I takovi se najdouFreeman_TKOZ píše:Mě by zajímalo jak ji tam přidělal... žeby samořezky??

I takovi se najdouFreeman_TKOZ píše:Mě by zajímalo jak ji tam přidělal... žeby samořezky??
No taky si říkám ,že se nějak slehla zem freemo -pokračuje se nebo ne?pokud jo tak nahazuj photosPanda píše:něco novýho?
Já vím, co je nového, ale Freeman se jistě časem pochlubíPanda píše:něco novýho?
jo no...McMartin mu vystříkal dutinyMarauderZ28 píše:je těhotnej
Motor - už se teda ví kterej to je ?Freeman_TKOZ píše:V neděli bude motor a snad i kastle hotovy...
Tu mám jako překvapení na konec...Lukinos píše:Mam dojem ze jsi i loni lakoval touto dobou nejakou Skodovku tu 120ku nebo co to bylo ,ta skoncila kde?
hahah tak to jsem zvedav, uz rok o ni nikdo nic nevi ,to me fakt zajima co si stim provedlFreeman_TKOZ píše:Tu mám jako překvapení na konec...Lukinos píše:Mam dojem ze jsi i loni lakoval touto dobou nejakou Skodovku tu 120ku nebo co to bylo ,ta skoncila kde?
Já ji vidím (skoro) každý víkend. Teď je žlutá, ale bude se zase lakovat na zelenou (problémy s papíry).Lukinos píše:hahah tak to jsem zvedav, uz rok o ni nikdo nic nevi ,to me fakt zajima co si stim provedlFreeman_TKOZ píše:Tu mám jako překvapení na konec...Lukinos píše:Mam dojem ze jsi i loni lakoval touto dobou nejakou Skodovku tu 120ku nebo co to bylo ,ta skoncila kde?
To nevím, bylo to ale prý vypískováno, nalakováno barvou na hliník, a pak bezbarvý...gloom píše:Jakou barvou jsi stříkal ten motor? Původně jsem chtěl hliníkový dekl motoru leštit, ale už mě to přešlo, tak bych zo jen stříkl. Jen nevím, jakou barvu použít. Prý se na to musí dát základ na hliník, plnič a pak?
Díky
Nevim presne, ale tak kdyz prozkoumas blok, tak to nekde urcite najdes, tak si opis pro sichr vsechnoFreeman_TKOZ píše:V papírech je 85KW, ale motor je prý měněn... zítra se podívám přímo na motor... Kde to u mazdy je?Beaver píše:Motor - už se teda ví kterej to je ?Freeman_TKOZ píše:V neděli bude motor a snad i kastle hotovy...
Ale asi tam bude origo...
Pokud to vyjde tak 7.4. představím mazdu v první verzi...remix píše:nejake news?
No jsem zvědavFreeman_TKOZ píše:Pokud to vyjde tak 7.4. představím mazdu v první verzi...remix píše:nejake news?
![]()
Pak dodám veškeré fota na net.. (zatím to chcu jako překvapení).