Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Brutus píše:Pokud má žigula, tak si myslim, že nejlepší asi bude opět auto s klasickou koncepcí![]()
Teda néééé, že bych mu vnucoval BMW
![]()
No nevim, kámoš měl R19 1.7i,něco okolo 55kW (ale nejsem si stopro jistej) koupili ho v 90tkm, ted má tušim okolo 120tkm. A už to začíná dost hnít, měnil střiky, spojku + provozní věci (brzdy, náplně...) a asi po roce už na to auto dost nadával. Nebyl s tím moc spokojenej. A celkově sem slyšel že R19 není moc spolehlivý.YANEK píše:ted koukám na r19 kámoš ho měl a hodně pohodlný autí
![]()
copak mi k němu řeknete
michalnovak5 píše:Ahoj, poraďte mi někdo auto na tunning, mám octaviia a chci si to nějka přiměřeně vytunin a nevím jestli mám koupit jiné a nebo tunin tohle. Díky za radu M.
podival bych se po nejaky kaliněYANEK píše:schánim pro fotra žigul už mu umírá co asi tak podmínka je obsah nax 1.6 mínm je výoda má to jenom na nákupy a do práce podotýkám auto aspon pro 5 lidí r.v tak 96-97 i vejš ale to nehrozí tak radtte mě napadá felina-nebo polo n6 ještě rendl clio
Těch dveří jsem si všiml, ale zase bych to neviděl jako nějakej velkej problém, když zbytek auto bude ok. Já jsem o těch DTI teď docela dost četl a řekl bych, že to vychází zhruba stejně jako TD... každopádně s dílama to bude horší, když se vezme v poměru, jak dlouho se vyrábělo TD a jak dlouho DTI.xciba píše:zrovna ta omega a ty jeji divne dvere u ridice 100% lakovane...tahle barva se spatne chyta:) a kdyz omegu v nafte ac je rad nemam tak asi jedine to TD, DTI moc odchazelo a spatne se shani dily:)