Naštěstí jen pokuta a 6 bodu pryč-já měl po odběru 0,43...bez papiru dopadli ti co měli 1.63 a podobně a že jich nebylo malo.....celá Ostrava a výjezd z ni byl zablokovan kvuli tomu manikovi co prostřelil tomu typkovi rameno na stodolce.DitrTKOZ píše:tak co stoho máš??? papíry a pokuta nebo si deš hačnout??
naštěstí jo no....petr18.vt píše:to si vyvázl v pohodě
nepoznáš passata vzadu??petr18.vt píše:to si jím jako ujížděl toledem?blbej nápad
Moc to řešíš...neznaš okolnosti a v naši Republice jde vše a možnosti je nezkutečně...necham tě u toho ale!POLO píše:To jsou pěkné keci...Když ti naměřili tolik kolik tady píšeš tak se s papírama rozluč a vytahuj koloPipotuning píše:Pokuta dorazí...řikali at počitám kolem troječky...
V tom případě HON na korupci...Pipotuning píše:Moc to řešíš...neznaš okolnosti a v naši Republice jde vše a možnosti je nezkutečně...necham tě u toho ale!POLO píše:To jsou pěkné keci...Když ti naměřili tolik kolik tady píšeš tak se s papírama rozluč a vytahuj koloPipotuning píše:Pokuta dorazí...řikali at počitám kolem troječky...![]()
No už začni honit tu KORUPCI he hePOLO píše:V tom případě HON na korupci...Pipotuning píše:Moc to řešíš...neznaš okolnosti a v naši Republice jde vše a možnosti je nezkutečně...necham tě u toho ale!POLO píše: To jsou pěkné keci...Když ti naměřili tolik kolik tady píšeš tak se s papírama rozluč a vytahuj kolo![]()
Tohle maš jen vycuc z lejster!!POLO píše:Tak kapku jinak když mluvíš o 6 bodech...
řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejich vlivem.
6 bodů
10 000 - 20 000 Kč pokuta
zákaz činnosti 6 měsíců až 1 rok
jo s tvojich lejsterPipotuning píše:Tohle maš jen vycuc z lejster!!POLO píše:Tak kapku jinak když mluvíš o 6 bodech...
řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejich vlivem.
6 bodů
10 000 - 20 000 Kč pokuta
zákaz činnosti 6 měsíců až 1 rok![]()
Tohle je dnešni SKUTEČNOST: pokuta 3500kč a 6 bodu dole..tod vše chápu neumíš to ztravit!![]()
![]()
tím lépe..ale jak jde vidět leži ti to moc v žaludku...hold smula nic s tím nenaděláš he hePOLO píše:To jsis špatně vyložil já právě žádnou péči nemámPipotuning píše:he he jj pane generalní neměj péči...![]()
![]()
![]()
![]()
Mě nic v žaludku neleří ani ty ani 2 piva ba naopak jen lehká svačinkaPipotuning píše:tím lépe..ale jak jde vidět leži ti to moc v žaludku...hold smula nic s tím nenaděláš he hePOLO píše:To jsis špatně vyložil já právě žádnou péči nemámPipotuning píše:he he jj pane generalní neměj péči...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()