Hydraulická ručka
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: Hydraulická ručka
A to je jakej? mě každej radil že to běhá na škodováckym (120kč) neni to na auto....
jakakoli cina bude lepsi jak skodovackej. navic si muzes vybrat z vice prumeru.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
já jen nechápu proč by novej váleček byl ihned vadnej nebo špatnej... a zrovna čína lepší boha...

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
a ty máš teda hydraulickou ručku s čínskym válečkem? mě jde hlavně o radu o zapojení... jako laicky když dám třeba ukrajinskej spojkovej váleček funkci má snad stejnou né?....
kupodivu nemá....
a zrovna skodovackej neni stavenej na to aby si skrze nej prepoustel kapalinu 

ahá a máš prosímtě odkaz na nějakej kterej bude tedy zvládat přepouštění kapaliny? třeba tu čínu
já s tím dneska laboroval až do tmy, padlo dost špatných slov a ml kapaliny 

http://www.speedpro.eu/brzdovyspojkovy- ... 10766.html" onclick="window.open(this.href);return false;
díkyti, zítra zkusím ještě něco polaborovat co mě napadlo, jinak asi objednám ale to budou zas jiný závity kua..... njn ale dík
Navážu na téma, který spojkový váleček zakoupit ? Není něco kvalitnějšího než ten škodovacký ? Když už budu vše vyrábět rád bych použil kvalitnější díly. Díky
Mercedes W201 a W208, ex W124
-
potrebujes jen nekoho kdo ti to namontuje nebo musis byt poradne precizniRISAK píše:no neříkám, že to budu 100% kupovat na speedpro, ale jde mi hlavně o to připojení. Takže říkáš, že se to normálně připojí na zad. brzd. okruh a je to? Jde mi taky o to jestli mi stačí jen ten mechanismus s pákou co nabízejí, abych pak nezjistil, že musím kupovat různý ventily tlaku a nádobky za xx tisíc. Taky mi někdo říkal, že když nemám abs pumpu, tak že mi to nebude fungovat, tak to snad pravda není.