Kupé na víkendové vyjížďky

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Vavris.cz

Re: Kupé na víkendové vyjížďky

Příspěvek od Vavris.cz »

123: kontrolu když to drží, bys snad měl mít vždycky, ale kontrola, když to nedrží je imho takový bonus navíc a mnohem důležitější. Má to každý jinak, někdo chce ty svině kousavé proto, aby se cítil jako chlap a umřel v tragikomické změti masa, krve a plechů :lol: Ale já zastávám názor, že auto by mělo být vyvážené a řiditelné za všech okolností. Třeba ti šťastlivci co měli možnost zkusit WRC speciály říkali, že je strašně snadné je ovládat a jet s nima kudlu...

rallik: no, bejvávalo.. :lol:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

walish

Příspěvek od walish »

Coupé 20VT za 30k je nesmysl. To je tak na generálku, motor před smrtí nebo po smrti. TOP kousky se neprodávají protože ti majitelé vědí,co mají nebo jsou za zcela jiný peníz než 30k. Pokud se pojedeš na nějaké podívat, tak základ je proměřit tlaky ve válcích a kouknout na tlak oleje za studena i za tepla. Pokud je něco špatně, připrav si tak 50k na uvedení do provozu;)

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Bylo prodávaný asi tak nějak "za pochodu", inzerovaný nějakou dobu až nakonec cena klesla z původních myslím 60k. Ten člověk byl nejspíš z fiatcoupe.cz klubu a nevypadlo nejhůř, bohužel sotva jsem se ozval s prosbou o nějaký informace jsem byl obratem informován, že je prodáno :D

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“