kdybych ho nechtěl tak ho nemam

vizavodnikó! turbo objemem nenahradíšBIGPAPA píše:ser na LET motor začná od šesti válců

takze cez zimu se bude makat aby to na jare zas odfukovalo

tak hlavně lítat při zemi aby jsi ste si ty noty vubec užilbeck píše:jojo mame

jestli je to na rohy,dej se skelnym vlaknem
 jestli je to na rohy,dej se skelnym vlaknem jinak doufám, že podlaha už jen tak nezrezne... je tam nějaký no name nástřik jako základ na tom je body 930 a na něm alkyton
 jinak doufám, že podlaha už jen tak nezrezne... je tam nějaký no name nástřik jako základ na tom je body 930 a na něm alkyton  a na sváru je zinkový sprej, tmel na sváry, body a přes to taky alkyton na uzavření
 a na sváru je zinkový sprej, tmel na sváry, body a přes to taky alkyton na uzavření   teď můžu najet na protitankovou minu a podlaha mě ochrání
 teď můžu najet na protitankovou minu a podlaha mě ochrání  
 jen mě mrzí, že jsem to nedělal pistolí, tou by se to určitě fouklo líp, než to tytlat štětkou...
 jen mě mrzí, že jsem to nedělal pistolí, tou by se to určitě fouklo líp, než to tytlat štětkou...
 není tam vidět fotograf
  není tam vidět fotograf 
 takže za 200 příjdou blinkry a u těhle lamp co jsou na autě se stříkne vnitřek a bude to zatím černé ale nečiré..... teď pujdou prachy do zadních brzd - kotouče, desky, pakny a jejich přísl. a jiný třmeny co už mam doma
  takže za 200 příjdou blinkry a u těhle lamp co jsou na autě se stříkne vnitřek a bude to zatím černé ale nečiré..... teď pujdou prachy do zadních brzd - kotouče, desky, pakny a jejich přísl. a jiný třmeny co už mam doma  

akorát ten interiér nešťastný
  akorát ten interiér nešťastný   

ale možná je to tím že je to nezvyk
  ale možná je to tím že je to nezvyk
 nahodil bych černé plasty, sedačky z GSi nebo nějaké lepší výbavy a pak by to bylo OK.
  nahodil bych černé plasty, sedačky z GSi nebo nějaké lepší výbavy a pak by to bylo OK.
 tenhle je peknej ale nepodařilo se mě ho tam napasovat kolem svetel mam strašny mezery a do stran je taky nakej širši ale jestli si s nim chces vyhrat muzem se nak pres sz domluvit
 tenhle je peknej ale nepodařilo se mě ho tam napasovat kolem svetel mam strašny mezery a do stran je taky nakej širši ale jestli si s nim chces vyhrat muzem se nak pres sz domluvit musim neco sehnat
 musim neco sehnat 
 ale už to je zatlypané a ošetřené a doufám, že to pár let vydrží
 ale už to je zatlypané a ošetřené a doufám, že to pár let vydrží   též to mohli u Opela vymyslet trochu chytřeji s tou podlahou.
 též to mohli u Opela vymyslet trochu chytřeji s tou podlahou. má to v názvu bumper myslím a dělá to i body
 má to v názvu bumper myslím a dělá to i body