Rada podobného auta speedstru

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Flexa513

Rada podobného auta speedstru

Příspěvek od Flexa513 »

Potřeboval bych poradit ohledně výběru auta které je malé a lehké(jako je Opel Speedster).Aby bylo nějak cenově +-80 000Kč. Speedster stojí okolo 300k které nejsem schopen našetřit ale byl bych ochoten ty peníze do toho auta postupně cpát takže bych se nebál i rapida a takových to z daleka se speedstru nepodobajícím se vozům.Prosím poradtě ja už opravdu nevim a to jsem prohledal celý web :D Děkuji za každou radu :pifko:

SubTera

Re: Rada podobného auta speedstru

Příspěvek od SubTera »

Toyota MR2?

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

MR2 za 80 těžko
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

SubTera

Příspěvek od SubTera »

LiberaleMiguel

Jo tadle, já se díval po těch novějších, maličkých
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tohle taky neni uplne obluda.
Jeste me napada Mazda MX3.

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Druhá generace MR2 super základ pro úpravy 8)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Za tu cenu nejakou miatu....

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

V prvé řadě by mělo zaznít, že z hovna bič neupleteš...

Jediné řešení, které mě napadá a mohlo by se vzdáleně Speedsteru podobat, je skutečně MR2, ale ta nejstarší AW11, která narozdíl od pozdější SW20 neváží 1300kg a není tak kousavá svině. A taková opečovaná, vykuchaná, oldskůlová MR2 AW11 s 900 kily váhy a nějakou poladěnou 4A-GE je moc hezká představa...

PS: S tím rapidem to nějak moc nechápu. Jestli totiž chceš jen syrové svezení, bude na to stačit jakákoliv levná zadokolka, kterou kuchneš, posadíš na dobrý podvozek a opatříš jí brzdama.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Juraj

Příspěvek od Juraj »

fiero :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

Flexa513

Příspěvek od Flexa513 »

Vavris.cz píše:V prvé řadě by mělo zaznít, že z hovna bič neupleteš...

Jediné řešení, které mě napadá a mohlo by se vzdáleně Speedsteru podobat, je skutečně MR2, ale ta nejstarší AW11, která narozdíl od pozdější SW20 neváží 1300kg a není tak kousavá svině. A taková opečovaná, vykuchaná, oldskůlová MR2 AW11 s 900 kily váhy a nějakou poladěnou 4A-GE je moc hezká představa...

PS: S tím rapidem to nějak moc nechápu. Jestli totiž chceš jen syrové svezení, bude na to stačit jakákoliv levná zadokolka, kterou kuchneš, posadíš na dobrý podvozek a opatříš jí brzdama.
Tím rapidem sem se hodně zmílil no :(
Myslel jsem si (najivně) že by to bylo jako toto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

gizmi

Příspěvek od gizmi »

MR2, CRX targa VTi, Miata...

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

CRX rozhodně ne...

flexa: I kdyby to bylo jako AK47, tak to nemá se speedsterem nic společného... Speedster = Elise = jednoúčelová placka s minimem komfortu, velmi únavná na řízení, zaměřená na rychlost a ovladatelnost na technických tratích.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

maRkus

Příspěvek od maRkus »

nemluve o tom ze tenhle AK47 nefunguje nikde krom jizdy rovne, a stavba tohodle auta stala pres dva miliony :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Za dva miliony se prodavalo, ale ze by stavba tohohle paskvilu stala dva mice?

LiberaleMiguel

SubTera: to záleží, na kolik si AK47 cení hodinu své práce :-)

jinak aktuálně by se vlezl do ropočtu skoro http://www.ar-cars.cz/prodej-vozu/aktua ... k47-rabbit" onclick="window.open(this.href);return false; 8)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

JRD McLAREN

Příspěvek od JRD McLAREN »

Civic DelSol ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Juraj

Příspěvek od Juraj »

podruhé píšu pontiac fiero... nic lepšího za danou cenu neseženeš :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

gizmi

Příspěvek od gizmi »

JRD McLAREN: uz jsem ji jmenoval, ale "Vavris.cz" ji razantne zamita :) Zajimalo by me, z jakeho duvodu - pokud je v TOP stavu a v serii, tak absolutne bezporuchove vozitko a nema problem s vetsinou vozu co potka 8) Mam srovnani s MR2 (jednu dobu jsem mel targu a kamarad MR2) a v serii naprosto podobna vozidla (na rovince jsem mu ujel, v zatackach me dohnal - ale ani jedno nikterak rozdilem zasadne). Jeste jednou opakuji - jednalo se o obe dve seriova vozidla..

JRD McLAREN

bavime sa o tomto ..ano..

