woePipotuning píše:No všechno ví ,všechno zná přitom všechno pomrd. !dan7211 píše:Azpík všecko ví všecko zná! je to světák![]()

Moderátor: fonz
no vidíš já je neviděl-neb se na takové chujoviny nedivám!DOPORUČUJU!!azpek1 píše:no znám ho no, viděl jsem všechny a taky sem jo četl, knížky jsou lepší než filmyDOPORČUJU
kura AŠPO nesnaž se mi namluvit ,že ty čteš!!??azpek1 píše:to doporučuju bylo k tomu že si máš raději přečíst knížku naž se dívat na film
No ja jo už od mala ale u tebe o tom právě pochybuji!azpek1 píše:jo ja to umím, ty ne????
no tak ti to tam muže někdo předčítat ale o tom psaní bych u tebe moc nemluvil!!azpek1 píše:tak nepochybuj ale věř, kdybych neuměl číst tak ti neodpovídám ne woe![]()
jo a představ si to psát umím taky
no ty zrovna-jsi DISCOFIL co??azpek1 píše:hahaha ja mám na chyby v psaní papír
No ti možná budu věřit ty discofile!azpek1 píše:no to si možná ty u mě a u dalších xxxxxxxx lidí se tomu říká Dislektik
myslim ,že nidko si mě nemuže s tebou splezt!azpek1 píše:si mě pořád pleteš se sebou
no to je sice pravda ale oba tu tlacháte o hovadináchPipotuning píše:myslim ,že nidko si mě nemuže s tebou splezt!azpek1 píše:si mě pořád pleteš se sebou![]()
![]()
Přesně tak i AŠPIK to chápe!azpek1 píše:jj očemkoli tedy i o HOVADINÁCH![]()
no vím nodan7211 píše:jj to chápu taky ale víš jak![]()
a votom to je!DitrTKOZ píše:vy ste banda...se vykecáte ze fšeho.
Mužeš to ti jde !!kecat o hovadinách!!Freeman_TKOZ píše:vo co de? Debata o hovadinách?
Můžu se přidat?