dobře,že jsem myslel tohle. Pokud chceš slovíčkařit,najdi si někoho jiného, nemám na tebe náladu. A pokud nepřineseš svůj návrh do této diskuse ,který budeš něčim hájit, prosím, zdrž se komentáře a hlavně,nereaguj na mne.. ale to už jsem ti kdysi někde určitě psal.. pokud si dobře pamatuji
Btw:definice karoserie coupe se ode mne asi nedočkáš.

Btw:definice karoserie coupe se ode mne asi nedočkáš.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chápu. Stejně jako se nedočkám tvého sofistikovaného výpočtu počtu dveří na Astře Coupé. Číslo tři se nejeví být tak úplně správným výsledkem. Tvé upřímné rady, jak se mám chovat v diskusi, si dovolím ostentativně ignorovat.blázen píše:Btw:definice karoserie coupe se ode mne asi nedočkáš.
nic jiného jsem nečekal,nebot tě už trošku znám.Ondras píše:Chápu. Stejně jako se nedočkám tvého sofistikovaného výpočtu počtu dveří na Astře Coupé. Číslo tři se nejeví být tak úplně správným výsledkem. Tvé upřímné rady, jak se mám chovat v diskusi, si dovolím ostentativně ignorovat.blázen píše:Btw:definice karoserie coupe se ode mne asi nedočkáš.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chci se konečně dozvědět, jak jsi přišel na ty tři dveře u Astry.blázen píše:definice coupe zahrnuje jak 2 tak i 3 dveře..ovšem netuším,co z toho chceš vyvodit.

zkus si přečíst to,co jsem psal o nějaké OT výš.. myslím,že jsem to tam naznačil poměrně pochopitelně.. teda pro průměrně smýšlejícího člověkaOndras píše:Chci se konečně dozvědět, jak jsi přišel na ty tři dveře u Astry.blázen píše:definice coupe zahrnuje jak 2 tak i 3 dveře..ovšem netuším,co z toho chceš vyvodit.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je mi jasné, že se pokoušíš vylhat ze své neznalosti marnými kličkami. No nic, uzavřeme to asi tak, že veškeré otevíratelné otvory v karoserii jsou dle tvých divokých představ dveře. Neskřípni si ruku, až budeš zavírat dveře svého motorublázen píše:zkus si přečíst to,co jsem psal o nějaké OT výš.. myslím,že jsem to tam naznačil poměrně pochopitelně.. teda pro průměrně smýšlejícího člověka

Dobře ted jsi mne skutečně dostal,spíš mi to připadá tak,že neumíš číst,ale nechám Tě při svých představách,je zbytečné to tu zasírat, třeba to někdo promaže.Děkuji Ti za smyslu plnou debatu k dánému tématu. Zase přijd.Ondras píše:je mi jasné, že se pokoušíš vylhat ze své neznalosti marnými kličkami. No nic, uzavřeme to asi tak, že veškeré otevíratelné otvory v karoserii jsou dle tvých divokých představ dveře. Neskřípni si ruku, až budeš zavírat dveře svého motorublázen píše:zkus si přečíst to,co jsem psal o nějaké OT výš.. myslím,že jsem to tam naznačil poměrně pochopitelně.. teda pro průměrně smýšlejícího člověka.
Nechápublázen píše: 106tku![]()

Naposledy upravil(a) Dweeb dne 18 bře 2009 12:52, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čtu toto:blázen píše:Dobře ted jsi mne skutečně dostal,spíš mi to připadá tak,že neumíš číst,
Pokud slovo "3dveřák" neoznačuje třídveřový vůz, tak jsem tě špatně pochopil nebo skutečně neumím číst. Pokud se věta "Je to jen 3dveřák" neváže ke větě předchozí, tak jsem to opět špatně pochopil, ale to už nebude čtením, ale chybou na straně autora.blázen píše:co má ta astra společného se zkutečným coupé jako je třeba třeba ten fiat...? Je to jen 3dveřák.. nic víc.
hehe zkus o nějakou tu OT níž..popř. zajít k očnímu lékaři 