Obrázek

Flexa513

Příspěvek od Flexa513 »

Já bych se přikláněl k té Toyotě MR2. Je to celkem pěkný auto a má motor vzadu. Ohledně toho motoru tak jsem se ještě na to pořádně nedíval ale nahradil bych ho C20LET s šestistupňovou převodovkou ale jelikož má Toyota motor vzadu tak nebude s tím motorem a převodovkou problém ?

Flexa513

Příspěvek od Flexa513 »

Ale tohle je CRX ne civic :?:

JRD McLAREN

si to trosku zabil ..
do MR2 AW11 cpat C20LET...

...
ja som si asi doteraz naivne myslel .. ze CRXa je toto
Obrázek

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

to si snad delas jen srandu :smich: :smich: :smich: :smich2:

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

to je taky CRX :D ale stará verze, výše je nová (mám pocit poslední verze)..jinak já bych doporučil MX-5, ale jestli se dá sehnat za tyhle peníze nevím...každopádně s 1.8 jede hezky 8)

Flexa513

Příspěvek od Flexa513 »

JRD McLAREN píše:si to trosku zabil ..

...
Obrázek
Toto je stará CRX ale ta červená výše to je novější CRX ale rzhodně to není civic 8)
A ohledně toho motoru jsem se teda zmílil no :oops: ja jenom že jsem nějaký čas jezdil v calibře s C20LET a ten motor to je fakt paráda budu muset ještě prostudovat ten AW11 :D

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

gizmi píše:JRD McLAREN: uz jsem ji jmenoval, ale "Vavris.cz" ji razantne zamita :) Zajimalo by me, z jakeho duvodu - pokud je v TOP stavu a v serii, tak absolutne bezporuchove vozitko a nema problem s vetsinou vozu co potka 8) Mam srovnani s MR2 (jednu dobu jsem mel targu a kamarad MR2) a v serii naprosto podobna vozidla (na rovince jsem mu ujel, v zatackach me dohnal - ale ani jedno nikterak rozdilem zasadne). Jeste jednou opakuji - jednalo se o obe dve seriova vozidla..
Myslím, že už jsme se na toto téma jednou bavili - DelSol je výletní auto, které se k nějaké ostré jízdě zrovna moc nehodí. Pokud zadání threadu zní "auto podobné Speedsteru", tak si pod tím představím "auto podobné Speedsteru", což předokolka s pochybnými jízdními vlastnostmi a pomalým řízením určitě není :wink:
Juraj píše:podruhé píšu pontiac fiero... nic lepšího za danou cenu neseženeš :-)
Jmenuj jedinou vlastnost Fiera, která za něco stojí - krom toho, že se na něj dělají přestavbové kity od Ferrari po vesmírnou loď Voyager :mrgreen:
Flexa513 píše:Já bych se přikláněl k té Toyotě MR2. Je to celkem pěkný auto a má motor vzadu. Ohledně toho motoru tak jsem se ještě na to pořádně nedíval ale nahradil bych ho C20LET s šestistupňovou převodovkou ale jelikož má Toyota motor vzadu tak nebude s tím motorem a převodovkou problém ?
A proč bys to dělal, když MR2 se dělala v turbo verzi s motorem 3S-GTE??

Juraj

Příspěvek od Juraj »

vavris:

fiero je stará MR2 s větším potenciálem :-) podvozkově sice shodný ale s fierem ti díky V6 motoru končí hranice o trochu dál :-)

fiero je samo o sobě velmi specifické auto... bohužel kdo ho nikdy neměl tak mě nikdy na základě článků a všemožného čtení nemůže pochopit :-)

Dacan
Moderátor

Příspěvek od Dacan »

Flexa513 píše:
JRD McLAREN píše:si to trosku zabil ..

...
[img]http://images.hondatuningmagazine.com/f ... view_z.jpg[/im]
Toto je stará CRX ale ta červená výše to je novější CRX ale rzhodně to není civic 8)
A ohledně toho motoru jsem se teda zmílil no :oops: ja jenom že jsem nějaký čas jezdil v calibře s C20LET a ten motor to je fakt paráda budu muset ještě prostudovat ten AW11 :D
o tom by se dalo polemizovat nebot je to na podvozku civicu a pokud civica a crx postavíš vedle sebe (stejnou generaci, tak sou si hodně podobné)+se první verze prodávala někde jako Honda civic crx popř u targy jako civic del sol
já osobně bych dal hlas crx 2g nebo datsunu 240-280 Z(x) 8) ale to sou už postarší auta

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Pokud ted narazis crx 2g a civic 4g, tak 4g byl taky posledni civic, ktery jeste nejak fungoval, 5g,6g stoji za .....

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“