Chlapci dotaz, jakou značku kitu používáte? Něco aby to nepopraskalo hnedle.... bylo by to na rožky těch nárazníků kde byly uši... Měl jsem od Motipu a ten mě teda trošku zklamal
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
BIGPAPA: to zajiste, jezdim pomalicku, opatrně a dbam vsech predpisu a pravidel
kubi: ja pouzivam vsechno BODY a sem naprosto spokojenej jestli je to na rohy,dej se skelnym vlaknem
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
jojo na rožky no, a pak ještě na přechd práh -> lem.... toho Body jsem si všiml v obchodě, tak ho teda zkusím jinak doufám, že podlaha už jen tak nezrezne... je tam nějaký no name nástřik jako základ na tom je body 930 a na něm alkyton a na sváru je zinkový sprej, tmel na sváry, body a přes to taky alkyton na uzavření teď můžu najet na protitankovou minu a podlaha mě ochrání
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Odpo to nafotím a nahodím přesný postup jen mě mrzí, že jsem to nedělal pistolí, tou by se to určitě fouklo líp, než to tytlat štětkou...
Jinak já použil
nooo sehnat se dají a i levneji, ale je problém v jiném motorku naklápění a konektoru do světla takže za 200 příjdou blinkry a u těhle lamp co jsou na autě se stříkne vnitřek a bude to zatím černé ale nečiré..... teď pujdou prachy do zadních brzd - kotouče, desky, pakny a jejich přísl. a jiný třmeny co už mam doma
P.S. do budoucna jsou stejně v plánu origo xenon lampy
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tak ja sem to konečně po pul roce stravenym v garaži složil sem zvedavej na vaše nazory je to komplet vyvařeny do budoucna bych tam chtel dat jinej motor mam tam C14NZ
Přílohy
28235_1299035324806_1498088048_30632683_5827410_n (718x538).jpg (122.88 KiB) Zobrazeno 1116 x
DSC02280 (800x600).jpg (154.76 KiB) Zobrazeno 1116 x
DSC02320 (800x600).jpg (141.71 KiB) Zobrazeno 1116 x
Z venku to není vůbec špatný. Jen bych asi dal originál zrcátka a nalakoval do černé ten plast před předním oknem. Jestli si to celé vyvařoval, tak doufám, že máš ošetřené dutiny - pokud ne, za 3 roky je to děravé.
Interiér raději nekomentovat nahodil bych černé plasty, sedačky z GSi nebo nějaké lepší výbavy a pak by to bylo OK.
Kdyby si náhodou chtěl měnit zadní nárazník, tak mi řekni. Ten co tam máš se mi líbí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ty sedacky sou z gsi a ten naraznik ti klidne muzu dat uz me ceka na obrouseni gsi naraznik tenhle je peknej ale nepodařilo se mě ho tam napasovat kolem svetel mam strašny mezery a do stran je taky nakej širši ale jestli si s nim chces vyhrat muzem se nak pres sz domluvit
ouva, jak vidím tu podlahu, tak jsem si vzpomněl na tu svou.... předek jsem měl ještě horší... ale už to je zatlypané a ošetřené a doufám, že to pár let vydrží též to mohli u Opela vymyslet trochu chytřeji s tou podlahou.