Jaguáry musíš mít dva...jednoho stále v servisu a druhý na ježdění

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
blázen píše:.. Nějakým italům bych se vyhnul, jsou to vergly a jejich ceny padají
Ani v zimě, je to ledový, já osobně bych už kůži nechtěl. Je to pěkný na pohled,ale nic vícTomasUL píše:Jo, v létě to není moc příjemný.
A proč bys to nebyl schopen finančně zajistit? Ono to GTV taky nebude zrovna šetrné k peněžence...onetwothree píše:Tak to vidím asi, že budu vyčkávat na nějaký dobrý GTV a uvidím, co se mi naskytne k ruce dalšího, během toho čekáníJakoukoliv targu vnímám jako zajímavý plus. Ale celkově u všech těch brutálních japonskejch bestií nevím, jestli jsem na to zralej a schopnej to auto finančně zajistit.
za 150 bych s tou s14A byl opatrny..určitě bych raději NA 300Zx.. u toho se snad sype jen ten elektrosvazek u motoru,jinak ty NA motory jezděj v pohodě,nápravy nebývaj až tak problémový,upřímně na 200Sx foru to snad řešil jen jeden člověk..ostatní jezdí.Dejv píše:S nissanama se to ma asi takhle, je to auto jako kazdy jiny, kdyz potrebujes dil a jdes pro nej do nissanu tak te oskubou jako kure. Musis se dostat do kruhu spravnych lidi a ty ti pomuzou je sehnat. Takze uplne stejna situace jako u ar. Ja bych mozna kdyz nissana tak bych koukal po tom sx, je to jednoduchy auticko bez nesmyslu jako je samonataceci naprava co ji zx ma.