Oplí technická poradna
Re: Oplí technická poradna
jak vídám ty kliky v koncernech, tak to je všecko ošmajdané... a vůbec, chrom není v módě, měls je polepit volep*čo strickerama přece 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ja teda nevim v cem jsi to videl, ale v nasem golfu z 99 roku to je jak nove a to je denne max. vyuzity
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
mám problém s astrou F 1.8 16v, nejdřív mi postupem času odcházelo benzínové čerpadlo, koupeno nové, ale astra nejezdila tak jak měla, slabý výkon a do 2000 ot/min studená cukala, tak sem koupil na vrakovišti jiné čerpadlo, astra jezdí jak má, ale né vždy... V půlce cesty zdechne a když jí chci znova natočit tak čerpadlo není slyšet a samozřejmě nenastartuju... Po cca. 5 minutách zkusim znovu a auto opět jezdí úplně bez problémů... Relátka jsou ok, kabely jsou podle mně taky ok, protože na nové čerpadlo to jezdilo pořád, ale zlobilo... Já už fakt nevím... imobilizér??? ale to bych to čerpadlo aspoň slyšel když nechce nastartovat... I když na liště u vstřiků odpustím tlak, tak čerpadlo po dobu těch 5 min. prostě neběhá...
clio 1.8 16v
octavia combi 2003 1.8T
octavia combi 2003 1.8T
Kdyz startujes a nechce chytit, sviti ti pri tom kontrolka motoru? Pripadne sviti i za jizdy? Nechapu co by porad melo odpalovat ty cerpadla, nejezdis na min. benalu v nadrzi ?
C20XE inside
C20XE inside
při startu svítí a někdy se rozsvicovala když sem jezdil na to nové čerpadlo... Tankuji vždy plnou, když se rozsvítí rezerva... Už nevim co stím mám dělat... Jak odpalovat čerpadla???
clio 1.8 16v
octavia combi 2003 1.8T
octavia combi 2003 1.8T
tak vyblikej pamet zavad
http://opelastra.cz/technika/zavady.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
pak sem napis kody.
http://opelastra.cz/technika/zavady.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
pak sem napis kody.
C20XE inside
C20XE inside
zkontroluj v nádrži ,aby ti zpátečka vracela benzín do sacího koše k čerpadlu ,nesmí ho dávat mimo. vlasní zkušenost
i ta kontrolka pak zhasla

i ta kontrolka pak zhasla

Opel Astra F C20XE
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim oplaře. Táta si koupil merivu 1,7cdti 74kw rok 2004 a objevují se nějaké ty mouchy. Nejvíc mě štve netěsnost motoru. Už jsme utáhly hadici co vede z vany tušim k filtru, ale pořád to někde sákne. Navíc nyní se po startu začala dýl zhasínat kontrolka mazání. Prý tyto motory trpý na olej. čerpadlo, ale to je měněný. Tak mě napadlo čidlo na olej. V opláckejch motorech se neorijentuju, tak vůbec netušim kde hledat.. Jinak motor nekouří, jede pěkně..
Napadá někoho něco?
Napadá někoho něco?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Cidlo tlaku oleje to muze bejt, me to na corse B odeslo uz 2x, nijak se mi to neohlasi na palubce, ze je KO a olej si vesele chcije, bud maly mnozstvi, ze o tom nevis nebo najednou kaluz oleje pod autem.......
moje vypada takhle

moje vypada takhle

500 0,9T
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
To sáknutí mě nyní moc netrápí. Spíše mě sere ta kontrolka mazání..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
tak na mě vyjela akorát lambda sonda... sem z toho úplně blbej...Lukin_GSi píše:tak vyblikej pamet zavad
pak sem napis kody.
clio 1.8 16v
octavia combi 2003 1.8T
octavia combi 2003 1.8T
jo ,to mě taky při týhle poruše vyjela lambda, asi kvůli tomu benzínu,... chudá směs?
koukal jsi už na ty hadice v nádrži?
koukal jsi už na ty hadice v nádrži?
Opel Astra F C20XE
tak zapomněl sem napsat, že jde o caravan, má čerpadlo z boku nádrže a přepad není možnej u kombika aby šel do sacího koše, zpátečka je úplně jinde umístěná v nádrži. Jinak už ujeto 210 km bez problémů
Ale stejně to za chvíliu přijde zase...

Ale stejně to za chvíliu přijde zase...
clio 1.8 16v
octavia combi 2003 1.8T
octavia combi 2003 1.8T
no my to měli taky na combi, měli jsme ale čerpadlo v nádrži. ty ho máš mimo? čerpadlo jsme měli jakoby ze předu nádrže a vracečka byla z boku kousek u hadice z hrdla nádrže. jenomže ta vracečka je vevnitř v nádrži propojená právě do toho sacího koše. musel by jsi sundat nádrž. celý nám to trvalo cca hodinu v klidu 

Opel Astra F C20XE
čerpadlo mam vevnitř, je z boku nádrže směrem k přední nápravě, zpátečku mam tak jak píšeš... pumpu sem měl za poslední dobu venku asi 20x a žádná hadice do koše nevedla... možná uhnila nebo nevím... až bude čas, navedu hadičku přímo do sacího koše jak píšeš, snad to pomůže... moc ti díky
clio 1.8 16v
octavia combi 2003 1.8T
octavia combi 2003 1.8T
ona ta hadice je z vnější strany ,z boku ze spoda toho koše právě. nejlepší bude, když seženeš někoho s hubenou packou, který ti projede trasu té hadičky.já to taky přehlídnul ,ale naštěstí si toho kámoš všiml, jde to fakt blbě vidět
Opel Astra F C20XE
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem probnul dva starty. Poprvé kontrolka svítila cca ty 4vteřiny a cca po 5 minutách jsem startoval znovu a kontrolka zhasla okamžitě. Takže mě napadá, že po vypnutí motoru a delším stání olej steče všechen do vany. Nevim jak to mají řešeny oply s tlakovým ventilem. Jestli je to spojené s olej filtrem, nebo jako u mojí e36ky mimo.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je normální, že po vypnutí motoru spadne tlak v liště na 0. Motor C25XE.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
nevim jak je to u C25XE, ale u C20XE mi regulator tlaku ten tlak drzi porad.
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě, podle mě by měl držet pořád... Když běží motor, je tak cca 3 bary, když prutce přidám, trošku to klesne. Jak motor chcípnu, hned tlak padá na 0... 

Musi pak dele tocit ne? Asi vadny ten regulator no, nebo propousti vstriky.
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě že blbě startuje, tak se hledala dneska příčina a zatím jsme u tohoto.
ja menil i regulator i vstriky, a na start nemelo vliv..teple ti to ale naskoci hned ne?
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to teplé chytne rychleji.... ale rozhodně ne, jak bych si představoval.
ja bych tim regulatorem zacal 

C20XE inside
C20XE inside
Mate nekdo zkusenost s touto firmou ( http://blog.ridici-jednotky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ) a opravou jednotky? Chci tam poslat jednotku z motoru x14xe, dava blbe vstrikum....
diky
diky
tlak v palivovém systému, drží i zpětný ventilek v podávacím čerpadle 

Opel Astra F C20XE
jo na ten jsem zapomel, pres ten to taky muze prepoustet

C20XE inside
C20XE inside
místní guruové nevíte výrobce nebo odkaz kde sehnat? vlastně celkově kde se tam vzalo to křidélko? nikde jsem na to nenarazil což mě dost s*re protože ho chci
nechci to vyrábět z ničeho 

- Přílohy
-
- 559146.jpg (27.07 KiB) Zobrazeno 2001 x
-
- 553483.jpg (33.49 KiB) Zobrazeno 2001 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!