Lukine to je samozdrejmost... ale otazka znela jinak chtel jestli by to slo... tak jsme mu rekli ze ano ale za jakou cenu ted je na nem jak se rozhodne v zachovani puvodniho bloku vidim velike + na STK a silnicni kontrole...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Opel je ku*va, výměny motorů nepovoluje... maximálně když by se měnil silnější za slabší (tj. třeba dát do GSI motor 1,0). Výměna karoserie jde, na to tu mám jednoho odborníka s rodinným GSI... ten ti povypráví na kolik to přijde. Nejideálnější řešení - kup Corsu s daným motorem, ze své si přeházej co chceš a pošli jí pryč. Vyjde to jak pracně, finančně i nervově nejlépe
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
A to je jako nato aby jsi ji utrhl o první vyčnívající kanál? konstrukřně je to navíc uplný nesmysl..pochopil bych 2 spery a tazene uhlopříčkami. alw tohle je uplna kravina.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
No tak já myslím, že bych s tím nevyjel ani z garáže a jinak i u normálního snížení si myslim, že by s tím byl problém... ale koukám foto z NL... tam maj třeba lepší silnice
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nevíte, jestli X14SZ má čidlo vačky? Jde mi o to, že bych tam rád dal jinou vačku i s domkem, ale problém prý může nastat s tím čidlem a já nevím, jestli ho mám nebo ne
Chtěl bych tam totiž dát vačku Z16SE(C14 nebo C16 jsem nesehnal).
Bylo mi právě řečeno, že vačky u 8v 1.2-1.6 by měly být záměnný. Když se podíváš, tak i Dbilas dělá jednu pro tyhle objemy. http://www.highperformanceparts.cz/ostr ... pnu_.18464" onclick="window.open(this.href);return false;