ale vole kdybys videl tuhle...tak to je naprosto dokonaly,kompletni uhlik jsme udelali i ze spodu...
  ale vole kdybys videl tuhle...tak to je naprosto dokonaly,kompletni uhlik jsme udelali i ze spodu...>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
nojo tigu,ty to mas vlastne zvazeny   ale vole kdybys videl tuhle...tak to je naprosto dokonaly,kompletni uhlik jsme udelali i ze spodu...
  ale vole kdybys videl tuhle...tak to je naprosto dokonaly,kompletni uhlik jsme udelali i ze spodu...

ale vole kdybys videl tuhle...tak to je naprosto dokonaly,kompletni uhlik jsme udelali i ze spodu...Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov 
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
						- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

pecka, někdy se v usti zastavim na pokec mam to přes kopec
   pecka, někdy se v usti zastavim na pokec mam to přes kopecSvět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
kazdy patek najdes ustecky tunery u kauflanud navečer  kdyz sem budes mit cestu staci dat vedet
 kdyz sem budes mit cestu staci dat vedet

kdyz sem budes mit cestu staci dat vedet
 kdyz sem budes mit cestu staci dat vedetLIVE ist LIVE, live ist BMW
pěkné, jaké to má ETčka ? Nevypadá ten zadek vůdči předku utopený ??

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
						C20XE inside
zrejme ET bude vsude stejny, tak proto je zadek utopenej, ja to taky mel na 15 kach a sralo me to.

500 0,9T
jen to vypada vzadu je dokonce et mensi a to 15 predek 25 tady pro porovnani foto predku a zadku
předek:
zadek:

předek:

zadek:

LIVE ist LIVE, live ist BMW
myslel jsem si to, že to takhle budeš mít ošetřené, takže když se podíváš na bok auta od předního blinkru, tak kola jsou v ose že   Když jsem dal dozadu 9j ET30 a dopředu to samé.. zadek byl utopený.
  Když jsem dal dozadu 9j ET30 a dopředu to samé.. zadek byl utopený.   

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
						C20XE inside
však vím, už jsem se tam 2x ukázal, jednou Vectrou a jednou AlfouP3RF3KT píše:kazdy patek najdes ustecky tunery u kauflanud navečerkdyz sem budes mit cestu staci dat vedet

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ja uz tam delsi dobu nebyl pac se atra davala dohromady, ale ted se tam asi uz chystam tak treba se tam nekdy sejdem  

jóóó mě od dlouhýho cestování dělí STK   

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
to já o vínekdu umeju a šup do garage   už aby to bylo, teď mi na to sněží ..
 už aby to bylo, teď mi na to sněží .. 

White Golf III GTI TDI + Trysky P764 + FMIC
Black Opel Corsa 1.5D - minulost ...
auto bude celou zimu venku, i kuze zustane, takovej zatezkavaci test, je prece na to  

500 0,9T
A co od toho očekáváš ?   pod kůži se dostane svinstvo a nějaký to rezavý poupátko vyroste
 pod kůži se dostane svinstvo a nějaký to rezavý poupátko vyroste   kdybych jezdil se svou corsou, tak je konec a v létě do šrotu .. jak už je to jednou dělaný, tak to už není ono ..
 kdybych jezdil se svou corsou, tak je konec a v létě do šrotu .. jak už je to jednou dělaný, tak to už není ono ..  

pod kůži se dostane svinstvo a nějaký to rezavý poupátko vyroste
 pod kůži se dostane svinstvo a nějaký to rezavý poupátko vyroste   kdybych jezdil se svou corsou, tak je konec a v létě do šrotu .. jak už je to jednou dělaný, tak to už není ono ..
 kdybych jezdil se svou corsou, tak je konec a v létě do šrotu .. jak už je to jednou dělaný, tak to už není ono ..  
velka zavist ze mas corsu dodelanou a v paradnim stavu 

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
Jo, díky moc ..   Taky mě to stálo půl roku úsilí dát to do kupy .. jeslti chceš zkouknout celej projekt, tak tady
 Taky mě to stálo půl roku úsilí dát to do kupy .. jeslti chceš zkouknout celej projekt, tak tady   

http://wheel-whores.com/forum/viewtopic ... 43&t=16264" onclick="window.open(this.href);return false;

Taky mě to stálo půl roku úsilí dát to do kupy .. jeslti chceš zkouknout celej projekt, tak tady
 http://wheel-whores.com/forum/viewtopic ... 43&t=16264" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle peklo si dneska privezu jako winter akorat 1,2 a polocabrio se střechou v elektrice   akorat ta tvoje je trošku vymazlenější než to co přivezu
  akorat ta tvoje je trošku vymazlenější než to co přivezu  

přicpu sem jen něco mimo když to tu teď žije   nechce někdo kola potřebuju se jich zbavit.
  nechce někdo kola potřebuju se jich zbavit.  cena 1999,- komplet sada s pneu na sezonu. více info kdyžtak mail cab.astra@gmail.com nebo do SZ
   cena 1999,- komplet sada s pneu na sezonu. více info kdyžtak mail cab.astra@gmail.com nebo do SZ  

nechce někdo kola potřebuju se jich zbavit.
  nechce někdo kola potřebuju se jich zbavit.  cena 1999,- komplet sada s pneu na sezonu. více info kdyžtak mail cab.astra@gmail.com nebo do SZ
   cena 1999,- komplet sada s pneu na sezonu. více info kdyžtak mail cab.astra@gmail.com nebo do SZ  
lukass, tvuj projekt sleduju delsi dobu, takze vim kolik si tomu dal  

docela rad bych se dostal do takovyho stavu se svym, kterymu ted osobne rikam tigra v edici Tiger.s aneb vyhod vsechny veci z interieru
 aneb vyhod vsechny veci z interieru

docela rad bych se dostal do takovyho stavu se svym, kterymu ted osobne rikam tigra v edici Tiger.s
 aneb vyhod vsechny veci z interieru
 aneb vyhod vsechny veci z interieruŘídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
Ja mam kapotu davno na odpis tak to neresim, na jare budu mit novou a kuzi budu davat vesmes na prevozy. S tou kapotou co mam udelam pak takovej pokus, vic nereknu.

500 0,9T
Beago > Sleduješ dlouho ? na Wheel-Whores ? Máš tam taky kárku ? koukl bych se .. 
Smithy > snad né rezavou

Smithy > snad né rezavou

Lukkas: koukam na corsa foru  

moje auto je tu: http://www.forum.opel-tigra-cz.com/view ... =13&t=9798" onclick="window.open(this.href);return false; ale nic moc tam neni...neni cas, prednejsi je studium

moje auto je tu: http://www.forum.opel-tigra-cz.com/view ... =13&t=9798" onclick="window.open(this.href);return false; ale nic moc tam neni...neni cas, prednejsi je studium

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
Beago> tvoje tigra mi nic neříká, vidim poprvé.Vypadá, jak nová   

Smithy > to jsem zvědavej, co s tou kapotou uděláš

Smithy > to jsem zvědavej, co s tou kapotou uděláš

nastesti je v luxusnim stavu...to auto mame dost dlouho a silenou dobu s nim jen tatik popojizdel par kilaku do prace
kazdopadne ted pres zimu pude komplet interier ven a pekne osetrit proti rzi + nahodit brzdy z calibry pokud bude cas

kazdopadne ted pres zimu pude komplet interier ven a pekne osetrit proti rzi + nahodit brzdy z calibry pokud bude cas

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi tím dnešním mrazem praskla na dvou místech střecha.... to bych se z toho posral  

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
						Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tak to je nemilé,mozna bych o jedne strese vedel...

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov 

kvete to pod tím pak pěkně...
 kvete to pod tím pak pěkně...