já taky...víc než dobřePipotuning píše:jj znám moc dobřee![]()
![]()

SLY:jj ale i tak jsem zvědav-no od Hondaty to budeš mít jako sponzorský dar-nebo budeš vytahovat z peněženky svuj balik peněz?Sly píše:Pipo> Jedu to jen otestovat a posbirat nejake casy. Nedelam si iluze, ze skoncim dobre. Bohuzel to chce doladit s pouzitim Hondaty. Ted se mi ozvali sponzori z nemecka, takze se to snad dodela. Jde o firmu Motorvations Motorsports.
Ditr> Wow, nema zena kamaradku v podobne sukynce?
na co sukýnku..lepší bez sukýnkySly píše:Pipo> Jedu to jen otestovat a posbirat nejake casy. Nedelam si iluze, ze skoncim dobre. Bohuzel to chce doladit s pouzitim Hondaty. Ted se mi ozvali sponzori z nemecka, takze se to snad dodela. Jde o firmu Motorvations Motorsports.
Ditr> Wow, nema zena kamaradku v podobne sukynce?
jj chápu jde tady hodně o prachy taky!Sly píše:Jde o to, ze udajne zatim nemaji zakazniky v CR. Maji uz v Nemecku, Rakousku, Polsku, Madarsku, Gibraltaru, Lucembursku, Svycarsku atd. Od tohohle si slibuji pripadny business do budoucna. Urcite na ne pak podam feedback, pokud se domluvime. Jsou to odbornici na slovo vzati.
Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteDitrTKOZ píše: no....většina jich je zadaných bo Medvěd chtěl taky dohodit a nic
Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteSly píše:no to nevím no....většina jich je zadaných bo Medvěd chtěl taky dohodit a nicDitrTKOZ píše:Ditr> Ja jsem na ty suknickyCekam tak na pripadne ctitelky - pritelciny kamaradky
jj to je moje ségra noSly píše:Driv jsem si psal s jednou, vepredu radne vybavenou slecnou, ale uz jsem zrejme maznul jeji icq numero. Zuzka se snad jmenovala.
Hodil bych svou, ale na pracovnim stroji mam jen dve fotky a z toho jednu uz jsem tady driv daval, tak at se neopakuji.
V době kdy si s ní psal zadaná nebylaDitrTKOZ píše:jj to je moje ségra noSly píše:Driv jsem si psal s jednou, vepredu radne vybavenou slecnou, ale uz jsem zrejme maznul jeji icq numero. Zuzka se snad jmenovala.
Hodil bych svou, ale na pracovnim stroji mam jen dve fotky a z toho jednu uz jsem tady driv daval, tak at se neopakuji.ta v tom růžovém bodykitu tak ta už je taky zadaná
Z Toho začíná být seznamkaSly píše:Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteDitrTKOZ píše: no....většina jich je zadaných bo Medvěd chtěl taky dohodit a nic
ale zase většina si hledat nemusí noFreeman_TKOZ píše:Z Toho začíná být seznamkaSly píše:Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteDitrTKOZ píše: no....většina jich je zadaných bo Medvěd chtěl taky dohodit a nicAsi tam budu muset doplnit ty profily.. ať si něco najdete
né není to mojemsagra...ale já jí říkám segro..a ona mi brácho..tagže cajkSly píše:Ha, tak to jsem vubec nevedel.Jj, ruzovy bodykit, vzpominam si
Kazdopadne vino, devky, chlebicky, to tady vzdy bylo, je a bude
To není špatný nápad....taky hledám..Freeman_TKOZ píše:Z Toho začíná být seznamkaSly píše:Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteDitrTKOZ píše: no....většina jich je zadaných bo Medvěd chtěl taky dohodit a nicAsi tam budu muset doplnit ty profily.. ať si něco najdete
tak vy ste hustí no..tak založte nové téma né woeSkylineGTR píše:To není špatný nápad....taky hledám..Freeman_TKOZ píše:Z Toho začíná být seznamkaSly píše: Ale tak ja to preziju, kdyz mi v TKOZ fans psenka nepokveteAsi tam budu muset doplnit ty profily.. ať si něco najdete
![]()
To ujdeDitrTKOZ píše:jinak pro všechny honibrky...mám tuhle nezadanou nadrženou kamarádku http://libimseti.cz/Cathrine19/?a=s&id_ ... 4c5d94cd12#
ale s ničím vám neporadím je to jenom na vás
epesní čuchtna to je no...BALI píše:tak to je hodně luxus kundička