Jak se do toho neplet kurva!Ty patříš mezi ty tlachaly taky !Nejde jen na to koukat a nic neříct!A navic jsem psal do pokecu ,že druhe osadce až na par lehčích zranění nic není!!Dneskla jsem byl s kolegou který je bratrancem jednoho z nich!!!Freeman_TKOZ píše:Tak se do toho taky nepleť, sám víš jaké to tady je.. někdo něco napíše a dalších 20 na to nesmyslmě reagujou.Pipotuning píše:Nevím proč se tady pachtíte v něčí smrti když ho z vás vubec nikdo neznal(jen blazen asi),nikdo nevíte přesně jak to bylo a pořad tady jen spekullujete!!Jen se ví ,že ten tomy je pěkný čurák ,když udělal takovou věc!Zabit tak mi někoho blízkeho z rodiny tak bych mu přal to same!!SMRT za
SMRT!!kluk žemřel jeho debilitou!!!
Já tady vždy napíšu info co jsem dostal a hned se tu strhne hádka![]()
Budu tady průběžně dávat další info, hlavně chci zjistit co je s autem a osádkou druhého auta..
TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

-
- Kontaktovat uživatele:
Já a tlachám taky? A kdo tady dává info? Pročti si to tady.. Chytl se tu midas a blazen s MarauderZ28 a KFJ. Prosímtě reaguj až potom co si to pročteš... nebo víš co nereaguj vůbec! Poslední dobou tu začínáš spamovat forum, zrovna ty kdo byl pro ti spamování a dokonce napravil mě...Pipotuning píše:Jak se do toho neplet kurva!Ty patříš mezi ty tlachaly taky !Nejde jen na to koukat a nic neříct!A navic jsem psal do pokecu ,že druhe osadce až na par lehčích zranění nic není!!Dneskla jsem byl s kolegou který je bratrancem jednoho z nich!!!

P.S.: Kdyby sis o tom chtěl pokecat tak mi pisni na ICQ.. nebudem dávat další hádku do OV...
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O čem to zas mluvíš??Ti už jde trochu na hlavu to počasí ne?Když už mluvíš o spamovaní-víš vubec co to je přesně?se spamatuj zavčasu!jediný kdo spamoval a spamuje jsi ty!Nedáváš tady žadné info co bych nevěděl bez tebe!Chováš se jako bys to forum založil ty ,nebo snad joooo?na co si potom hraješ???!!!

-
- Kontaktovat uživatele:
Ku*va to se chceš hádat pořád na sklu? Zbíráš příspěvky nebo co? Furt se s někým hádáš! Proč? Koho zajímá že ty jsi to od někoho věděl! Myslíš že třeba takový marek, mie009, creams, aspik, nebo ostatní o tom ví? Nebo máš fota toho bavora? To je spamování? A kolikrát už ti kluci v opavě říkali že sbíráš příspěvky? Jedna fotka = jedna odpověď? Dej všechny fotky do jedné! Já to taky tak dělám...Pipotuning píše:O čem to zas mluvíš??Ti už jde trochu na hlavu to počasí ne?Když už mluvíš o spamovaní-víš vubec co to je přesně?se spamatuj zavčasu!jediný kdo spamoval a spamuje jsi ty!Nedáváš tady žadné info co bych nevěděl bez tebe!Chováš se jako bys to forum založil ty ,nebo snad joooo?na co si potom hraješ???!!!

Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
Smažte tohle téma. A až bude te mít 100% ověřené informace jak to bylo pak se teprve můžete hádat. Toď můj názor.
****Raději pozdě, než v rakvi****
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uklidni se chlapečku na co si hraješ!já jsem v kontaktu s osobama z druhého vozu takže o to vím víc než si myslíš !A ne že tady je jen info ,ýe jel ten kokotFreeman_TKOZ píše:Ku*va to se chceš hádat pořád na sklu? Zbíráš příspěvky nebo co? Furt se s někým hádáš! Proč? Koho zajímá že ty jsi to od někoho věděl! Myslíš že třeba takový marek, mie009, creams, aspik, nebo ostatní o tom ví? Nebo máš fota toho bavora? To je spamování? A kolikrát už ti kluci v opavě říkali že sbíráš příspěvky? Jedna fotka = jedna odpověď? Dej všechny fotky do jedné! Já to taky tak dělám...Pipotuning píše:O čem to zas mluvíš??Ti už jde trochu na hlavu to počasí ne?Když už mluvíš o spamovaní-víš vubec co to je přesně?se spamatuj zavčasu!jediný kdo spamoval a spamuje jsi ty!Nedáváš tady žadné info co bych nevěděl bez tebe!Chováš se jako bys to forum založil ty ,nebo snad joooo?na co si potom hraješ???!!!
na červenou(dal sem ho tady já) a jel 130 to je vše co víš ,zbytek už jsou jen spekulace!A honění příspěvku pomlč!pleteš sem věci ktere tu vubec nepatří!tak se sklidni!

-
- Kontaktovat uživatele:
Ser na to.. veškeré info bereme od brách tommyho a z linky 155. Stačí tam zavolat. Pokud máš nějaké info tak ho podej a přestaň se hádat... A fotky jsou podle tebe milné informace z nespolehlivých zdrojů?Pipotuning píše:uklidni se chlapečku na co si hraješ!já jsem v kontaktu s osobama z druhého vozu takže o to vím víc než si myslíš !A ne že tady je jen info ,ýe jel ten kokot
na červenou(dal sem ho tady já) a jel 130 to je vše co víš ,zbytek už jsou jen spekulace!A honění příspěvku pomlč!pleteš sem věci ktere tu vubec nepatří!tak se sklidni!

