Chosse: Sakra, to vypadá dobře....vůbec jsem to takové nečekal. Zkus to ještě vyfotit celé.
Sobo: Škoda, ale buď rád, že to dopadlo jen takhle.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Martty o víkendu to bliknu za světla, v týdnu chodím do práce za tmy a z práce taky takže to nejde... Právě mě hned napadlo jestli to tam pak nedám mezi světla místo té černé na ty nový vrata Chtěl polepit i to madlo, ale to jsem chtěl nechat v barvě
Dělal to kámoš tady z Pv co dělá fólie - okna,celopolepy atd. Cenovka byla pro mě zajímavá Jinak ofiko je carbon asi dost drahej, je to ten 3D a když jsem se díval jak to lepí tak se to úplně úžasně tvaruje, sám měl v BMW polepený lišty a střed volantu a bomba
Me by se to prave libilo na listy dovnitr a kolem radicky,proste tam kde mam to hnusny drevo,zeptej se ho kolik by za to chtel?A jestli by nevadilo ze ty listy jsou mistama popraskany,jestli by to nebylo videt prez tu folii?Dikec
To vypadá jak polepené ilegelitovým ubrusem ze školní jídelny před 20 lety.....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Me by se taky nejvic libil ten hlinik,nebo titan,ale to je drahe jak cip ty listy.... a drevo se mi taky nelibi nebo to polepit nejakou folii,aby to vypadalo jak ten hlinik
Me by se taky nejvic libil ten hlinik,nebo titan,ale to je drahe jak cip ty listy.... a drevo se mi taky nelibi nebo to polepit nejakou folii,aby to vypadalo jak ten hlinik
Chosse píše:Tak si sedněte pánové Přej za komplet předělání dřeva na carbon - 2000,-
To jsem čekal, že si řekne i možná trochu víc..... samotná folie je celkem drahá, co jsem kouka a teď to sraní s tím olepováním malých různě prohýbaných kousků.....
Fubu: Nech si to udělat z pravého dřeva
Je fakt že ta pracnost tam bude velká, není to jako když polepí kapotu... Jestli se zadaří tak dneska budou nové vzpěry na vrata a už mi nebudou padat na hlavu
Chosse: a že nic neřeknete.... taky mám jedny zánovní vzpěry v garáži.... Jinak mlhovky a ty ostatní věci mám nafocené.... pošlu asi večer - za chvíli musím do školy.