..třeba Tvůj pravopisDweeb píše:tak nevím, co je k smýchu?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
galant jsem kupoval pro pohodlné cestování.. coupe jsem měl před galantem a než se 106tka rozhoupe byl bych dávno pryčDweeb píše:Nechápublázen píše: 106tku![]()
Dobře coupe to není, ale když chtěl něco menšího a živého, tak nevím, co je k smýchu? Než se tvůj galant rozhoupe, tak už by byla dávno pryč

Galant se mi líbí a na delší trasy je to určitě skvělý vůzblázen píše:galant jsem kupoval pro pohodlné cestování.. coupe jsem měl před galantem a než se 106tka rozhoupe byl bych dávno pryčDweeb píše:Nechápublázen píše: 106tku![]()
Dobře coupe to není, ale když chtěl něco menšího a živého, tak nevím, co je k smýchu? Než se tvůj galant rozhoupe, tak už by byla dávno pryč

tak tady blaznovi dam malou ukazku karoserii a oznaceni
3 dver

kupe

A pokud nekdo nepozna rozdil tak to je zraly na ocniho
3 dver

kupe

A pokud nekdo nepozna rozdil tak to je zraly na ocniho

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mílo, to máš marné, někdo prostě nepochopí rozdíl mezi dveřmi a kapotou. Těžká práce
.

ale ano..ale oboje na jedno kopyto.. to chtěl básník říct.. oboje prostě na jedno kopyto.. 

Dweeb:ach bože..ale vyrovná..jen ne ta verze co jsem měl já..galant VR4 má 280koní na AWD.. nemyslím,že ho dohoníš..další věc je,že jsem nikde nepsal,že můj galant,se ti vyrovná,ale pouze,že jsem měl před galantem coupe,které by ti ujelo i pozadu 

