teď prý vypadá tak
http://www.tkoz.cz/coppermine/thumbnails.php?album=3

jo byvalý khar od pietra a dalších 5 majiteluG3-Lower píše:Freeman ted ma VR6 Syncro ne? Poblbne na snehu a da snad do garaze at to nekde nehodi do prikopy byla by ji skoda...
Naprosto souhlasim...creams píše:Spíše by si to auto zasloužilo už konečně pořádného majitele a né prase... a konečně dojít do zdárného konce
Tak to bych opravdu nechtěl... Na jaro musím přelakovat celý předek a vyměnit podvozek...G3-Lower píše:Freeman ted ma VR6 Syncro ne? Poblbne na snehu a da snad do garaze at to nekde nehodi do prikopy byla by ji skoda...
asi na to neměli love... stojí to pořádný balík.. už ten začátek a uvedení do aspoň trochu normálního provozu byl finančně náročný (proto nezbylo zatím na mazdu).Pipotuning píše:jo byvalý khar od pietra a dalších 5 majitelunevim proč to auto tak koluje he he...
![]()
To mám brát za to že mě bereš jako prase?creams píše:Spíše by si to auto zasloužilo už konečně pořádného majitele a né prase... a konečně dojít do zdárného konce
Zatím ještě neskončila... Motor je již hotov, interier taky nový, audio sem musel vyndat... musím udělat nové. Teď jsem na tom 3 měsíce nic nedělal...djchrpa píše:tak Mazda asi skončila,no... Kdyby se to dotáhlo, mohlo to být zajímavé.
freeman píše:To mám brát za to že mě bereš jako prase?
hodně mocG3-Lower píše:Kolik je vlastne v technicaku majitelu mezi Pietrem a Freemanem?
Já už jsem myslel že si viděl mě to prasitcreams píše:No, že se o to auto nikdo nestaral ... a každy to jen prasil
Ten co tam je je vyteklý....G3-Lower píše:jakto ze verca potrebuje novy podvozek a predek???
Jak budu doma tak kouknu a řeknu... ale pokud mě paměť neklame tak jsou 3 (+snoopy, ktery to na sebe ale nenapsal)G3-Lower píše:Kolik je vlastne v technicaku majitelu mezi Pietrem a Freemanem?