Doufám že sem správně v tuningu
Rozpěra mezi tlumiče?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Rozpěra mezi tlumiče?
Nevíte někdo o nějakym návodu jak a z čeho vyrobit (tak aby byla funkční) rozpěru mezi přední tlumiče? Na moje auto sem to nikde nenašel prodávat a pochybuju že kdy najdu tak bych to chtěl nějak udělat sám ale nevim přesnej postup nebo čeho se vyvarovat tak aby byla opravdu k něčemu a funkční
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No sakra, já se taky kouknu..ikdyž, mě je při mim výkonu stejně asi na nic..Laconi píše:Tak to se jdu podívat jestli jí tam taky náhodou nemámAnděl píše:Já jsem si chtěl taky koupit rozpěru, ale nemohl jsem jí nikde na moje auto najít. Pak jsem otevřel kapotu a vidím, že už jí tam dal výrobce.
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozpěra mezi tlumiče?
A nevíte jestli by se dala neěkde nějaká levně koupit?
V autodoplňkách to mají drahý...
V autodoplňkách to mají drahý...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
vyrobit to lze víceméně z čehokoli co není máslo matroš, když to bude trubka, třeba z nerezu tak no problém, asi bych postupoval tak, že bych koupil jakoukoli nejlevnější rozpěru třeba na Feldu, rozřízl vsadil rozpínák, upravil ty příruby na přišroubování nad tlumiče a mám hotovo ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Tohle bude asi celkem rozumný řešení, to mě nenapadloMarauderZ28 píše:vyrobit to lze víceméně z čehokoli co není máslo matroš, když to bude trubka, třeba z nerezu tak no problém, asi bych postupoval tak, že bych koupil jakoukoli nejlevnější rozpěru třeba na Feldu, rozřízl vsadil rozpínák, upravil ty příruby na přišroubování nad tlumiče a mám hotovo ....
- iTUNiNG.cz
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ituning.cz/?v=101&id=&id2=187
1500 je pekna cena.
Pak umime i sparco, kde jsou skoro na vsechny auta.. bohuzel tam cena zacina na 2500 a >
1500 je pekna cena.
Pak umime i sparco, kde jsou skoro na vsechny auta.. bohuzel tam cena zacina na 2500 a >
iTUNiNG.cz - dáme vám náskok
tel.: 608 608 010 - icq.: 225918626
mail.: info@ituning.cz web.: http://ituning.cz
Nove originalni svetla -- http://svetla.ituning.cz
Nove: Lakovani, oprava bouracek, klempirske prace
tel.: 608 608 010 - icq.: 225918626
mail.: info@ituning.cz web.: http://ituning.cz
Nove originalni svetla -- http://svetla.ituning.cz
Nove: Lakovani, oprava bouracek, klempirske prace
hlavne se podivej zda ten stredni dil potrebujes rovny a nebo zda mirne vyvyseny, at potom nezjistis, ze ti neco mezi tlumicema vadi a neusadis ji tam,
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
Jasně že jo, taky jestli jde zavřít kapota atd.dynomax píše:hlavne se podivej zda ten stredni dil potrebujes rovny a nebo zda mirne vyvyseny, at potom nezjistis, ze ti neco mezi tlumicema vadi a neusadis ji tam,
Jo tak to jsem taky resil a jelikoz nikde nic neni, tak zatim nevyresil, Jinak mam nekolik nacrtu na vyrobu, ale nic neni origo, tak jde o to, jestli to bude jen doplnek a nebo fcni vec. Doplnek totiz nechciLaconi píše:Nevíte někdo o nějakym návodu jak a z čeho vyrobit (tak aby byla funkční) rozpěru mezi přední tlumiče? Na moje auto sem to nikde nenašel prodávat a pochybuju že kdy najdu tak bych to chtěl nějak udělat sám ale nevim přesnej postup nebo čeho se vyvarovat tak aby byla opravdu k něčemu a funkční![]()
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
pochopte ta rozpěra není kouzelná je to kus trubky s přírubama to je celá věda, má za úkol zabránit krutu karoserie, takže kdyby jsi vzal rouru vod vodovodu, zavařil ji nad motorovej prostor + třeba ještě do čela získáš naprosto to samý ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
nejradši novodurovouMarauderZ28 píše:pochopte ta rozpěra není kouzelná je to kus trubky s přírubama to je celá věda, má za úkol zabránit krutu karoserie, takže kdyby jsi vzal rouru vod vodovodu, zavařil ji nad motorovej prostor + třeba ještě do čela získáš naprosto to samý ...
proste uz zmineny, co cekate? je to vystuhaaaa na co je vystuha? proti krouceni nejcasteji, pak kuli praskai tady jen krouceni a aby tuzingovy firmy mely artykl a vy neco do svyho auta a aby ste nekupovali manzelkama ruzovy svetry a detem zbyetcny hracky, nebo dluzili za najem
kdyz bouchnete s autem MUZETE dopadnout hur nez bez "rozperky"
kdyz bouchnete s autem MUZETE dopadnout hur nez bez "rozperky"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
celkově by se mělo auto mírně uklidnit, v zatáčkách při kládě by auto nemělo tolik utíkat, pokud najedeš jedním kolem na díru celkovej rozkmit a chování auta by mělo být stabilnější, Třeba u Probe je to znatelný už v Praze na kostkách a při přejíždění kolejí. A pokud je argument ten že když trefíš auto dopadneš hůř než bez doporučení - nejezděte autem vůbec nestane se Vám s ním pak vůbec nic. Jen příklad můj Cadillac má tuhle výztuhu sériově jako některý jiný auta třeba Mazda MX-3 ....
Pravda je, že když to bouchnete na stranu a je rozpěrná tyč...tak to jede na stranu druhou, je to logický.
Na Formanovi jí mám, kastle Favorit/Forman je dost měkká...poznat to prej bylo u těch prvních typů...kdy docházelo k deformacím, přední podběhy se svíraly k sobě a v důsledku toho praskalo přední sklo.
Na Formanovi jí mám, kastle Favorit/Forman je dost měkká...poznat to prej bylo u těch prvních typů...kdy docházelo k deformacím, přední podběhy se svíraly k sobě a v důsledku toho praskalo přední sklo.
Grafický servis | www.georgerob-design.cz