Rozpěra mezi tlumiče?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Můžete někdo prosím hodit link na nějaký obchod s opravdu velkou nabídkou tohoto zboží? Na svoje auto (mino jiné skoro stejné jako Katy
) jsem našel sice třeba u SQS racing jeden kousek od Racelandu, jenže bez jakéhokoliv popisu a na můj telefonický dotaz odpovídal člověk, který měl v sobě stejně ochoty jak utahaný havíř před fajrontem. Sice čekám kritiku na téma "Co na tom chceš popisovat? Kus materiálu a čtyři díry?", ale možná by stálo za to vědět, na kterou výrobný řadu se to hodí, a pro jaké motorizace. Přeci jen 1.4 s turbem zabírá pod kapotou víc místa než 1.2 .
Jinak rozdíl v jízdních vlastnostech je nepopsatelný. Na Felině jsem měla sportovní podvozek, ale s rozpěrnou tyčí to byly v zatáčkách teprve jiné zážitky. No, Punto moc torzní tuhosti nepobralo. Včera, když jsem ho trošku svižněji protáhl na nádherné zatáčkovité cestě a kroutilo se jak jarní proutek

Jinak rozdíl v jízdních vlastnostech je nepopsatelný. Na Felině jsem měla sportovní podvozek, ale s rozpěrnou tyčí to byly v zatáčkách teprve jiné zážitky. No, Punto moc torzní tuhosti nepobralo. Včera, když jsem ho trošku svižněji protáhl na nádherné zatáčkovité cestě a kroutilo se jak jarní proutek

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
Re: Rozpěra mezi tlumiče?
blbe je, ze ja po bikerovi neviem nic precitat 

mne sa moc nedari. ale nevadi

tak ve zkratce: pro nekoho kdo ma seriovy vykon, tedy to na co auto bylo dimenzovano ve fabrice.
podle meho rozperku az tak nepotrebuje,MUJ NAZOR radsi bych ti penize vzal a dal je do neco uzitecnejsiho
OPET MUJ NAZOR
nerikam, ze neni znat, ale nestalo by me to za risk kdybych s tim bouchl a oddelal i druhou stranu a rozperka by byla na paraadu
kdybych vsak mel brutalpower, tak by to bylo o necem jinem
podle meho rozperku az tak nepotrebuje,MUJ NAZOR radsi bych ti penize vzal a dal je do neco uzitecnejsiho

nerikam, ze neni znat, ale nestalo by me to za risk kdybych s tim bouchl a oddelal i druhou stranu a rozperka by byla na paraadu

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
budu se opakovat jen podotýkám některý auta jí maj sériově ... každopádně asi je nesmysl je cpát na sériovou Feldu co s ní jezdim na chatu na maliny
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Díky, nextuning má, ale ta cena taky stojí za to. Asi se bude radši vařit jak u Vitany...spodli píše:zkus reviloshop nebo nextuning.czMosťa píše:Můžete někdo prosím hodit link na nějaký obchod s opravdu velkou nabídkou tohoto zboží?

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ebay.de & ebay.com ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu tento argument:
Rozpěrná tyč je na prd, protože když nabouráš rozhodíš si i druhou stranu.
Rozbor: *psáno v neurčité třetí osobě
1) když bouráš seš hňup, a nemáš si co tunit auto, pro tebe je jakýkoliv tunig zbytečnej. A když to do tebe někdo napere smůla, měl jsi předvídat (neslovíčkařit prosímú
2) a za druhé když už teda dojde k destruktivnímu nárazu (na motor, jelikož cca90%aut má teď motor vepředu u rozpěrné tyče)
tak to musí být ku*va perda, a staral bych se o to jestli jsem v pořádku já či někdo jinej, a až pak bych se díval co zbylo z motoru. Natož z auta.
Toť můj názor, rozpěrnou tyč si budu kupovat jelikož hodlám snížit pružinami H&R 40/40
Rozpěrná tyč je na prd, protože když nabouráš rozhodíš si i druhou stranu.
Rozbor: *psáno v neurčité třetí osobě
1) když bouráš seš hňup, a nemáš si co tunit auto, pro tebe je jakýkoliv tunig zbytečnej. A když to do tebe někdo napere smůla, měl jsi předvídat (neslovíčkařit prosímú
2) a za druhé když už teda dojde k destruktivnímu nárazu (na motor, jelikož cca90%aut má teď motor vepředu u rozpěrné tyče)
tak to musí být ku*va perda, a staral bych se o to jestli jsem v pořádku já či někdo jinej, a až pak bych se díval co zbylo z motoru. Natož z auta.
Toť můj názor, rozpěrnou tyč si budu kupovat jelikož hodlám snížit pružinami H&R 40/40
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
jezus vecernicku si robis prdel ne?
1) ked ti niekto neda prednost / vytlaci ta... tak co? si hnup bo si to nepredpokladal a nesiel v BVP / T72 ?
2) neslo skorej o to, ze ked das pomerne malu ranu na jednu stranu (pricom by druha bola ok), tak ti to pohne aj druhu?
1) ked ti niekto neda prednost / vytlaci ta... tak co? si hnup bo si to nepredpokladal a nesiel v BVP / T72 ?
2) neslo skorej o to, ze ked das pomerne malu ranu na jednu stranu (pricom by druha bola ok), tak ti to pohne aj druhu?
většinou je u nich napsáno na jakou motorizaci danýho typu auta jsou určenýMosťa píše:Můžete někdo prosím hodit link na nějaký obchod s opravdu velkou nabídkou tohoto zboží? Na svoje auto (mino jiné skoro stejné jako Katy) jsem našel sice třeba u SQS racing jeden kousek od Racelandu, jenže bez jakéhokoliv popisu a na můj telefonický dotaz odpovídal člověk, který měl v sobě stejně ochoty jak utahaný havíř před fajrontem. Sice čekám kritiku na téma "Co na tom chceš popisovat? Kus materiálu a čtyři díry?", ale možná by stálo za to vědět, na kterou výrobný řadu se to hodí, a pro jaké motorizace. Přeci jen 1.4 s turbem zabírá pod kapotou víc místa než 1.2 .

