Nevite o necem?prolez sem celej net a nikdo u nas neprodava
Pancerovy hadicky..
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
-
Lobo
- Kontaktovat uživatele:
Pancerovy hadicky..
Kde koupit?
No možná by je uměla vyrobit tahle firma - dělaj je pro motorky http://www.lucas.cz/cze/05_motorky.html zkus je kontaktovat 
tak mam ještě jeden odkaz kde by si se mohl něco dozvědět viewtopic.php?t=12449&sid=f4d242c329928 ... c998a0859e
V www.motosp.cz se dá sehnat metráž hadic a k nim potřebný koncovky, já j mám na motorce a spokojenost!!!!
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
Lobo
- Kontaktovat uživatele:
a co kdyz treba ciste nahodou nekdo stavi okruhovku a kvuli lepsimu "pocitu" to tahne vnitrkemBeaver píše:Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.
-
Lobo
- Kontaktovat uživatele:
Wheelman píše:V www.motosp.cz se dá sehnat metráž hadic a k nim potřebný koncovky, já j mám na motorce a spokojenost!!!!
taky je mam na masine a rozdil nepopsatelnej...
Tak to pak je takovýmu člověku jedno že to je drahý, přece ten pocit za to stojíLobo píše:a co kdyz treba ciste nahodou nekdo stavi okruhovku a kvuli lepsimu "pocitu" to tahne vnitrkemBeaver píše:Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.![]()
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tahat vše hadičkama je dle mě nesmysl, navíc ty hadičky maj určitou roztažnost - byť ty pancéřový minimální a to je značně něžádoucí věc ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
K tem hadickam, byla jsem ted u jedne firmy, co se zabyvaji hydraulikou, tesnenimi, armovanim koncovek apod., ptal jsem se na ty hadicky a nabidli mi dvakrat opletene pancerove hadice, s jeste vetsi tlakovou vydrzi nez klasicke brzdove, a s cenou kolem 60Kc za metr. Staci jen donest koncovky, treba z puvodnich brzdovych hadicek, a na pockani to udelaji. Cena tak +- kolem 100 Kc za kus. To jde, ne? Jen ten oplet tech hadic neni z vnejsku, ale uvnitr, pod gumou, takze esteticky efekt pancerovych hadic tam neni... 
-
Návštěvník
a ze by ses podelil o kontakt, to neeMarcos píše:K tem hadickam, byla jsem ted u jedne firmy, co se zabyvaji hydraulikou, tesnenimi, armovanim koncovek apod., ptal jsem se na ty hadicky a nabidli mi dvakrat opletene pancerove hadice, s jeste vetsi tlakovou vydrzi nez klasicke brzdove, a s cenou kolem 60Kc za metr. Staci jen donest koncovky, treba z puvodnich brzdovych hadicek, a na pockani to udelaji. Cena tak +- kolem 100 Kc za kus. To jde, ne? Jen ten oplet tech hadic neni z vnejsku, ale uvnitr, pod gumou, takze esteticky efekt pancerovych hadic tam neni...
-
Návštěvník
kolem 300kc/m a od 200kc/ks za banja...
aspon tak to je v Cv
aspon tak to je v Cv
Naposledy upravil(a) Lukaash dne 11 led 2006 09:08, celkem upraveno 1 x.