Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport www.nuclear-racing.cz
DitrTKOZ píše:tak co stoho máš??? papíry a pokuta nebo si deš hačnout??
Naštěstí jen pokuta a 6 bodu pryč-já měl po odběru 0,43...bez papiru dopadli ti co měli 1.63 a podobně a že jich nebylo malo.....celá Ostrava a výjezd z ni byl zablokovan kvuli tomu manikovi co prostřelil tomu typkovi rameno na stodolce.
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Řízení vozidla ve stavu vylučujícím způsobilost, který si řidič přivodil užitím alkoholického nápoje nebo jiné návykové látky, při zjištěném obsahu alkoholu v těle řidiče ve výši nad 0,3 promile nebo užitím jiné návykové látky.
7 bodů
25 000 - 50 000 Kč pokuta
Odnětí svobody až 3 roky
Zákaz činnosti po dobu 1 - 2 roky
Ať jsi trocha v obraze
Tak kapku jinak když mluvíš o 6 bodech...
řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejich vlivem.
6 bodů
10 000 - 20 000 Kč pokuta
zákaz činnosti 6 měsíců až 1 rok
POLO píše:Tak kapku jinak když mluvíš o 6 bodech...
řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejich vlivem.
6 bodů
Tohle maš jen vycuc z lejster!!
Tohle je dnešni SKUTEČNOST: pokuta 3500kč a 6 bodu dole..tod vše chápu neumíš to ztravit!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
POLO píše:Tak kapku jinak když mluvíš o 6 bodech...
6 bodů
Tohle maš jen vycuc z lejster!!
Tohle je dnešni SKUTEČNOST: pokuta 3500kč a 6 bodu dole..tod vše chápu neumíš to ztravit!
jo s tvojich lejster lhát umíš dobře, tady ty lidi možná nabulíkuješ ale mě ne uvidíme za páru dní jo a ještě pro tvé info tak jízda bez řidičáku je za 6 bodů tak POZOR NA CHYBU
Pipotuning píše:he he jj pane generalní neměj péči...
To jsis špatně vyložil já právě žádnou péči nemám
tím lépe..ale jak jde vidět leži ti to moc v žaludku...hold smula nic s tím nenaděláš he he
Mě nic v žaludku neleří ani ty ani 2 piva ba naopak jen lehká svačinka
což o mě mi bulíky na nos nevěš já ti na tvé lži nezkočím nech lidi při takové směšné pokutě