koupě coupé
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
koupě coupé
chtěl bych si koupit nějaké kupéčko, něco kolem 2 litrů, aby to trošku jelo a bez turba. V mrku mám hyundai coupe 2.0, fiat coupe 2.0, renault coupe 2.0 a třeba toyota celica 2.0. Cena by měla bát max do 65tis. nechá se něco sehnat, aby to nebyl vrak? či co by jste doporučili
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
NIKON D40
Re: koupě coupé
doporucuju renault megane coupe ale jedine 2,0 16v 108kw dej pozor delali se i 8v 84kw
hyundai urcite ne..kvalita o nicem...
hyundai urcite ne..kvalita o nicem...
bez turba ti dvoulitr těžko pojede.. ale s čím se mi dobře blblo za mých mladých let byla MX3 1,8 V6... myslím,že za 65 by měla jít koupit
nevim no coupecko jede 235 a zrachleni taky solidni!!
Bral bych do hyundai coupe, mel jsem ten samej motor 2.0 102kW, ale v Lantre (to same, ale 4 dvere) a jelo to fakt moc slusne a spotreba supr...nenech se odradit kecama boardse, kterej zna Hyundai jenom z katalogu....jako u kazdyho jinyho auta si davej pozor, Megany tu jezdej taky vylagrovani, pro H. Coupe plati to samy...
235jede za 14dní po dálnici nebo z mostu.. jel sem v megane coupe a je to tragedie.. v hyundai ne,ale alespon některé hezky vypadají.. ta MX3 je než rencek lepší určitě.. ale věřím,že najdeš i další možnosti..
A k ty Mazde se taky priklanim, 6valec a 1.8 je supr, jede to hezky...ale v okoli jsem spozoroval, ze se 2 ukradly. Megany taky, u korejcu to nehrozi...jinak na tom 2.0 102kW jsem najel 140tkm, prvnich 30tkm najel otec, je to uz dva roky co je pryc, soucasnemu majiteli dobre slouzi dal.
Calibru bys nechtěl? Designově nádherná a motor C20XE se 110 kw není zlá volba. Pokud natrefíš na hlavu Cosworth tak není problém, dělal se i 125 kw v6 2,5 nebo pak trubínu 4x4 C20LET 150 kw ale ve slušném stavu se špatně shání
Ta C20XE mi přijde fajn volba 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: Cosworth jako z Forda? Jsem nevedel, ze byla kooperace...

typickej clovek kterej nema rad korejce:))))
jakou mas zkusenost s kvalitou ? mam druhyho hyundaie v rade a zadnej rpoblem se m nenasel. ted mam 2,0 16v coupecko a jezdi to solidne se spotrebou 8 litru
je fakt ze tomu enstojim na krku porad.
jakou mas zkusenost s kvalitou ? mam druhyho hyundaie v rade a zadnej rpoblem se m nenasel. ted mam 2,0 16v coupecko a jezdi to solidne se spotrebou 8 litru

Octavia II TDI
calibru ne e to hnije před očima.. to raděj probe 2,5..ale ten motor sem už párkrát viděl rozsypanej..tak nevím..
jj byly tam dva typy těch hlav. Kolben Schmidt byly ty co praskaly a naopak (Coscoast) Cosworth hlavy byly kvalitnější. Bohužel hodně lidí vnímá ty motory spíš podle těch Kolbenů, ale zase pokud trefíš ten Cosworth tak jsou ty motory fakt v pořádku... tady o tom píší ale bohužel to mají ve výstavbě tak se to nezobrazuje úplně optimálně http://www.calibra.cz/index.php?menu=11 ... or_16v.php" onclick="window.open(this.href);return false;SubTera píše:kubi: Cosworth jako z Forda? Jsem nevedel, ze byla kooperace...
zase chytre reci... mi to je jedno co si koupis... 

Pokud by se mu podařilo sehnat nějakou novější, s tou Finskou kastli (říkám-li to dobře) tak podle toho co jsem vyčetl s korozí není problém...blázen píše:calibru ne e to hnije před očima.. to raděj probe 2,5..ale ten motor sem už párkrát viděl rozsypanej..tak nevím..

myslím,že jednodušší bude takové auto raději vynechat 

recht, zase jsi neco postnulboards píše:zase chytre reci...

