ABS má 15 a 25pin.. tohle je 25ti pinová verze, která půjde na místo 15ti pin Kablíky šly vyndat lépe, než jsem čekal.. díky rozebiratelnosti konektoru
teď řeším proč se vypíná motor.. dříve to udělalo jednou za čas.. teď skoro každý den.. někdy vícekrát.. jedu a najedou cítím, že netáhne.. jak bych vypl klíček.. vyšlápnu spojku a svítí kontrolky.. někdy jde nastartovat klíčkem.. jindy né.. někdy dám rychlost a chytne a jede dál.. někdy ani to nejde.. a musím chvilku zůstat stát.. není to závislé na teplotě.. že by pal. relé?? nebo spínačka?? ECU nic nehlásí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ok... jde mi o to ze pokud je pumpa vypinatelna a je vyhrata jedna ploska na komutatoru v jejim el. motoru tak s eobcas zastavi blbe zrovna na te plosce a pak nechce fungovat
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
to máš pravdu člověče.. ale mám takový pocit, že když zdechne.. tak neslyšim cvakat relátko po otočení klíčku.. no.. vyměním prvně to relé a uvidí se.. když to bude furt stejné.. půjdu na čerpadlo
sranda je ze kdyz tu pumpu skusis tak ona treba zrovna pujde... i u novych aut to diagnostika neodhali... odhali se to jedine na osciloskopu ale to nebude tvuj problem, jen me to napadlo.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
me tohle celkem rado delalo cidlo klikove hridele pak uz to delalo obcas i studene proste to zdechlo z niceho nic a idealne jednou pred dost ostrou zatackou kde jsem mel vytocenou 2jku
hm hm, čidlo kliky je taky možnost.. bez něj to taky vlastně nechytá.. ale to by snad ecu zahlásila.. ale pokud je vadné relé a spadne kontakt.. tak nemá co hlásit..
jasne vykazuje:) ale muze zatim vynechavat jen obcas a to je skoro nezmeritelne leda na osciloskopu:)
jinak me projekt stoji koupil jsem novej notes konecne:) a chodim ted kazdy den na 12hodinovky do prace abych to do unora vse stihl:)
sice to neni opel, ale mondeo.. prej ze bratruv kamarad ze mu to nesviti:DD no ani se nedivim...
vylestena/nevylestena cocka..kdyz to vidim tak rozeberu ty svetla co mam ty nove svetla z omegy "C"