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Budu dávat určo dneska sem uplně čuměl co se v některejch zatáčkách z fáva ozívalo za zvuky
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
nemas si co tunit auto.......... ja si ho netunim toziz ceskej tuning spociva v nalepeni plasticku a nabarveni cudlicku na palubce na zeleno
tema palstickama a bakelytem
co nejvic zprasit aerodynamiku
nejlepe cpat na auta s prednim nahonem dozadu sirsi disky a gumy
a dat na zadni okno nalepku nou fíííííííííírrrr
na predni blatni nalepit mrizky ale M3 koupit zarovicky jine barvy a led nacpat vsude kam se da
s tou rozperkou........ to tak je dle meho nazoru po 107 se opaluji pro nectivce
pridej jeden jediny ps a to auto to uz "potrebovat bude"
, ale paklize mas seriovku(plasty nepocitam
) tak je tam zbytecne,
neb i v tech nejhorsich automobilkach jsou lide v konstrukci
amen
tema palstickama a bakelytem

nejlepe cpat na auta s prednim nahonem dozadu sirsi disky a gumy
a dat na zadni okno nalepku nou fíííííííííírrrr
na predni blatni nalepit mrizky ale M3 koupit zarovicky jine barvy a led nacpat vsude kam se da
s tou rozperkou........ to tak je dle meho nazoru po 107 se opaluji pro nectivce
pridej jeden jediny ps a to auto to uz "potrebovat bude"

neb i v tech nejhorsich automobilkach jsou lide v konstrukci

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
biker: jel si nekdy favoritem, me teda to krouceni vadi, jestli tobe ne tak si ji tam nedavej 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
můj předchozí megánek jí měl už z fabriky a měl sem závratnej výkon 90koníale paklize mas seriovku(plasty nepocitam![]()
![]()
) tak je tam zbytecne,
neb i v tech nejhorsich automobilkach jsou lide v konstrukci![]()
amen
a kdyby to byla zbytečnost,tak jí tam necpou..

Renault Clio Sport
www.cliosport.cz
www.cliosport.cz
Tak ho nějak zásadně zalom do prudší zatáčkybiker píše:jasne favo mame dokonce stale v rodine, nemam s nim najety tisice Km to ne ale nakou stovku, nerekl bych, ze se vyrazne krouti

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
na jaký auto to má bejt ? na toho Lancera ?
JojoMarauderZ28 píše:na jaký auto to má bejt ? na toho Lancera ?

no meganek nemeganek
znas vezmeme 2x obtisk napis sport vezmeme cerveny spray na trmeny a bubny vezmem jine disky
pouzijeme potahy WRC a automobilka ma pro NAS nejsportovnejsi radu ktera jede jako krava diky tomu ze potahy na sedacky jsou nekvalitnejsi(cena vysivky je drazsi nez bez vysivky, navic v barve, tak aby se to vyplatilo, musi se obrat na gramazi latky
)takze lehci potahy a mame sportak

pouzijeme potahy WRC a automobilka ma pro NAS nejsportovnejsi radu ktera jede jako krava diky tomu ze potahy na sedacky jsou nekvalitnejsi(cena vysivky je drazsi nez bez vysivky, navic v barve, tak aby se to vyplatilo, musi se obrat na gramazi latky

tak my ho nemame ve spatnym stavu mozna lepcim nez to mojeBeaver píše:Tak ho nějak zásadně zalom do prudší zatáčkybiker píše:jasne favo mame dokonce stale v rodine, nemam s nim najety tisice Km to ne ale nakou stovku, nerekl bych, ze se vyrazne kroutiJá na Favoucha rozpěru dal a byla to určitě změna k lepšímu a pokud nic jinýho, tak aspoň zabraňuje rozpadnutí auta vlivem koroze

s favem se da ject rychleji a do prudsi zatacky

ne jasne da fakt to nepocituju
Naposledy upravil(a) biker dne 08 čer 2006 00:58, celkem upraveno 1 x.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: