tata mel na omeze ve 195/65/15 ty barumky a nic horsi jsem tam fakt nezazil vecne vyprostovani z parkoviste, zrovna tu zimu bylo kolem 40cm asi 2 mesice no zoufalost
je videt jak moc ten rozmer a nahon ovlivnuji funkcnost gumy..
Hezky tam to zrcatko sedlo:)
jedna prej spy foto trosku pochroumana kapota,bude na ni prace ale za ty prachy:D
jsem koupil komplet predek a zatim jsem to jeste ani nevidel jak to vypada, mi to musel tata vyfotit
Na doprdele, co je to za masku Ty budeš předělávat na face?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Když pořád hledáš nějaké ty věci na Omegu, potřeboval bych sedačku řidiče z faceliftu, model Elegance, vzor viz foto, s funkčním výhřevem, airbagem, elektricky ovládaná, nezničená. Kdyby si náhodou někde potkal, dej mi vědět.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tohle je ten nejhorsi vzor co se delal
takze by asi nebyl problem napsat par lidem co davaj omegu na dily.. tyhle sedacky totiz nikdo nekupuje a lidi je rovnou vyhazujou
ale mozna kdyz vydrzis, tak tata si vyhlidl omegu, ze by si jen prehazel dily a dala by se jako zaloha a tam tyhle sedacky prave jsou..
Ono je má v celku dost aut, ale často je to bez výhřevu... a když už je s výkřevem, tak není elektrická atd Tátovi se právě nějak pokazila ta vyhřívací dečka v opěradle a propálilo to sedačku
kdyz neni elektricka tak se na elektrickou da predelat navic ta omega co chce tata koupit ma i pameti i vyhrev:), nicmene je pravda ze se treba divim ze tatovi (120kg) jeste to vyhrivani funguje:)
Paměť nemáme, to je jedna z mála věcí co tam chybí...
no tata ma asi defakto plnou vybavu , jen mu tam z priplatku chybi destovej senzor a ESP a jeste sklapeni zrcatka ale to jsem videl je jednou a nikdy vic:D..
a nejhorsi je ze u nas nejde sehnat maska, budu muset vzit z polska od TF dodavatele:D
jojo ale irmscher.. nicmene maska je to posledni co k tomu potrebuji, takze si opet pockam, jako na vsechno:)
spis me bude desit to ze budu jezdit se sedym naraznikem a pochroumanou kapotou:D
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
To já měl tak poloviční oni dělali víc setrváků ????
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Aha ale to bylo podle zapalování nebo ne ? M2.5 a M2.8 ??? Nebo to bylo různě??
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Kdo by dneska kupoval starý užraný benzínový dvoulitr pokud to není origo stav vhodný na youngtimera....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nemluvím o této konkrétně ale tak nějak v globále, jak Yanek psal.... kdo to dneska chce? To platí i na Astry, Kadetty, Vectry.....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