pracoval někdo s VAG-COM ?
Budu si kupovat kabel na diagnostiku...byl bych rád kdyby mi někdo podal bližší info!
297255859 je moje icq...tak písněte!
Díky!

ale málo si byl v kunděěěěMidas_Tkoz píše:Vygc asi nic kámo....protože grcat jsem chtěl ale nešlo...DitrTKOZ píše:jo no..midas má novou přezdífu....výgrcMidas_Tkoz píše:Kamarádi...ta oslava byla celkem v poho!
Nuda nebyla...chlast byl...a skalený Midas!
No jo no...Citrus byl good...a puškin taky![]()
![]()
taxe máš něgdy pořádně skalit a budeš to vědět.....nebo přijd k freemanovi na silvestra........a dáme ti školu...azpek1 píše:A jak to chodí??? Ja to nevím
ale asi né moc dobrou gdyž nevíš jak to chodíazpek1 píše:školu od vás nepotřebuju, mám svojí![]()
Jo no... u nás je to tvrdá školaDitrTKOZ píše:ale asi né moc dobrou gdyž nevíš jak to chodíazpek1 píše:školu od vás nepotřebuju, mám svojí![]()
Tvrdší jak v Rusku...Freeman_TKOZ píše:Jo no... u nás je to tvrdá školaDitrTKOZ píše:ale asi né moc dobrou gdyž nevíš jak to chodíazpek1 píše:školu od vás nepotřebuju, mám svojí![]()
Freeman_TKOZ píše:Jo no... u nás je to tvrdá školaDitrTKOZ píše:ale asi né moc dobrou gdyž nevíš jak to chodíazpek1 píše:školu od vás nepotřebuju, mám svojí![]()
Nehul to svinstvoDitrTKOZ píše:Freeman_TKOZ píše:Jo no... u nás je to tvrdá školaDitrTKOZ píše: ale asi né moc dobrou gdyž nevíš jak to chodí
nehulím...za chvilku jedu do kinaMidas_Tkoz píše:Nehul to svinstvoDitrTKOZ píše:Freeman_TKOZ píše: Jo no... u nás je to tvrdá škola![]()
DitrTKOZ píše:kuwa miďas..ty si frajeř......ty musíš mít bab.....
se ti nedivím!!azpek1 píše:tě teď trochu nechápu
no....je zase zhulenej....azpek1 píše:tě teď trochu nechápu
hááá hááá..už sem 2týdny čistý....Midas_Tkoz píše:no....je zase zhulenej....azpek1 píše:tě teď trochu nechápu
tak mele z cesty
DitrTKOZ píše:hááá hááá..už sem 2týdny čistý....Midas_Tkoz píše:no....je zase zhulenej....azpek1 píše:tě teď trochu nechápu
tak mele z cesty