Kubi: diky za info, proctu:)
a Fiata za tyhle love koupíš nějakou mrdku. Fiat Coupé (i bez turba) v pěkným stavu začíná na min. 80tkc
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
caliber je hafo, ale necu, jednoho opela mám a calibra se mi zdá moc veliká, co se týká mazdy, taky přemýšlím, ale rozvody na 6 hrnců vyjdou na 11tis 

NIKON D40
NIKON D40
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
fiat je taky na poslední příčce, nejspíš se budu rozhodovat mezi renckem a hyundaiem a problém bude, když se objeví hezká mazdickaSPEEDY píše:a Fiata za tyhle love koupíš nějakou mrdku. Fiat Coupé (i bez turba) v pěkným stavu začíná na min. 80tkc
NIKON D40
NIKON D40
Já ho vidím na druhé příčceMOTyLEK píše:fiat je taky na poslední příčce, nejspíš se budu rozhodovat mezi renckem a hyundaiem a problém bude, když se objeví hezká mazdickaSPEEDY píše:a Fiata za tyhle love koupíš nějakou mrdku. Fiat Coupé (i bez turba) v pěkným stavu začíná na min. 80tkc

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
rozvody na V6 mě stáli 6tisíc a tady v sekci náhradní díly je údajně nabízejí ještě levněji..tak se tam zeptej kolik stojí..Mi se opravdu zdá,že ta MX3 z tohoto vychází nejlípMOTyLEK píše:caliber je hafo, ale necu, jednoho opela mám a calibra se mi zdá moc veliká, co se týká mazdy, taky přemýšlím, ale rozvody na 6 hrnců vyjdou na 11tis
SPEEDY píše:Já ho vidím na druhé příčceMOTyLEK píše:fiat je taky na poslední příčce, nejspíš se budu rozhodovat mezi renckem a hyundaiem a problém bude, když se objeví hezká mazdickaSPEEDY píše:a Fiata za tyhle love koupíš nějakou mrdku. Fiat Coupé (i bez turba) v pěkným stavu začíná na min. 80tkcJinak z vlastní zkušenosti doporučuju došetřit a vzít Coupé Turbo, pěknej zážitek z jízdy (když to zrovna jede
)
hrabe... je to děs
Chybi mi tady Astra G Coupe, ale to uz je cenove trosku jinde 

astra a megane nemají s coupe nic společného, jen jsou to 3 dveřové modifikace..pravé coupe vypadá jinak 

A toto je co?blázen píše:astra a megane nemají s coupe nic společného, jen jsou to 3 dveřové modifikace..pravé coupe vypadá jinak

Nebo taková Tigra
ta je oproti Calibře maličká, a s 1,6 16v to taky nejede špatně
Jinak u toho Mégane jsem koukal na Crashtest EuroNcap a padala mi brada jak dobrého skóre dosáhl 

Když už 1.6, tak proč ne 106 S16? Oproti tigře jede o moc líp. A třeba targa VTi je alespoň podle mne hezčí, jak mx3 a výkonově taky lepší.
Ale on chtěl Coupé ne Hatchback
Jinak, to že v sérii jede "tak" neznamená, že s tím nejde něco udělat, viz Corsa jednoho uživatele CorsaClubu co tu byla na prodej s takřka stejným motorem měla 118 kw
Takže kdyby mu to bylo málo tak se dá "přidat" 

co má ta astra společného se zkutečným coupé jako je třeba třeba ten fiat...? Je to jen 3dveřák.. nic víc.
106tku
samé pěkné návrhy..
106tku

samé pěkné návrhy..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
blázen píše:co má ta astra společného se zkutečným coupé jako je třeba třeba ten fiat...? Je to jen 3dveřák.. nic víc.
Mno, tak to si rád přečtu tvou definici karoserie coupé. Kde jsi, prosím, na Astře Coupé napočítal tři dveře? Předesílám, že dvířka pro hrdlo nádrže se nepočítají.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|