myslíš, že i tím dosáhneš dokonalé těsnosti?? mám takový pocit, že by úniky tlaku byly takové.. že by to nijak nejelo nevím no.. to by musela být fakt profi práce.. to tam dám fakt rovnou celý motor
Páni, Juraji, já to hledám už přes týden a Ty to máš za pár minut
Děkuju moc kluci Zkusím teda prohodit jen hlavu a uvidím, co se stane. Realizovat to teda budu až na jaře, teď přes zimu seženu chybějící díly a pokusím se vůbec zjistit, jestli mám kompletní kabeláž.
Taky si říkám, že by to bylo rychlejší než to takhle párat.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to mě zajímá už jenom ze zvědavosti jak to dopadne... jakej odhadovanej výkon by to teoreticky mělo mít s použitím této hlavy? stahovačky nahoď je to komfort kterej pomalu na váze nepoznáš a když jo budeš muset zhubnout ty aby to bylo opět na nule
Jak píše Bigpapa, 60kw a momentálně mám 44kw. Věřím, že ten rozdíl na tak lehkém autě celkem znát bude. Samozřejmě z toho nebude raketa, ale myslím si, že to bude o poznání živější a snad i klesne spotřeba, jelikož 7-8l/100km mi přijde dost na 44kw
V budoucnu bych se rád dostal na 100koní, či-li nárůst dalších 18koní. Myslím si, že to není nesplnitelná hranice
Už by to mohlo být i na předjetí kamionu mimiochodem, co je to "cizí" slovo, to je něco tam u vás, vidím to prvně
Konus(a myslel jsem, že odstínění mám vyřešené celkem dobře ) jsem v září měnil zpět za papírák a popravdě, s papírem to jde líp do otáček, ale zase mi s ním stouply otáčky asi o 200. Věřím, že konus má nějaký efekt, když je odstíněný už od výroby a když se k tomu naladí zbytek motoru. Uvažoval jsem nad tím, ale to už bude docela o penězích
zdar chlapi, nedávno jsem sehnal mladé astru F 1.7TD motor isuzu na dojíždění do práce.Nějakou dobu už s tím jezdí i já s tím občas jedu, jede...jelo to naprosto v pohodě. ALE! Včera jsem do toho nalil na benzině Vervu disel. Nebyl to ůčel,ale říkal jsem si že to nevadí, nalil jsem tam jen 4litry. auto po 15km začalo auto cukat a ztratilo výkon chvíli to jede a pak to chcípne po nastartování opět chvíli jede, nejde to točit víc jak 2000 otaček jen občas to přitočit jde. Palivový filtr jsem už vyměnil, nevíte někdo na co kouknout?
předem se omlouvám, jestli se zde podobný problém probíral, nejsem majitelem vozu, auto je tatíka, jedna se o starší Astru Combi F, motor 1.7 TDS, rv. 1995. je to sice starší auto, roky jsou vidět, ale vzhledem k tatíkově údržbě i vypadá velmi k světu. a těď k prblému, který se týka motoru. jak jsem již uvedl, jedná se o motor ISUZU 1.7 TDS, motor dle mě super, ale v poslední době, kdy vzhledëm k tomu, že auto má tažný, si jej půjčuji, tak jsem zjistil, že motor netáhne, je bez výkonu. Vždy jsem pocítil, když turbo seplo, nyní se mě zdá, že turbo nesepíná, že motor jezdí bez turba. jsem celkem laik, o motoru vím základní věci, ale častý řazení v kopcích, který jsem ještě před půl rokem bez řazení vyjel jedna radost, jsou pryč. ptal jsem se, olej to nežere. motor má najeto cca 240tis. km, otázka je jestli poctivých, auto se kupovalo v roce 2003 s 150 tis. km. tak jen dotaz, co, jestli se to dá takhle diagnostikovat, je na motoru nebo může být špatně, popř. jestlis e to ještě vyplatí opravovat. kdyby kastla nebyla kromě jednoho lemu zdravá, tak se to snad neřeší, ale takhle....
ještě jednou omluva za dotaz, nejsem oplista, proto ani na jiný než TF nechodím a dotaz pokádám zde. možná jsem to napsal jak Lojza, ale nevím jak to líp popsat, že je auto bez výkonu
ono bude asi celkem zbytečné to tady řešit a rozebírat.. nikdo Ti od stolu neudělá 100% diagnostiku.. a jestli o tom nemáš ani šajn, raději to někomu svěř... to bude nějaká blbost, prasklá hadice.. nějaký podtlak, dírka v cooleru apod. Někde se ti ten tlak prostě uniká.
Také se optám. Tatík má merivu 1,7naftu 74kw. Nevim označení. Když s tim občas nyní jedu a motor je studenej, tak mám pocit, že auto nemá v nižších otáčkách tah. Dokud nezapne turbínka. Nemoh jsem ani na dvojku vyjet kopeček od baráku, musel jsem zařadit opět jedničku, rozjet a dát znovu dvojku.
Když auto na jaře kupoval, tak vše bylo ok. Ještě při studeným motoru jsou slyšet si myslim hydroštely, ale možná jen pocit. Olejové čerpadlo je údajně vyměněno.
Při teplém motoru už je vše ok..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tak opraveno ta verva Disel rozpustila sračky v nádrži a zacpalo to přívodní hadičku k filtru, rozebral jsem to vytáhl bordel, profoukl hadičku kompresorem+ nový filtr a opraveno zase jede jak má
Venca Brody píše:Také se optám. Tatík má merivu 1,7naftu 74kw. Nevim označení. Když s tim občas nyní jedu a motor je studenej, tak mám pocit, že auto nemá v nižších otáčkách tah. Dokud nezapne turbínka. Nemoh jsem ani na dvojku vyjet kopeček od baráku, musel jsem zařadit opět jedničku, rozjet a dát znovu dvojku.
Když auto na jaře kupoval, tak vše bylo ok. Ještě při studeným motoru jsou slyšet si myslim hydroštely, ale možná jen pocit. Olejové čerpadlo je údajně vyměněno.
Při teplém motoru už je vše ok..
Věděl by někdo?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro