kolem 1000kc a celkem to funguje sice neumi vse ale treba u VC se s tim daj parovat veci na can bus a tak umi to dost veci za ty penize...zavady a live monitoring vse umi..
i
Udělal jsem novejj držák plyn lanka a volnoběžnej ventil dostal koupel ve VéDéčku a pak v oleji (hustějším) . A škubne si jednou za xxkm Ale třebas jen když jedu v klidu do práce a držím jen 1500otáčke
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
to je normalka.. me to taky dela, od te doby co nemam podtlaky a vyhrivanou klapku to jsou chujoviny.. proto tam je ten otackomer do 8tis.. kdyby to nahodou do 2tis skubalo
Jenže já to měl taky kvulůi držáku lanka to nebylo škubaní ale takový rány že sem myslel že se mi motor utrhne z držáku
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to praštím sem.
Na mojí VéBé začali zlobit budíky. Když nastartuji, tak otáčkoměr začne lítat mezi 0 a 1 a tacháč vůbec nefunguje. Občas se stane, že funguje, ale to je jednou za dlouhou dobu. Budu asi něco špatně v elektrice. Nevíte tedy co? Díky
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
Mám další dotaz nevíte jestli je stejně velká střecha na Kadettu E s 3dv. a 5dv. verze? popř. nevíte jestli nemá někdo jen střechu bez šíbru na prodej?
ex. : Škoda 120L
ex. : Opel Kadett 1.6 3dv
ex. : BMW 316i sedan Akt. : BMW 325 TDS 170 PS Akt. : OPEL KADETT GSI 150PS ....??
Asi chce zavařit šíbr ne jinak ten tapec nevim jestli někdo bude sušit doma, je to takový papír, to snad ani nejde sundat aby se to neponičilo
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ten tapec střechy neboli ten papír jde sundat fakt blbě bez poničení,a jinak s tím šíbrem jste se tak trochu trefily,kus plechu místo šíbru dávat nechci protože vím že to nevydrží,a tak bych to chtěl vyřešit tak jako jeden kámoš na Astře F 5dv. kde nejdřív jen zavařil šíbr a čase do popraskalo a tak ted přes zimu vymenil celou střechu bez šíbru viz :http://www.zevlouni.cz/dilna.php?dilna=50
ex. : Škoda 120L
ex. : Opel Kadett 1.6 3dv
ex. : BMW 316i sedan Akt. : BMW 325 TDS 170 PS Akt. : OPEL KADETT GSI 150PS ....??
Zdravím, nevím kam přesně zařadit muj dotaz, tak zkusím zde, snad mi nekdo poradi.
Už si nevím rady s mojí astrou Gsi s motorem c20xe verze bez rozdelovace, údajně je tam i jednotka která se dávala pro Italii takže bez lambdy (20xe), nejaky chip a lehke upravy na motoru, koupil jsem to cca 3 mesice zpatky a je to mysleno hlavne na sprinty
Už je to tak 2 měsíce zpátky kdy jsem auto přeparkovával na dvoře, zdůvodu uvolnení dílny, nechal tam celé odpoledne stát, a pak už jsem nenastartoval.
Motor točí, ale ne a ne chytnout, obcas to jako má snahu ale proste se nerozebehne, první na co jsem kouknul byli svíčky, byly lehce od benzínu, tak jsem je očistil, a zkusil znovu namontovat, stále ten samý problém, po vyndání jsem vsechny svíčky zkontroloval a jiskru davaji i jasne modrou.
Takže v tento moment už jsem zacal bádat co a kde dalšího by mohlo být kaput, napadlo me cidlo klikové hřídele které jsem mel nahradni doma, po výměně žádná změna.
Dále jsem vyblikával závady a vyšlo mi jen číslo 31 což je čidlo kliky, ale to se prej hlásí vždy při stojícím motoru.
Nakonec jsem se dnes rozhodl podivat na rozvody a zprvu se mi řemen zdál mezi vačkovými koly lehce povolený, tak jsme dotahli kladku, rysky sedí, jak na remenici na klice a i nahoře na krytu a řemen take ok, rozvody byli prej delané před 5000km.
Dále jsme zkouseli dokonce i merit kompresy ve valcich a i ta byla si myslim výtečná, na všech 4 válcích kolem 13,5.
Takže jsem zatím přesvědčen že motor je po mechanické stránce v pořádku, jen proste nejaký kiks v elektrice.
Prosil bych tedy o další rady co a kde vyzkouset, uz jsem z toho celkem spatnej a dál si nevím rady.
Predem dekuji za veskerou pomoc.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...