-
- Kontaktovat uživatele:
a přemejšlel si třeba o nissan 100NX 2.0 gti jede dobře ale zase bejvaj dost prorezlí musíš si dát pozor a pak by šel ještě civic coupé
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
100vka se mi moc nelíbí.. spíš 240sx s KA24DE ta je pěkná.. nebo celica kulatá
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
Samé zbytečné OT, chci mít jedny dveře k řidiči, jedny k spolujezdci, a co bude vzadu, je mi šumák. 2.0 mi bohatě stačí, nejsem žádnej závodník, takže těch cca 140PS až 150PS mi bohatě stačí. Turbo nechci z toho důvodu, že je to pak akorát o starost víc a spotřeba pak taky bude asi nikde jinde. Nissan 100NX se mi nelíbí. Hondici taky nechci, sice by jezdila hezky, ale žádnej exemplář asi k mání do 65tis nebude, aby vyhovoval. Ještě jsem našel pažouta 306 S16, ale to už má těch dveří na boku moc, ale zase váha vs výkon asi taky nebude špatný.
PS: může to tu někdo promazat???
PS: může to tu někdo promazat???
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
NIKON D40
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
fiat coupe 2.0 20V VIS.. 155koní, udržovanej prakticky nesmrtelnej, celkem jede, s otevřeným sáním a vejfukem čekej celkem výjimečný zvuky 5válce a taky výrazný oživení motoru, ale s cenou za dobrej kousek bez dalších nutnejch dlouhodobejch investic budeš muset jít na dost přes 100TKČ.. (jeden top kousek je ted na FCC na prodje za cenu 130tkč)
F coupe s 2l 16v motorem v tvý cenový relaci bych se vyhnul, pokud se vysloveně v tom nevyžíváš a nehodláš dál upravovat..tyhle motory jsou specifický některejma věcma a dost trpěj na nesprávnou údržbu a zacházení (zejména kvalita oleje, interval jeho výměnya použití auta jsou klíčový faktory toho jak motor bude vypadat)..Při úpravách ale zas nabízejí vyšší potenciál než pětiválce...
ekvivalent F coupe je bravo HGT, který je podvozkově neposednější (ale jinak stejná konstrukce podvozku, brzd,o cca 120kg lehčí auto) a s VIS motorem je to též zajímavá alternativa...
Jedno HGT s VIS motorem jsme měli 4 roky , myslím že i v top stavu na ty km (260tkm když šlo pryč a jediná vada "na kráse" byly ty km a rozdrblá sedačka řidiče....) a celkem to jelo - papírově nejrychlejší bravo HGT co se vyrábělo, moc to nežralo ( opravdu lehká noha, ale ne brzda provozu dokáže je ti hodně pod 8 s větším obsazením..). Dobrý kousky a poslední ročníky (99+..což už je VIS motor splňující Euro 3 normu) se daj sehnat za cenu od 70tkč, v ceně kolem 50-60 čekej víc bezpodmínečně nutnejch investic...
jediný co mi na HGT vadilo byla tupější reakce na plyn daná elektronickým plynem - což jde pořešit snadno úpravou řj..zvuk byl famózní, jízdní vlastnosti taky... škoda že HGT muselo pryč, hodně dobře se s ním jezdilo..ale mít 4 auta v tu dobu nešlo...
jedno moje oblíbený videjko HGT VIS:
http://www.metacafe.com/watch/1118489/bravo_hgt/" onclick="window.open(this.href);return false;
F coupe s 2l 16v motorem v tvý cenový relaci bych se vyhnul, pokud se vysloveně v tom nevyžíváš a nehodláš dál upravovat..tyhle motory jsou specifický některejma věcma a dost trpěj na nesprávnou údržbu a zacházení (zejména kvalita oleje, interval jeho výměnya použití auta jsou klíčový faktory toho jak motor bude vypadat)..Při úpravách ale zas nabízejí vyšší potenciál než pětiválce...
ekvivalent F coupe je bravo HGT, který je podvozkově neposednější (ale jinak stejná konstrukce podvozku, brzd,o cca 120kg lehčí auto) a s VIS motorem je to též zajímavá alternativa...
Jedno HGT s VIS motorem jsme měli 4 roky , myslím že i v top stavu na ty km (260tkm když šlo pryč a jediná vada "na kráse" byly ty km a rozdrblá sedačka řidiče....) a celkem to jelo - papírově nejrychlejší bravo HGT co se vyrábělo, moc to nežralo ( opravdu lehká noha, ale ne brzda provozu dokáže je ti hodně pod 8 s větším obsazením..). Dobrý kousky a poslední ročníky (99+..což už je VIS motor splňující Euro 3 normu) se daj sehnat za cenu od 70tkč, v ceně kolem 50-60 čekej víc bezpodmínečně nutnejch investic...
jediný co mi na HGT vadilo byla tupější reakce na plyn daná elektronickým plynem - což jde pořešit snadno úpravou řj..zvuk byl famózní, jízdní vlastnosti taky... škoda že HGT muselo pryč, hodně dobře se s ním jezdilo..ale mít 4 auta v tu dobu nešlo...
jedno moje oblíbený videjko HGT VIS:
http://www.metacafe.com/watch/1118489/bravo_hgt/" onclick="window.open(this.href);return false;
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
auto se upravovat motorově nebude, ted mám 100koní a taky mi to stačí, ale je to v rodinném kombíku. Mým snem je mít na boku jedny dveře, takže coupé, nebo jak je výš zmíněno, hatchback. Co se bude upravovat, je maximálně sportovní filtr pro dobrej pocit a sportovní výfuk pro hezký zvuk
co bych chtěl na autě dělat, je určitě podvozek, nejspíš něco ve stylu KW, aby to trošku drželo na silnici.

NIKON D40
NIKON D40
MOTyLEK: chvalim, tyhle "upravy" normalnimu cloveku stacej...
Naposledy upravil(a) SubTera dne 19 bře 2009 23:16, celkem upraveno 1 x.
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
zkus nějakou najít, moc jihc nejní. hyundai coupe je vcelku dosti, rencek megane 2.0 16V jsou dva a na mazdy jsem moc nenarazil.blázen píše:MX3
Jinak Fiat Bravo HGT, těch moc nejni jsem koukal

NIKON D40
NIKON D40
co tipcars nebo sportovnivozy.cz
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
sportovnivozy.cz prolézám často, sauto, sbazar, cars.cz taky, tipcars nevím, jelikož používám radši mozillu a s tou nějak není kamarádblázen píše:co tipcars nebo sportovnivozy.cz

NIKON D40
NIKON D40