Moderátor: fonz
češč kámo ne ne zatim jsem nenechaval ale chystam se na to!Schanim kde!domino píše:čus pipo,nenechaval sis chromovat nějake věci na autečku?
potřeboval bych nějake info:cenu,kde,atd.
no nějak jo no!!Každy bud sedí v garaží nebo asi chlasta!domino píše:co je,nějak mrtvo ne
heh tak to se máš ,to já budu taky se svým tunerským kamošem!domino píše:chlasta,tak to ja budu zitra.
mame sraz ze školy
Tak montuj,montuj at to máš načančane na new tuning sezonu!domino píše:no jo zitra bude fajny den,přijde mi odskok na kufrtak v sobotu mužu montovat
Ahojky nellnell3 píše:po dlouhe dobe opet zdravim
no čáuFreeman_TKOZ píše:Ahojky nellnell3 píše:po dlouhe dobe opet zdravim
ty woe..ty ses tu dlouho neukázalanell3 píše:no čáuFreeman_TKOZ píše:Ahojky nellnell3 píše:po dlouhe dobe opet zdravimcopak je noveho?
DitrTKOZ píše:každý jí napsal..a na všechny sere
baba no..co jiného od nich čekatSkylineGTR píše:DitrTKOZ píše:každý jí napsal..a na všechny sere![]()
![]()
to jsem moc radaazpek1 píše:jo a velkou
Nic moc... začíná tu býti mrtvo...nell3 píše:to jsem moc radacopak je tu noveho?
jak to? vzdycky tu bylo docela veseloFreeman_TKOZ píše:Nic moc... začíná tu býti mrtvo...nell3 píše:to jsem moc radacopak je tu noveho?
ho..ale poslední dobou hofno...nell3 píše:jak to? vzdycky tu bylo docela veseloFreeman_TKOZ píše:Nic moc... začíná tu býti mrtvo...nell3 píše:to jsem moc radacopak je tu noveho?