TKOZ propaganda...

možná by t chtělo nějakou úplnou změnumanijak píše:tož z našich řad by to nebylo uplně ono..
Freeman_TKOZ píše:Takže v noci z 31.12.06 na 1.1.07 bude silvestrovská akce u mě doma! Zvaní jsou všichni členové klubu i funclubu + ostatní (hlavně holky). Vstup pro chlapy je flaša a pro baby cukroví.... BUde tady muzika, ohňostroj, DJ´s pult.. možnost přespání pro pár osob. Akce bude končit okolo 10:00 ráno
Podmínka - kdo poblije koberec, kupuje nový!
A kdo poblije mě....tak.....kua....to je jedno...DitrTKOZ píše:a gdo mi poblije mojeho mixa tak taky kupuje nový......jinak hlavní představení večera jsou drumce.....a za mixm vystoupím já.....začne se light breakbeatama a pomalinku to bude přecházet až na hard drums....a v tom mi zarazí až páni od policie....jestli si něgdo bude vůbec stěžovat
To se uvidí... přístup budou mít VŠECHNY styly muziky...DitrTKOZ píše:a gdo mi poblije mojeho mixa tak taky kupuje nový......jinak hlavní představení večera jsou drumce.....a za mixm vystoupím já.....začne se light breakbeatama a pomalinku to bude přecházet až na hard drums....a v tom mi zarazí až páni od policie....jestli si něgdo bude vůbec stěžovat
kuwa...taxi to pouštějte z kompa moeFreeman_TKOZ píše:To se uvidí... přístup budou mít VŠECHNY styly muziky...DitrTKOZ píše:a gdo mi poblije mojeho mixa tak taky kupuje nový......jinak hlavní představení večera jsou drumce.....a za mixm vystoupím já.....začne se light breakbeatama a pomalinku to bude přecházet až na hard drums....a v tom mi zarazí až páni od policie....jestli si něgdo bude vůbec stěžovat
Ne Drumce!!!!Nějaký hip hop a nebo dance nebo techno nebo co to je....vubéééééc....jako že poslouchám něco jiného....ale ty dramce se dají.....ale S.O.A.D. je best!!!!DitrTKOZ píše:tak jo no..teda......co nadělám
hej já beru mixa a přehrávače....a maniak bere zesák a repráky..ale prý je má pojebané..taxe starejte...at sou repra....bo jinak si budu hrát do sluchátekMidas_Tkoz píše:Ne Drumce!!!!Nějaký hip hop a nebo dance nebo techno nebo co to je....vubéééééc....jako že poslouchám něco jiného....ale ty dramce se dají.....ale S.O.A.D. je best!!!!DitrTKOZ píše:tak jo no..teda......co nadělám![]()
![]()
A bereš to ne?Tu aparatůru more!?
Když tak sednem tobě do auta a budem kalit na dramy tam
PééééckáááááDitrTKOZ píše:zabere no...ale ten zvuk...