jestli má Egi hotovo tak sedím na pr**li, nevím o nikom kdo by to seskládal... Myslím že to hotovo není a nikdy nebude. Poslední co jsem za 2 roky viděl bylo že jsem mu vyndal přední nápravu a on jí za rok a půl nabarvičkoval. dál nevím nic
ano, 120 není teď veterán, ale přijde její doba, jako za 25 let bude veterán fáčko ač tomu můžeš věřit nebo nemusíš...
pořád nechápu že on je něco míň tím že upravuje škodovku. Proč by nemohl pindat, nechápu to. Ano vydal se jinou cestou, neudržuje jí v původním stavu, ale investovaný peníze a čas tam jsou, tak to chce on. Ty chceš origo stav, jezdi si s tím třeba maximálně 30km/h když je venku 25.6 stupně. To je čistě tvoje věc a každýmu je do toho *****. Ale on není nic míň než ty a já tím že má škodovku, i kdyby z tý škodky udělal chop top, nebo já nevím co.
Co se týče alfy, je to 2,0TS, má to variabilní sání ještě z doby kdy v Hondě o tomhle nevěděli, ale to je naprosto mimo mísu. To samý může bejt každýmu jedno že na ní chci podvozek, že chci pár performance kravin a že budu tohodle youngtimera držet pod krkem co to půjde, protože k tomu to auto je
dílů pár mám, jsou z aukra, ale neříkal bych tomu hromada. Prostě se jen povedlo
Od kdy je pirates zabitý? Na tak úzkou skupinu lidí si myslím že to je rozjetý až dost, stačí se podívat na příspěvky atd, tohle nemělo 3Dčko ani náhodou
Nebudu sem tahat tátovo auta, nejsou moje, řídil jsem to jen pár km...
I když jednu jo- abys viděl na co je dobrej veterán-