Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.
a co kdyz treba ciste nahodou nekdo stavi okruhovku a kvuli lepsimu "pocitu" to tahne vnitrkem
Beaver píše:Ale tahat hadičky přes celý auto je dost úchylný, ty se používaj místo gumových na místech kde se to musí ohýbat. Pod autem vede třeba benzinový vedení a tam dávat pancéřovaný hadičky je asi zbytečnost. To se hodí u brzd, palivových hadiček u motoru, k turbu olejový apod. Nejdelší co jsem kdy viděl, byla asi od NOS flašky k motoru.
a co kdyz treba ciste nahodou nekdo stavi okruhovku a kvuli lepsimu "pocitu" to tahne vnitrkem
Tak to pak je takovýmu člověku jedno že to je drahý, přece ten pocit za to stojí
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
K tem hadickam, byla jsem ted u jedne firmy, co se zabyvaji hydraulikou, tesnenimi, armovanim koncovek apod., ptal jsem se na ty hadicky a nabidli mi dvakrat opletene pancerove hadice, s jeste vetsi tlakovou vydrzi nez klasicke brzdove, a s cenou kolem 60Kc za metr. Staci jen donest koncovky, treba z puvodnich brzdovych hadicek, a na pockani to udelaji. Cena tak +- kolem 100 Kc za kus. To jde, ne? Jen ten oplet tech hadic neni z vnejsku, ale uvnitr, pod gumou, takze esteticky efekt pancerovych hadic tam neni...
Marcos píše:K tem hadickam, byla jsem ted u jedne firmy, co se zabyvaji hydraulikou, tesnenimi, armovanim koncovek apod., ptal jsem se na ty hadicky a nabidli mi dvakrat opletene pancerove hadice, s jeste vetsi tlakovou vydrzi nez klasicke brzdove, a s cenou kolem 60Kc za metr. Staci jen donest koncovky, treba z puvodnich brzdovych hadicek, a na pockani to udelaji. Cena tak +- kolem 100 Kc za kus. To jde, ne? Jen ten oplet tech hadic neni z vnejsku, ale uvnitr, pod gumou, takze esteticky efekt pancerovych hadic tam neni...
Ja myslim, ze by to melo byt v poho. U brzdovych hadic je roztaznost nezadouci. Ta firma sidli v Ostrave, takze pro vetsinu to bude asi daleko. Tespo, Pohranicni 27, Ostrava-Vitkovice, tel. 595955101
Tak hoši u nás v Ostravě v domě motocyklů je prodávají na metráž plus přidělají i lobovolnou koncovku záleží co kdo chce takže myslím že není problém a cena je vpoklidu já to měnil na mašině a je to poznat