Venca Brody píše:Je to 1,4.16ti ventyly a 1,6ky maji kotouce i vzadu.Jinak to na prvni pohled nepoznas.A vazi to snad ani ne 1000kg.To ted nevim.A jede to fakt skvele.
Tak myslím ,že to má něco málo přes 1000!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
jj.Kolem 1000 to bude.Ale i ta 14ka s tim cvici pekne.Tvrdsi podvozek a na tech kolech se to auto ani nehne. Sem s tim dost spokojenej.A ta spotreba taky nadherna.
Venca Brody píše:jj.Kolem 1000 to bude.Ale i ta 14ka s tim cvici pekne.Tvrdsi podvozek a na tech kolech se to auto ani nehne. Sem s tim dost spokojenej.A ta spotreba taky nadherna.
kolik to má šimlu ta tvoje 1.4ka?
Venca Brody píše:jj.Kolem 1000 to bude.Ale i ta 14ka s tim cvici pekne.Tvrdsi podvozek a na tech kolech se to auto ani nehne. Sem s tim dost spokojenej.A ta spotreba taky nadherna.
kolik to má šimlu ta tvoje 1.4ka?
azpek1 píše:to máš 1.6 16V?? nebo tu 1.4?? Já mám totiž "jen" 1.1i (ale i tak jede hooooodně dobře, kdo v Saxu nejel nepochopí )
Saxo vypadá na 1,4ku
Prosím vysvětli mi jak podle obrázku poznáš jestli se jedná o 1,4 nebo o 1,6 (mám za to že VTRka jsou 8V a VTSka 16V a v 16V se dělá snad jen 1,6 ne?? ) možná se pletu ale prosím vysvětli mi to DÍK
jj 1,6 se děla 8V i 16V,1,4ka se dělá jenom 8V,1,4 16V ve 106ce ani v saxu neni,možná tak ve 206ce.Poznal sem to podle bubnu vzadu
Pipo> chtelo by to neco udelat s predni optikou. Nejaky upgrade na cirou
Mimochodem, me cero je konecne hotove. Zrejme se ukazu v Myte, i kdyz jeste neni 100% nalazene. Bohuzel za rok a pul stani venku to odnesla kastle, bude to chtit nejakou karosarinu.
Sly píše:Pipo> chtelo by to neco udelat s predni optikou. Nejaky upgrade na cirou
Mimochodem, me cero je konecne hotove. Zrejme se ukazu v Myte, i kdyz jeste neni 100% nalazene. Bohuzel za rok a pul stani venku to odnesla kastle, bude to chtit nejakou karosarinu.
SLY:jj na optice se pracuje bude ji předělavat xenonmann v Praglu!jj do myta jedem taky se tam potkame -jsem zvědav na to tve autkoo