-
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím, toto téma je TKOZ, je tu veškeré info o nehodě.. Jen se prostě přestanem hádat a začnem zase debatovat o klubu.rupik píše:Smažte tohle téma. A až bude te mít 100% ověřené informace jak to bylo pak se teprve můžete hádat. Toď můj názor.
Veškeré info o nehodě bude ZDE, na pipa už nereaguju, pokud chceš debatovat piš na ICQ a ne na TKOZ téma
2 maniak: Tak jak? Kdy uděláme tu kalbu?? Přímo na silvestra?

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzpamatovat by ses měl ty!!!fotky jsou jediné co máš a tvrzení bráchy od kretena co řídil,který bude určitě bránit sveho sourozence!Já mam info od těch co jeli na tu oslavu v druhem autě a určitě budu věřit jim než tomu brachovi!Hadaš se tu jen ty!tak přibrz'ď chlapečku!Freeman_TKOZ píše:Ser na to.. veškeré info bereme od brách tommyho a z linky 155. Stačí tam zavolat. Pokud máš nějaké info tak ho podej a přestaň se hádat... A fotky jsou podle tebe milné informace z nespolehlivých zdrojů?Pipotuning píše:uklidni se chlapečku na co si hraješ!já jsem v kontaktu s osobama z druhého vozu takže o to vím víc než si myslíš !A ne že tady je jen info ,ýe jel ten kokot
na červenou(dal sem ho tady já) a jel 130 to je vše co víš ,zbytek už jsou jen spekulace!A honění příspěvku pomlč!pleteš sem věci ktere tu vubec nepatří!tak se sklidni!Vzpamatuj se....

mno přímo na Silvestra... sraz bych dal tak v 7 hodin u Tebe.. 

http://tsrcustom.com/
PEUGEOT 207 3P Premium Aden 1,6 16v VTi 120k
-
- Kontaktovat uživatele:
tak já to ukončím nějak po přípitku.. co ostatní tam zůstanou do léta 

-
- Kontaktovat uživatele:
DEMON určitěmanijak píše:tak já to ukončím nějak po přípitku.. co ostatní tam zůstanou do léta

tak na místě je spousta svíček a plyšových medvídků,takže asi bohužel umřel, kluka mi je líto i rodičů.se kterýma se vidím často u piva. Znal sem ho víc než dobře. Byl hodnej nezasloužil si nic takového.
-
- Kontaktovat uživatele:
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Přestaňte už obadva ... je to trapné ... spíše by všichni měli uctit památku zesnulého a né tady polemizovat jak to bylo atd ! TRAPNE ! Takže všichni ....
R.I.P.
R.I.P.
Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
- Deliquente
- Kontaktovat uživatele:
Dost už tady !
Víme fakta . Debatou nikomu nepomůžeme a akorát se rozhádáme ...
Nevím proč tak ostře reagujete na lidi mimo OV !
Pokud vám vadí určitá osoba tak beru ,ale kecy vrat se do Prahy a my Pražáky nemáme rádi jsou trochu OUT ne ?!?!
To se pak nedivte ,že Ostravou na foru každý pohrdá , protože hned každého vypi.ujete !!!
To,že jsou 2 příspěvky na stejné tema na jednom foru je debilovina ...
Nechcete at tady někdo leze ,ale chcete at to každý ví ?!
Logika - Debatovat na stejné téma ve 2 příspěvcích
Doufám, že se nad tím zamyslíte a nebudete to dále komentovat ....
Děkuji
Víme fakta . Debatou nikomu nepomůžeme a akorát se rozhádáme ...
Nevím proč tak ostře reagujete na lidi mimo OV !
Pokud vám vadí určitá osoba tak beru ,ale kecy vrat se do Prahy a my Pražáky nemáme rádi jsou trochu OUT ne ?!?!
To se pak nedivte ,že Ostravou na foru každý pohrdá , protože hned každého vypi.ujete !!!
To,že jsou 2 příspěvky na stejné tema na jednom foru je debilovina ...
Nechcete at tady někdo leze ,ale chcete at to každý ví ?!
Logika - Debatovat na stejné téma ve 2 příspěvcích

Doufám, že se nad tím zamyslíte a nebudete to dále komentovat ....
Děkuji
když to netlačí je to na hovno ...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
- DitrTKOZ
- Moderátor
to si děláte kozy....já nemůžu...můžu až v sobotu.....
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude bez tebe..DitrTKOZ píše:to si děláte kozy....já nemůžu...můžu až v sobotu.....

- DitrTKOZ
- Moderátor
vy kurwy...jakto že zase nic nevím..tak si to udělejte be ze mě no..se neposeruFreeman_TKOZ píše:Tak to bude bez tebe..DitrTKOZ píše:to si děláte kozy....já nemůžu...můžu až v sobotu.....

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
Já v sobotu nemůžu...už něco mám....Freeman_TKOZ píše:Tak to bude bez tebe..DitrTKOZ píše:to si děláte kozy....já nemůžu...můžu až v sobotu.....
ještě ale uvidím jestli v ten pátek budu kalit...protože budu kalit už ve čtvrtek...a to bude mazec

mám nový winter kár. více info na našich stránkách
-
- Kontaktovat uživatele:
Já kalím furtMidas_Tkoz píše:Já v sobotu nemůžu...už něco mám....Freeman_TKOZ píše:Tak to bude bez tebe..DitrTKOZ píše:to si děláte kozy....já nemůžu...můžu až v sobotu.....
ještě ale uvidím jestli v ten pátek budu kalit...protože budu kalit už ve čtvrtek...a to bude mazec

-
- Kontaktovat uživatele:
a krásnýmanijak píše:mám nový winter kár. více info na našich stránkách

- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nějaké ty novinky
- Přílohy
-
- 24.jpg (136.82 KiB) Zobrazeno 1008 x